Didemcim kendını üzme ve yıpratma ,öncelıkle senın sewgın ne zman bıterse benmkıde o zman bıter demesı falan normal üste cıkmaya calışmış bıraz senın göznu korkutmaya çalşmş ama sen daha ıyı gözlemlersın tabıkı..geçmiş geçmiştedır o kzla olan ılıskılerını dusunme bıle.
Evet yalnış hareket ettim..
Kendime çok kızıyorum geçmişi didiklemek konusunda ama zamanı geri alamıyorum malesef..
Bana en çok dokunan şu olur benim yüzümden benim hatırlatmamla o kızı seviyor olması bu yaptığım hatanın son darbesi bu olucak sanırım..
[ı]benden yana olan sorunlarını söyler saklamaz..kendiyle ilgili ne sıkıntısı olabılırkı anlam veremıyorum..[/ı]
Haklısın..eski sevgilisine senin hatırlatmanla yeniden aşık olacağını düşünmen de büyük bir hata .)
birşeyler bitmişse bitmiştir sen altın tepsiyle o kızı sunsan yine olmaz yani :)
rahat ol lütfen eski sevgili meselesini artık aklından çıkar.ve ona da bu konuda artık birşey söyleme
hayatında hiç kimseyi sevmemiş, günübirlik ilişkiler yaşayıp geçmişindeki kızları üzmüş birisi mi olmasını tercih ederdin yoksa düzgün bir ilişkisi olmuş bitmiş birisi olmasını mı ?
böyle düşünmemelisin
seni sevmeyen adam sen üzülüyorsun diye kalkıp izne gelmez, seni aramaz.değil mi ?
canım bak sende diyorsun benden yana olsa söyler diye demekki askeriyede felan sıkıntısı olmuş olabilir ailesiyle olabilir bilemezsinki
hem ya 2 günde bir felan konuşsaydınız o zmana ne yapıcaksın didemcim bunlarıda düşün bu çocuk seni seviyor
canım nacizhane fikrimi söyliyim bence 10 ay beklemişsin 5 aydaha sabret ve bu süreçte şu yazdıklarını hiç düşünme seviyorsan şimdilik aklından ayrılığı o kızı çıkart geldikten sonra sen duygularını tarrtıp öyle karar verirsin bu söylenenler aklını daha çok karıştırmasın allah yardım etsin canım
askerde olan birinin psikolojisinden çok şey bekleme..ne biliyorsun belki sevmediği yemek önüne geliyor.belki komutan küfür ediyor.belki arkadaşlarının pis kokusunu çekiyor.belki çok yoruluyor.sen de tutmuş beni özlediğini söylesin,hissettirsin..uzaktan ne kadar çok hissettirebilir ki.lütfen biraz akıllı ol..uzaklık bir ilişki için zor bir olaydır.sana soğuk gelmesinin sebepleri çok çeşitli olabilir.bir kere o bir asker.bir kere o uzakta.bir kere araya çok zaman girmiş.bir kere asker psikojisi içinde.(yaşamadım bilemem:bbo:)ona karşı anlayışlı olmalı,gelmesini beklemelisin.ve şu geçmişteki kzı konusunu derhal kapatmalısın.sevgilin uzakta olduğu için senin de psikolojin bozulmuş.kafanda kurup duruyorsun..sana daha başka şey demiyorum..biraz haline şükret ve sabret.dedim ya en azından onun nerde olduğunu ne durumda olduğunu biliyor,sesini duyuyorsun..dua et sağsalim gelsin.
canım üzgünüm ama direk düşündüğümü söleyeceğim
sanki sana olan sevgisi azalmış o sevgi kırıntılarıyla ve alışkanlığı ile bişeyler yapıyor.
ama bi ihtimal daha var ki askerliğinden dolayı biraz duygusuzlaşmış ve gerçekçi olmuş da olabilir
canım 10 aydır hiç söyleyemedim bunu ona..
yani benim soğuksun dememle sıcak olması anlamlı gelmiyordu bana..
Allah sonumuzu hayır etsin düşünecek halim kalmadı çünkü..
evet ben takıntı haline geitrdim hatta sırf geçmişi yüzünden kaç kez ayrıldım ondan..o geçmişini çok gereksiz buluyordu anlatmadan öncede dedi ben sana tertemiz geldim dedi geçmişim seni etkilemesin dedi ama sanırım geçmişi onu etkiledi..
zaten o kızla ilgili herşeyi öğrendim o kızla ilgili aklımda soru yok ama onun bana soğuk davranması direkman beni bu düşüncelere itiyo..Niye yani burda herkes asker bekliyor hepiniz ne güzel değer görüyorsunuz ben haketmiyor muyum..Bekliyorum, sadık kalıyorum, istemediği şeyleri yapmıyorum..Sevmiyorsa beni söylesin bende bileyim belirsiz olmak canımı çok yakıyo..
Askerden gelmesini bekliyorum cnm konuşucam.Bu düşüncelerini ona söyledin mi ? Açık açık onla konuşmalısın bence...
Seni kendimde gördüm canım....
