- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
-
- Konu Sahibi madamemaya
kız arkadaşından dinlediğim için yazmıltım..Kardeşinizii bide sevgilisinden dinleyin isterseniz eminim ki size yapamadıgı nazı sevgilisine yapıyodur. Bence bu kadar emin olmayın. Hem öyle davranmıyosa da ne mutlu size. Çünkü nadir bulunan davranışlardan biri askerde olanlar için..
Çok doğru biz kızlar hep aceleciyiz aman herşey olsun hemen olsun derken bazen bencil davranabiliyoruz. Mantıklı olmak zorundayız çok düşünüp az konuşursak herşey daha güzel olabilir.Ah bunları yazdıgım gibi davranırken de mantıklı olabilsem keşke :)kızlar yer açın ben 12 ay bekledim hem de yedek subay.
anacım orda öyle bi ortam oluyor ki (telefonu falan vardı, anlatıyordu) kız yurdu düşünün, ama çıkmanız yasak. kız kızasınız hep. illa ki bi yerden sonra bi aktivite buluyorsunuz. (genelde batak 101 falan oluyor bu ve yakalanmamak zorundalar). muhabbet tek tip ilerliyor. inanamazsınız. ben bazen duyuyordum, arkada haydar dümen okunurken adam benimle konuşmak istemiyordu haliyle. çarşı için söylenenler mantıklı, internet sırası gelmez.
yani bacım ora bildiğin testesteron patlaması yaşanan bi yer. arada dediğin gibi aldatılan, terk edilen de oluyor. adamın psikolojiyi anla işte. ve evet hormonlar da etkileniyor. şap diye bi şey var.
ama yapılacak en yanlış şey askerden gelen adamı evlilik hazırlığı içine fırlatmak. az zaman vermek lazımmış, uyum sağlayamayabiliyorlar.
Çok doğru biz kızlar hep aceleciyiz aman herşey olsun hemen olsun derken bazen bencil davranabiliyoruz. Mantıklı olmak zorundayız çok düşünüp az konuşursak herşey daha güzel olabilir.Ah bunları yazdıgım gibi davranırken de mantıklı olabilsem keşke :)
Aynennnnnnnn. Şimdi arasa direk çemkircek moddayım ama yok tartısınca yıne ben üzülüyorum :) En çok kullandıgım kelimeler tamam hayatım,haklısın hayatım, Doğru diyosun hayatım. Çünkü asker sevgilisi olmak bunu gerektiriir :):)düşünmeye düşünüyoruz da telefon çalınca unutuveriyoruz, "sen beniğ hiç aramıyosuuağn" diye ağlamaya başlıyoruz. zor bi dönem.
Aynennnnnnnn. Şimdi arasa direk çemkircek moddayım ama yok tartısınca yıne ben üzülüyorum :) En çok kullandıgım kelimeler tamam hayatım,haklısın hayatım, Doğru diyosun hayatım. Çünkü asker sevgilisi olmak bunu gerektiriir :):)
benimki sürekli arardı kisiden kisiye değişiyor demekki :SMerhabalar. Herkesin oldugu gibi benımde bi sorunum var ve yazmak istedim.4 yıllık ilişkimin ardından sözlendim ve 10 gün sonra sözlüm askere gitti. Başta herşey cok güzeldi. Her izne geldiğinde ağlayarak ayrılırdık. Kavuşmak için gun saayardık teselli ederdik birbirimizi. Aradan zaman geçtikçe sözlümün hareketleri çok değişti. Askerlik psikolojısımıdır nedir artık yaptıklarına bi anlam veremıyorum. Her fırsat buldugunda arayan ınsan haftasonu izninde dısarıda ve telefonu olmasına rağmen aramadı hiç. Çok kıskançtır ve her dk nereye gıttıgımı nerde oldugumu merak eden ınsan sımdı fırsatı varken bıle aramıyor. Hergün ağlamaktan mahvoldum. Bu geçici bişey midir bilmiyorum. 14 subat da bana hedıye kargo yollamıs senı cok sevıyorum hersey duzelıcek diye seni üzdüğümün farkındayım normalde boyle bı ınsan degılım hıc yapmadımda sana boyle seyler dıyo. tamam dıyorum farkında olman bıle ıyı bıdaha yasamayalım böyle seyler dıyorum ama aradan 1 ay gectı yıne soguk tavırlarına basladı. Ve biz bi gelecek kuralım dıye askere gıttı normalde askere gitmiyodu yaşı 30 bedelli bekliyodu. Tam askere gıttı bedellı cıktı ama artık dayanıcak gucum kalmadı benımde. Herşeyi alttan almaktan cok yoruldum sımdı benım nasıl davranmam gerekıyor nolur yardımcı olun.
Doğru diyosunuz belki zaman geçince bende sizin gibi düşünücem ama içinde olunca daha farklı düşünüyor insan. Biz 4 yıldır birlikteyiz ve ailem askere gitmeden hiç bişey olmaz dediği için söz yaptık ve gitti bencede mantıklısı buydu ama şimdi senin yüzünden bu haldeyim diye her fırsatta beni suçluyo. konuşmaya çalışıyorum alttan almaya çalışıyorum ama yine soğuk yine soğuk. Allah'ın izniyle geçsede kurtulsak.