Askerdeki sevgilim ve içinde bulunduğum üzüntü

canım telefonda zor olabilir belki konuşmak ama bu şekildee içini atıp askerden gelmesini bekleme ilişkiniz ve sen daha çok yıpranırsın...telefonda doğuk davrandığı zamann direk sorr bencee bak dün daha hayatım canım diordun bgn neden demiorsunnn diee direk olayın sıcağı sıcağına sorr...hep böyle oluo bunun bi açıklaması olması lazımm..diye sor derim ben...gelmesini beklersenn 5 ay daha var iyicee yıpranıcaksın üzülüceksin...:teselli:

zaten yeterince yıparandım kendi halime ağlar oldum..
sorduğumda bişey yok diyo..
hiç değilse sevmiyorsa söylesin banada yazık değilmi sevmiyorsa bende onu unutmaya çalışıyım o da yoluna baksınmafoldumben

askerlikte bi sorun yaşıyo olablilr mi sana bahsetmedği bi derdi vardır bu sebeplede soğuk davranabilir aklıma ilk gelen bu oldu

kusura bakma ister alın ister alınma ama sen ve senin gibi dertsiz başına dert açan arkadaşları anlamıyorum..anlayamıyor ve sinir oluyorum.size ayı verseler güneşi de isteyeceksiniz.bir türlü memnun olamıyorsunuz.sevgilin sen üzülüyorsun diye izin alıp kalkıp geliyor onca yolu,senle birlikte vakit geçiriyor,yok neymiş soğukmuş,yok anasının yanında sarılmamışmış..her gün konuşuyorsunuz sen hala az konuştuğunuzu falan zannediyor triplere giriyorsun.anlamadım doğrusu..günde 20 posta görüşerek aşkın laçkalaşmasını mı istiyorsunuz..ben sevgilimle hergün görüşsem kırk takla atıcam..bir de zırt pırt ayrıldığını anlatmışsın.aferin devam et.fazla naz aşık usandırır.her ayrıldığında senin ayaklarına mı kapanacağını zannetmiştin.?yeterince ayrılmışsın,yeterince de peşinden gelmiş..hatta aldatsan bile bırakmayacağını söylemiş ki böyle diyen erkek görmedim duymadım,sen hala beni özlemiyor,yok sevdiğini az söylüyor,yok ilgisi az,yok soğuk..gibisinden tipik tipik konuşuyorsun.bi de üstüne eski kız arkadaşını ve geçmişini didiklemişsin..pes doğrusu..ben olsam erkeklerin yerinde sizin gibi bayanların erkek arkadaşı olmak istemezdim..kusura bakma sert bir dille yazdım ama sizin kulağınıza sağlam bir küpe lazım..

kesinlikle haklısın canım sevmiyorsa söylesinnn..bir kere üzülürsün en azındann...sen yeri değişti fln demiştin tatlım orada belki sıkıntısı vardır...anlatır mı konuşkan mıdır yoksa içine mi atar bazı şeyleri?

tatlım gercekten cok sert konusmussun benim anladım didemin gercekten onun kendini sevdiğini hissetmesi tmm kendi kafasında bazı seyleri büyütüyor ama bukadar fazla bencilce düşünceni zannetmiyorum ben seninde haklı oldun yanın var ama haklısında ama ben didemin tamamen haksız oldunu düşünmüyorum bazı seylr mutlaka etkiye tepki olmustur CADIARZU

iyi de tmm benı günde 1 kez arıyo sıcak davransa sence bunu sorun eder miyim beni aradığında sevdiğini özlediğini hissettirsin isterse haftada bir arasın derdimi anlatabiliyor muyum..ben geçmişini didiklemekle hata yapmış olabilirim pişmanım..benim anlam veremediğim 10 aydır bana soğuk davranması sen olsan kaldırabilir miydin?
canım iyidie yeri değişmeden öncede böyleydi değişen bişey yok askere gittiğinden beri böyle askere gitttğinden beri mi bi derdi var 10 aydır bi derdi olabilir mi bi insanın..içinden çıkamıyorum ama beni sevmiyor ve söylemiyorsa da ona asla hakkımı helal etmicem asla.

