• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerdeki sevgilim ve içinde bulunduğum üzüntü

Arkadaşım uzun uzun yazmışsın sağol..
Sen sanırım aynı kişiyle berabersin dimi..
Ya öyle bişey ki 10 aydır böyle soğuk olması aklıma eski sevgilisini seviyor olmasından başka bi cevap getirmiyo..
Zaten sorgulamayı bıraktım artık ama çok üzülüyorum bana karşı böyle olmasına sevmiyorsa da bana söylesin bende alıştırıyım kendimi..
Mutlu olmak istiyorum artık geldiğinde konuşucam 5 ayı kaldı bakalım ne olucak canım..

Senin gibi davrandığımda ilk ilişkimdi canım.
Şimdiki ilişkimde ise 7 aydır birlikteyiz.
Yineliyorum ben eski sevgilisinü düşündüğünü sanmıyorum...
Ama yorulmuş yormuşsun hem onu hem kendini.
Şu anda mutlu olamamanın nedenide yorgun olman zaten.
Umarım herşey dilediğin gibi olur sıkma canını.
Ama unutma ben gerçek ruh eşimi kaybettim zannederken buldum.
Belkide sen kaybettiğinde bir daha bulamıcaksın buna izin verme..:1hug:

Teşekkür ederim.Amin inşallah tüm sevenlerinki bozulmasın.

Dışardan bir göz olarak inan seni sevmediği hiç düşünmedim yazdıklarını okurken...
Sadece şunu söyleyebilirim yaşadığım için bu kadar rahat cümle kuruyorum senin soruların incelemelerin sevgisini tüketir ilişkiyi yorar...Ki ilk ayrılıklarda sana gelmesi ama son ayrılıkta aramamasıda onu gösterir.Kaybetme savaş ama fedakarlık yaparak.He ben pişman mıyım?Değilim çünkü yaptığım hatalar bana bir çok şey öğretti hayatımda doğru insan dediğim kişiyi buldum.Ama belkide sende farklı ve şu anda ruh eşini kendi ellerinle yok ediyorsun...Bizim sevdiğimle bir kuralımız vardır.Asla birbirimizden uzaktayken tartışmayız tartışırsak bile en yakın sürede yüz yüze geliriz.Bu şekilde herşey daha kolay çözülür...Zaten az kalmış gelmesine kendini üzme ayrıntılara takılma ve gelmesini bekle...
sorularım yüzünden sevgisi mi azalmış sence canım bir de kaybetme korkusu mu kalmamış sence?

sorularım yüzünden sevgisi mi azalmış sence canım bir de kaybetme korkusu mu kalmamış sence?

Ben geçmişdeki bende seni gördüm...
Aynı senin gibi davranarak ben sevgiyi kendi ellerimle tükettim.
Hem yordum hem yoruldum...
Dediğin gibi o kadar üstüne düştüm ki kaybetme korkusu bırakmadım.
şimdi sana söylediklerim gerçekden boş gelebilir:bana arkadaşlarım anlattığında bende öyle düşünüyordum:ama insan kaybedipde kendiyle baş başa kalınca anlıyor:ve ikinci bir şans yakaladığında buna izin verme:umarım senin için ikinci bir şansa gerek olmaz:benim için ise iyiki ikinci bir şans olmuş

Ben geçmişdeki bende seni gördüm...
Aynı senin gibi davranarak ben sevgiyi kendi ellerimle tükettim.
Hem yordum hem yoruldum...
Dediğin gibi o kadar üstüne düştüm ki kaybetme korkusu bırakmadım.
şimdi sana söylediklerim gerçekden boş gelebilir:bana arkadaşlarım anlattığında bende öyle düşünüyordum:ama insan kaybedipde kendiyle baş başa kalınca anlıyor:ve ikinci bir şans yakaladığında buna izin verme:umarım senin için ikinci bir şansa gerek olmaz:benim için ise iyiki ikinci bir şans olmuş

Hayır cnm söylediklerin boş gelmiyor yani sence sevgilimin bana olan sevgisimi azalmış dersin..

