- 17 Mart 2015
- 109
- 34
-
- Konu Sahibi madamemaya
Tıpkının aynısı haldeyim ve daha 230 günümüz varbıktım şu askerlik psikolojisimidir her ne haltsa .. Alttan almakdan da yoruldum yaaaa
askerlikte hormonlarda mı etkileniyor?ben sadece psikoloji sanıyorum ve hamilelik yaşadınız mı bimiyorum ama kıyaslanab,ilir bulmuyorum.kadınlar hamileliğin arkasına sığınıyorsa erkekler de buna sığınır normal.ama hatasının farkında dediğiniz gibi askerliğin bitmesinin bekleyin alttan alarak onun yanında olduğunuzu iyi günde kötü günde sevdiğinizi göstermiş olacaksınız.çok takmayın bence
Herkes o psikolojiyi kaldıramıyor, eski erkek arkadaşım subaydı. İntihara kalkışan bile olmuştu. Biraz daha sabretmelisin bence. Sanırım batıda askerlik yapıyor değil mi?
hamileyken hormonlardan prikolojin alt üst oluyor.kadın erkek fıtratı farklı.askerde intihar eden bile oluyor demek ki prikolojiyi etkiliyor bir şekildeaskerlikte hormonlarda mı etkileniyor?ben sadece psikoloji sanıyorum ve hamilelik yaşadınız mı bimiyorum ama kıyaslanab,ilir bulmuyorum.
Demek ki bu herkesin aklına geliyor benım sözlümde doktora gitmiş burun ameliyatı için butun evrakları tamamlamış dua ediyo tam bır ay kala arasınlar diye ve dediğnizi gibi asla yapmıyacagı bişey.. :) Demek ki bu davranışlar anormal ama normal :)valla benim iğneden bile kaçan eşim sırf askerden 1 ay erken gelsin diye BURUN AMELİYATI olduysa bu askerlik gerçekten berbat bişeydir. (üstelik eşim batıda, bütün gün telefon internet ulaşımı olacak şekilde bir askerlik süreci geçirmesine rağmen)
erkeklerinki iste hormondan ziyade psikolojik kaldıramıyorlar bazıları genelde zaten erkeklerin çoğundan var baktı suçlu yada işler sarpa sarıyor hemen psikolojileri değişir çocuyk gibiler.askerlik zor tabikide ama genel tavırları bu bazılarının.hamileyken hormonlardan prikolojin alt üst oluyor.kadın erkek fıtratı farklı.askerde intihar eden bile oluyor demek ki prikolojiyi etkiliyor bir şekilde
Öyle gerçekten sabretmekten başka elimden bişey gelmiyor. Allah size de çok çok sabır versin. :)sabret yani tatlım kötü düşünme askerlik neredeyse her erkeği bir şekilde etkiliyor.benim nişanlımda mayıs ayında gidecek çok neşeli anlayışlı biri ama askerlikte nasıl olacak bilmiyorum.disipline gelemiyor mesela bu da sınavımız olacak bizim ama cefasız sefa olmuyor
Demek ki bu herkesin aklına geliyor benım sözlümde doktora gitmiş burun ameliyatı için butun evrakları tamamlamış dua ediyo tam bır ay kala arasınlar diye ve dediğnizi gibi asla yapmıyacagı bişey.. :) Demek ki bu davranışlar anormal ama normal :)