Benim yaptığım hatalara düşmüşsün canım yaa. Bizde askerdeyken çok sık ayrılıp barışırdık. Bir keresinde çarşıda nette görüşüyoduk. Bi ara yazmadı bana. Ne yapıyosun dediğimde arka sıralardaki başrol oyuncusu olan kızın resmine baktığını söyledi. Neden dedim. Eskiden hoşlandığı kıza benziyomuş :bbo: Ohaa yani ne alaka? Sende çok sık dile getirmişsin bu kızı. Kendine özgüvenin olmadığını göstermişsin ona maalesef. Neden sürekli ondan seni seviyorum demesin bekliyosun? Sen enden yanaşmıyosun? Yanaştım ya ettim ya deme. İlerde keşke dememek için sonuna kadar yanaş canım. Çünkü askerden geldikten sonra sen bana sıcak davranmadın etmedin demesindense bu ihtimali kaldır ortadan. O aramıyosa sen ara..

çok yanlış hareket etmişsin sen canım.

hala da yanlış düşünüyorsun bence

hele 'beni aldatırsan senden ayrılırım' demesi çok normal yani bu konuda düşüncelerinin değişmesi çok normal

bu seni daha az sevdiği anlamını taşımaz ki.

senin yerinde olsam şu saatten sonra onu biraz kendi haline bırakırım sürekli sorgulamam birşeyleri

hele uzaktayken ayrılıp-barışmalar, sürekli sorgulamalar ve sinir harbi çok yıpratır ilişkinizi.

sen de bazı yaptıklarının hata olduğunun bilincine varmışsın o halde rahat ol ve bu tartışmaları unutmasını sağla bence.

10 aydır bu haline katlanmam zaten bi fedakarlık değil mi..
Kim katlanabilir bunca zaman soğukluğa..
Benimde yanaştığım zamanlar oldu ama benimde bi gururum var her seferinde ben yanaşamam ki..
Ne olucaksa olucak artık..
Sevmiyorsa bıraksın..O kızı seviyorsa da söylesin bana bu kadar basit yakasına yapışıp beni bırakma ne olur diyecek halim yok sadece bu belirsizliği ortadan kaldırsın..

canım yaşın kaç bilmiyorum ama sabredecek kadar gençsin sanırım..ben olsam katlanır mıydım?tahammülümü azaltan bir sürü olay yaşamış bir insan olmama rağmen senin yerinde olsam sabredip; sevgilimle her gün konuşabildiğim,onun sesini duyabildiğim için, bundan da mutlu olacak bir şey çıkarırdım.şöyle derdim kendi kendime;beni sevmese,özlemese her gün aramazdı..bak canım hiç kimseye,hiç bir erkeğe zorla bir şey yaptıramazsın..o seni kendi isteğiyle her gün arıyor.neden bunun olumlu yanlarını az önce belirttiğim gibi düşünmüyorsun.hem ayrıca söze değil yüreğe bakacaksın.ben 'sonsuza kadar seveceğim','senin için ölürüm' diyenleri,ama bi halt edemeyenleri çok gördüm.sevgi sözde değil özdedir.bazen davranışlar(onun seni araması,izin alıp gelmesi) sevginin göstergesi olur.ben günlerce sevdiğimden haber almadan yaşayan bir insan olduğum için seni bu konuda anlayamıyorum..onun için de haline şükretmeyenlere kızıyorum.anlatabildim mi?ama hala endişeler duyuyorsan,diğer arkadaşların dediği gibi o gelince yüzyüze konuşur içini dökersin.

Evet yalnış hareket ettim..
Kendime çok kızıyorum geçmişi didiklemek konusunda ama zamanı geri alamıyorum malesef..
Bana en çok dokunan şu olur benim yüzümden benim hatırlatmamla o kızı seviyor olması bu yaptığım hatanın son darbesi bu olucak sanırım..

23 yaşındayım canım..
evet haklısın onlarda sevginin bi göstergesi ama diyorum ya kafam çok karşırık..
Askerden gelmesini beklemekten başka çarem yok..
Beni üzen tek şey o kızı sevdiği için mi bana karşı soğuk bu beni çok yoruyo işte..

Didemcim kendını üzme ve yıpratma ,öncelıkle senın sewgın ne zman bıterse benmkıde o zman bıter demesı falan normal üste cıkmaya calışmış bıraz senın göznu korkutmaya çalşmş ama sen daha ıyı gözlemlersın tabıkı..geçmiş geçmiştedır o kzla olan ılıskılerını dusunme bıle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…