Hayır cnm söylediklerin boş gelmiyor yani sence sevgilimin bana olan sevgisimi azalmış dersin..

sevgisinin tükendiğinide eski sevgilisini düşündüğünüde sanmıyorum.
bunların ikiside olsaydı eğer inan bana askerdeyken kafa yormaz noktayı koyardı.
bence sorular ilişkiyi yordu.sadece sevdiğini değil senide.
Düşünsene sana söz nişan düğün hazırlıkları olur belki tatile gidemeyiz diyor.Bu cümleye dahil olumsuz bakabiliyorsun.Biz sevdiğimle bazen konuşuyoruz hani çok özlememize rağmen söz olcak toparliyalım kendimizi sabırlı olalım çok gezmeyelim diyoruz mesela.Bu normaldir.Şimdi bende bunun altında bir şey arasam yada sevdiğim arasa ki ilk bunu ben ortaya attım.O zaman nerde kaldı bütünlük aramızdaki sevgi,saygı.Sürekli sorgulanmakta sorgulamakda yorar.Hele sizinki gibi uzak olan ve uzun süreli olan ilişkilerde.

sevgisinin tükendiğinide eski sevgilisini düşündüğünüde sanmıyorum.
bunların ikiside olsaydı eğer inan bana askerdeyken kafa yormaz noktayı koyardı.
bence sorular ilişkiyi yordu.sadece sevdiğini değil senide.
Düşünsene sana söz nişan düğün hazırlıkları olur belki tatile gidemeyiz diyor.Bu cümleye dahil olumsuz bakabiliyorsun.Biz sevdiğimle bazen konuşuyoruz hani çok özlememize rağmen söz olcak toparliyalım kendimizi sabırlı olalım çok gezmeyelim diyoruz mesela.Bu normaldir.Şimdi bende bunun altında bir şey arasam yada sevdiğim arasa ki ilk bunu ben ortaya attım.O zaman nerde kaldı bütünlük aramızdaki sevgi,saygı.Sürekli sorgulanmakta sorgulamakda yorar.Hele sizinki gibi uzak olan ve uzun süreli olan ilişkilerde.

Anlıyorum canım haklısın bende sevgisi azalmış diyorsun sandım..
Peki ne yapmalıyım sence nasıl çıkıcam bu durumun içinden?

ahh be didemim kafanda bu kadar kurma canım valla kendine eziyet ediyosun
sonuçta bak ne güzel demiş seneye nişanlandoığımıza masrafar olucak gidemeyiz diye sen mi orada söledin nişanlanalım mı diye hayır çocuk ciddi nişanlanmakda istiyor seninle daha ne istiyorsun canım çocuk seni seviyor.

ahh be didemim kafanda bu kadar kurma canım valla kendine eziyet ediyosun
sonuçta bak ne güzel demiş seneye nişanlandoığımıza masrafar olucak gidemeyiz diye sen mi orada söledin nişanlanalım mı diye hayır çocuk ciddi nişanlanmakda istiyor seninle daha ne istiyorsun canım çocuk seni seviyor.

Elimde değil ki burcum davranışları beni böyle düşünmeye sürüklüyo ben ne yapayım..

Anlıyorum canım haklısın bende sevgisi azalmış diyorsun sandım..
Peki ne yapmalıyım sence nasıl çıkıcam bu durumun içinden?

Sevgisi azalan insan geleceğe yönelik planlar kurmaz...
Dile getirmez canım...Önce sen kendini toplamalısın.İlişkinin olumsuz değilde olumlu yanlarını görmeye çalışmayı ve kendi kendini yemekden vazgeçmelisin.Sen kalbindeki ruhundaki aklındaki sorulara çözüm bulmadığın ve sorgulamakdan vazgeçmediğin sürece sevdiğin isterse kırk takla atsın mutlu olmazsın.Ve şunuda tahmin ediyorum burda yazılanlardan etkilenip hak vericeksin düzelmeliyim diceksin sabırlı olmaya çalışcaksın ama bir yerde yine patlıcaksın.Aynı benim geçmişde yaptığım gibi.Bunu yapma.İlişkin için gerçekden mücadele etmeyi kalpten iste.Unutma bir bayan istediği sürece başaramıyacağı şey yoktur...

