Askerlik depresyonu:(

benim nişanlımda mayısta gidecek.son zamanlarda çok kavgamız oluyor.ben annesi ve kız kardeşiyle anlaşamıyorum onun yokluğunda bu anlaşamamalar büyür diye korkuyor sanırım.benimde çok hatam oldu şuan aramız kötü gönlünü de almam lazım o gitmeden.çünkü orada çok zorlanacak biliyorum.
askere giden birine ne hediye alınır bu arada?fikri olan var mı?

benim nişanlımda mayısta gidecek.son zamanlarda çok kavgamız oluyor.ben annesi ve kız kardeşiyle anlaşamıyorum onun yokluğunda bu anlaşamamalar büyür diye korkuyor sanırım.benimde çok hatam oldu şuan aramız kötü gönlünü de almam lazım o gitmeden.çünkü orada çok zorlanacak biliyorum.
askere giden birine ne hediye alınır bu arada?fikri olan var mı?
İşiniz zor gerçekten siz şimdiden alttan almaalr başlayın çünkü şuan dediğiniz bir kelime bile ilerde önünüze gelicek sen bana bunu demiştin diye.Çünkü orda yanlızlıktan yaptıkları tek şey sadece düşünmek biz kafamızı bi şekilde dagıtabılıyoruz ama onlar maalesef. Ailesiyle dengenizi çok iyi kurmanız lazım.Ben ilk zamanlarda beni arayıp onları aramadıgında beni aradı diye bile demiyodum ki yanlış anlaşılmasın. Şimdi tam tersi oldu gerçi :)
Çok zorlanıcak hele ki aiesinden sizin için olumsuz bişey duyarsa işiniz daha zor olur.Seviyor ve kaybetmek istemiyosanız dikkatli davranmalısınız.Hediye konusuna gelince zaten ilk gittiğinde oraya hiç bişey götüremiycek askerdeyken daha sonra sizi hatırlatan birşey gönderebilirsiniz. Hediye alma konusunda pek iyi değilim yardımcı olamıycam maalesef :)

şuan bana küs dünden beri ne mesajlarıma cevap veriyor ne telefonlarımı açıyor.ne yapacağımı bilmiyorum

Bence normal değil sevgilin
Çook önceden hoşlandığım birini askere göndermiştim ilk aylarda tamam alışması falan zor oldu tuhaftı ama
Sonra normale döndü, seninki de yeni gitmemiş sonuçta dönmesine az kalmış
Annesini, babasını aramayı biliyordur ama nasılsın iyi misin diye
İnternet kafe neyse de telefondan arayabilir oraya giden çoğunun sevgilisi, nişanlısı vardır
Demem o ki erkeğe hiç bir zaman aman kıyamam çok zor bilmem ne demiyeceksin
Normalde nasıl davranıyorsanız öyle davranın
Küstüyse boşverin o sizi merak etsin arasın

Bence normal değil sevgilin
Çook önceden hoşlandığım birini askere göndermiştim ilk aylarda tamam alışması falan zor oldu tuhaftı ama
Sonra normale döndü, seninki de yeni gitmemiş sonuçta dönmesine az kalmış
Annesini, babasını aramayı biliyordur ama nasılsın iyi misin diye
İnternet kafe neyse de telefondan arayabilir oraya giden çoğunun sevgilisi, nişanlısı vardır
Demem o ki erkeğe hiç bir zaman aman kıyamam çok zor bilmem ne demiyeceksin
Normalde nasıl davranıyorsanız öyle davranın
Küstüyse boşverin o sizi merak etsin arasın
kara vicdanlı :KK12:

şuan bana küs dünden beri ne mesajlarıma cevap veriyor ne telefonlarımı açıyor.ne yapacağımı bilmiyorum
Ne yazık ki erkeklerin genel tavrı. Bence üstüne gitmemelisiniz aradıgınızı yada mesaj attığınızı görüyor. daha çok üsteleyince ters tepki veriyor çünkü çoğu zaman. Sabırlı olun bu günü bi şekilde atlatın en azından. Yarın tekrar aramayı deneyin. Biliyorum zor ama elden başka bişey gelmiyo.