Bende kısaca sana yaptıklarımı anlatayım.İlk ilişkimdi askerdeyken teklifinden 1 yıl sonra filan evet demiştim.Aynı senin gibiydim her şeyi o kadar ince ayrıntısına kadar düşünüyordum ki en mutlu olmam gereken anlarda bile mutsuzdum içim içimi yiyordu.En ufak bir kelimeye,dakikaya,saözcüğe,suskunluğa takılıyordum.Ne kadar kendimi engellemek istesemde engelliyemiyor zaman zaman patlıyordum.aynı senin gibi ayrılık kararı alarak.Bu bir çok kez takrarlandı.Aynı seninki gibi o geliyordu ben bekliyordum.Askerden geldi tabi bende gel gitler devam etti.Ve bir gün bakmışım ki ilişkim bitmiş....
İleriye dönüp baktığımda kendimce birçok hata gördüm.Fazla ayrıntılı inceliyordum herşeyi,herşeye takıyordum ilişkimi kendi ellerimle bitirdim yordum.Şu anda sevgilinin sana tavrı bu şekildeyse inan davranışlarından kaynaklanıyordur.Asker psikolojisi o kadar farklı ki.Düşünmeye fazla zamanları oluyor.Ve belkide büşündükçe ilişkiden yorulduğunu hissediyor.Sürekli soru sormak sürekli bir şeyleri sorgulamak ne kadar severse sevsin insanları belli bir süre sonra yorar.Hele askerde bu risk iki katına çıkar.Sana nacizane tavsiyem olayları akışına bırak.Bir şey sorucakken yada düşünürken önce kendi karşı tarafın yerine koy bir iki saniye düşün.İnan çoğu zaman kendini haksız bulup susmayı tercih ediceksin...
Ben bu şekilde davranmayı şu anda hayatımda olan sevdiğim insandan herşeyimden öğrendim.Onada ilk başlarda aynı hatalı şekilde yaklaştım.Ama zamanla aştım aşmama yardımcı oldu.Şu anda inan hiç olmadığı kadar mutluyum tabi sevdiğimde öyle.İlişki o kadar doğru ilerliyorki bu şekilde geleceğe yönelik karar almakda bile korkmuyorsun...İnan 1,5 yıllık ilişkim boyunca alamadığım evlilik kararını 1 ay içinde aldım.Ve allah nasip kısmet ederse ve bir aksilik çıkmazsa (ailelerden yana) kasımda sözümüz var...
Umarım herşey dilediğin gibi olur...
canım ben sorular sorduğum için pişmanım zaten ama onun beni sevmediği o kızı sevdiği düşüncesi beni çok üzüyor ne yapacağımı bilmiyorum..
Sanada mutluluklar dilerim Allah bozmasın arkadaşım..
Canım yazdıklarının hepsini okudum ben açıkcası seni sevmediğini düşünmüyorum.Ama yorulduğunu düşünüyorum.Bunda askerde ve uzak olmasınında etkisi çok büyük olabilir.Ve yorulmasının nedenide bence seni soruların,sorgulamaların.Sana ayrıntılı yazmadım ama inan yazdıklarını okurken kendimi gördüm...
Sılanın şarkısını yüklemiş olabilir,belki toplu halde gönderdi...Yada o an ruh hali ile o şarkıyı sevdi.Sonra sen yanındayken gerek duymadı...
Bira içerken söylediği cümleye gelince ayrıntılara fazla takılıyorsun derim.Bedeni senin yanında ama aklı hala askeriyede olabilir.Erkekler askerlik konusunda ciddi anlamda hassasSana örnek vereyim.Kardeşim askere gitmeden önce söz düşünüyoruz sevdiğimle.Kardeşimin askere erken gitme durumu vardı ama olmadı.Sevdiğimede şaka olsun diye komando olmuş izmire gidicekmiş filan dedim.Sonrada şaka dedim.Bana dedi ki.Ciddi konularda lütfen bana şaka yapma askerlik nasıldır bilmiyorsun oranın psikolojisi nasıldır hiç bilmiyorsun.Ben kaldım tabi böyle.Askerden geleli 7 ay oldu ama hala aklı zaman zaman askeriyede...
Geleceğe yönelik hayal kuruyor hani söz nişan düğün olurda belki gidemeyiz diye bunun altında bile bir şeyler arıyorsun canım...
İnan bir erkek sevmese katlanmaz...Asker psikolojisiyle soğuk davranmış olabilir canı konuşmak istemiyor olabilir.Bu çok normal.Askerliğin ilk zamanları geçerse şafak azaldıkça çok zor olur derler.Şimdi sevdiğin sitresli...Sevdiğinin sen ben askerdeyken çok üzerime geldin herşeyi sorguladın demesine izin verme.Sevdiğin desin ki iyiki varsın hayatım askerdeyken en zor anımda hep destek oldun alttan aldın...Fedakarlık yapki değer göresin...Ve unutma sen hayatına bir şekilde devam ederken ki seni de anlıyorum yokluğu gerçekden zordur.Ama sevdiğin onu belkide kendisi yapan herşeyden uzak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?