kusura bakma ister alın ister alınma ama sen ve senin gibi dertsiz başına dert açan arkadaşları anlamıyorum..anlayamıyor ve sinir oluyorum.size ayı verseler güneşi de isteyeceksiniz.bir türlü memnun olamıyorsunuz.sevgilin sen üzülüyorsun diye izin alıp kalkıp geliyor onca yolu,senle birlikte vakit geçiriyor,yok neymiş soğukmuş,yok anasının yanında sarılmamışmış..her gün konuşuyorsunuz sen hala az konuştuğunuzu falan zannediyor triplere giriyorsun.anlamadım doğrusu..günde 20 posta görüşerek aşkın laçkalaşmasını mı istiyorsunuz..ben sevgilimle hergün görüşsem kırk takla atıcam..bir de zırt pırt ayrıldığını anlatmışsın.aferin devam et.fazla naz aşık usandırır.her ayrıldığında senin ayaklarına mı kapanacağını zannetmiştin.?yeterince ayrılmışsın,yeterince de peşinden gelmiş..hatta aldatsan bile bırakmayacağını söylemiş ki böyle diyen erkek görmedim duymadım,sen hala beni özlemiyor,yok sevdiğini az söylüyor,yok ilgisi az,yok soğuk..gibisinden tipik tipik konuşuyorsun.bi de üstüne eski kız arkadaşını ve geçmişini didiklemişsin..pes doğrusu..ben olsam erkeklerin yerinde sizin gibi bayanların erkek arkadaşı olmak istemezdim..kusura bakma sert bir dille yazdım ama sizin kulağınıza sağlam bir küpe lazım..