inşallah.iş çıkışına gitmeyi düşünüyorum haber vermeden.inşallah terslemez
Terslemez ya sonucta sevgilisiniz yani kalkıp onun için şehir değiştiriceksin terlemesi garip olur ama o kadar da vicdansız olmaz heralde. Sadece ilk biraz soğuk davranır yasadıgınız kavgadan dolayı sonra düzelirsiniz inşallah .:)

bizimkıde önumuzdekı sene kışın gitmek ıstıyor insallah zaman çabuk geçerde sevdıklerımıze tez zamanda kavuşuruz :KK43: merak edıyorum askerde telefonla konusuyomusunuz yanı şahsı telefonu hala yanında mı ?
Canım acemide sadece ankesörden konuşabiliyorduk ama ustaya giderken hattını götürdü 1 ay geçtikten sonra telefon buldu üst devrelerinden genellikle mesajlaşıyoruz ama benımkı çok rahat bir yerde istanbul hsdal cezaevinde fakat cezaevi tadilat nedeniyle boş artı yazıcı olarak gitti. Bu gittiği yere göre değişiyor rahat bir yerde olursa saatlerce bile konuşabilirsiniz biz 2 saat bile konuşmuştuk. Şans işi yani :/

Canım acemide sadece ankesörden konuşabiliyorduk ama ustaya giderken hattını götürdü 1 ay geçtikten sonra telefon buldu üst devrelerinden genellikle mesajlaşıyoruz ama benımkı çok rahat bir yerde istanbul hsdal cezaevinde fakat cezaevi tadilat nedeniyle boş artı yazıcı olarak gitti. Bu gittiği yere göre değişiyor rahat bir yerde olursa saatlerce bile konuşabilirsiniz biz 2 saat bile konuşmuştuk. Şans işi yani :/
Umarım benım sevdiceğimde rahat bıryere düşerrr :KK43:

Canım çok dua et bende çok streslıydım nereye düşecek diye o kadar çok dua ettim ki.. Ankara'ya düştü acemılık yaptıgı yerdeki herkesi doguya gönderdiler. Valla psikolojisi normal olcaksa heryerde yapabilir suan o mantıktayım. :)

Canım çok dua et bende çok streslıydım nereye düşecek diye o kadar çok dua ettim ki.. Ankara'ya düştü acemılık yaptıgı yerdeki herkesi doguya gönderdiler. Valla psikolojisi normal olcaksa heryerde yapabilir suan o mantıktayım. :)

Canım çok dua et bende çok streslıydım nereye düşecek diye o kadar çok dua ettim ki.. Ankara'ya düştü acemılık yaptıgı yerdeki herkesi doguya gönderdiler. Valla psikolojisi normal olcaksa heryerde yapabilir suan o mantıktayım. :)[/QUOTE
İnşallah Rabbime dua ediyorum rahat olacagı biryere düşer o üzülmesin o rahat olsunda bize zaman geçer ne de olsa :KK43:

Canınızı sıkmak istemem ama çok benzer şeyler yaşayan bir arkadaşım aldatıldı. Çocuk askerdeyken ordan bi kızla görüşmeye başlamış ve asker psikolojisi depresyon falan diye diye kızı oyaladı askerden sonra nişan yapacaklardı çocuk diğer bulduğu kızla nişanlandı arkadaşım tabiki çok kötüydü ve uzaklaşmak için yurtdışına eğitime gitti. İçini karartmayım ama demem o ki dikkatli ol çünkü psikolojik olarak böyle yapan insan pel farkında olmaz karşısındakini üzdüğünün ama oyalama çabası olan farkındayım geçecek diye diye oyalayabilir.

Canınızı sıkmak istemem ama çok benzer şeyler yaşayan bir arkadaşım aldatıldı. Çocuk askerdeyken ordan bi kızla görüşmeye başlamış ve asker psikolojisi depresyon falan diye diye kızı oyaladı askerden sonra nişan yapacaklardı çocuk diğer bulduğu kızla nişanlandı arkadaşım tabiki çok kötüydü ve uzaklaşmak için yurtdışına eğitime gitti. İçini karartmayım ama demem o ki dikkatli ol çünkü psikolojik olarak böyle yapan insan pel farkında olmaz karşısındakini üzdüğünün ama oyalama çabası olan farkındayım geçecek diye diye oyalayabilir.
Hayatına başka birini sokacak kadar gözü kararırmı sanmıyorum ama erkek milleti herşey beklenir. Teşekkürler uyardıgınız için ama öyle bişeyi yaptıgı an kendi kaybeder üzülürüm ama karakterini görmüş olurum. hakkımızda hayırlsı ne diyim.

X