Canım o kızla ilgili askere gideceği son bikaç gün sorular sordum ve askerde olduğu dönemde ise bir kaç sefer bu konuyu açtım yani o kızla ilgili en son 2 ay önce soru sormuştum aslında askerliği boyunca hergün sorular sormadımki yani tamam askere gideceği son bikaç gün gideceği son ana kadar bir sürü soru sordum ama askerdeyken 6 yada 7 kez o kızın konusu açıldı askerliği boyunca o kızın konusunu hergün açmadımki bu kadarına bile katlanamıyor mu bu kadardan bile sıkılabilirmi.
Sana çok normal gelebilir bu durum.Neden diceksin?Çünkü hayatın akışında devam ediyor.İstediğin an dışarı çıkıp hava alabiliyor arkadaşlarınla zaman geçirebiliyor müzik dinleyip kitap okuyabiliyorsun.Ne kadar basit şeyler dimi?Ama bu yaşadıklarımız bizi biz yapıyor.Ve sevdiğin tüm bu basit değerlerden uzak.Ve inan bana düşünmeye o kadar çok vaktı var ki.Sen bir kere sorarsın sevdiğin 10 kere düşünür.Askerlik psikolojisi dedikleride zaten böyle birşey.Ve bende yaşadığım için tatlikis dediklerine aynen katılıyorum.Erkek erkeğe bir ortamda olması ve ağır şartlar artında olması içinde bulunduğunuz durumu daha da zorlaştırıyor diye düşünüyorum.