Bence sen eski sevgilisini kafaya taktığın için şu anda onu mu seviyor acaba diye endişeleniyosun bence endişelenme :umursamaz:
Seni sevmeseydi inan bana çoktan giderdi boşuna kendni üzme..
Son olarak onunla bu konuyu konuşmayı dene ? Böyle davranman beni üzüyor de bakalım ne dicek opuyorumnanaktan

Elimde değil ki burcum davranışları beni böyle düşünmeye sürüklüyo ben ne yapayım..

Şöyle düşün...

Soruların,sorgulamaların,ayrıntı bakış açın sevdiğini böyle davranmaya itiyor..
Ve sonuç olarak senden kaynaklanan bir durum için yine sen kendini üzüyorsun.
Şu şekilde düşün...Hayatı akışında devam eden sen.Her şeyden uzak olan sen dahil sevgilin.Sence bu tarz düşünmeni hak ediyor mu?Terazaiye koy tart hanginiz daha zor şartlar altındasınız?Kendi kendini üzdüğünle kalıcaksın inan.Akışına bırak...

Sevgisi azalan insan geleceğe yönelik planlar kurmaz...
Dile getirmez canım...Önce sen kendini toplamalısın.İlişkinin olumsuz değilde olumlu yanlarını görmeye çalışmayı ve kendi kendini yemekden vazgeçmelisin.Sen kalbindeki ruhundaki aklındaki sorulara çözüm bulmadığın ve sorgulamakdan vazgeçmediğin sürece sevdiğin isterse kırk takla atsın mutlu olmazsın.Ve şunuda tahmin ediyorum burda yazılanlardan etkilenip hak vericeksin düzelmeliyim diceksin sabırlı olmaya çalışcaksın ama bir yerde yine patlıcaksın.Aynı benim geçmişde yaptığım gibi.Bunu yapma.İlişkin için gerçekden mücadele etmeyi kalpten iste.Unutma bir bayan istediği sürece başaramıyacağı şey yoktur...
canım benim teşekkürler..Dediğin gibi önce kendimi toparlamalıyım başarıcam inşallah..Sizin ilişkiniz neden bitti mi o mu bitirdi cnm?
Bence sen eski sevgilisini kafaya taktığın için şu anda onu mu seviyor acaba diye endişeleniyosun bence endişelenme :umursamaz:
Seni sevmeseydi inan bana çoktan giderdi boşuna kendni üzme..
Son olarak onunla bu konuyu konuşmayı dene ? Böyle davranman beni üzüyor de bakalım ne dicek opuyorumnanaktan

Haklısın cnm konuşucam onunla 5 ay sonra askerliği bitiyo yüz yüze konuşmayı düşünüyorum..

Arkadaşın düşüncesinede saygım var tabi ama.
Zaten kalmış son 5 ay bence gelmesini bekle ve yüz yüze konuş.
Kaybetme korkusunu kaybetmişse ipler tamamen kopabilir.
Ve ne kadar üzülsende takılsan da sanmam ki bitsin istiyesin o yüzden sabırlı ol.

arkadaşım çok güzel yazmış hepsine tek tek katılıyorum
bence erkek arkadaşın sadece seni seviyor ve düşünüyor canım eski sevgilisi aklına bile gelmiyordur canım benim
arkadaşda demiş gerçekten hem kendini,hemde sevgilini yordun ve yoruldunuz gerçekten takmamaya çlış birçok sıkıntısıda olabiliyor ama sölemiyorlar
bak mesela kendimden örnek veriyim;izindeyken kaanla ilk zamanlar hergün her dakika tartışıyorduk hiç iyi halimiz olmadı ancak gidiceğine yakın iyiydik yine oraya gidicem hiç gitmek istemiyorum hep aklım orada huzursuzum diyorduablasının evindeyken dedi ki bana aşkım askerdekiler hep bana bu kız seni bırakır,bağlanma dediler diye söyledi hep aklımı bulandırdılar dedi hemde bozuldum ve ablasını evinden çıkıp gittim ama nasıl ağlıyorum bitti ,güvenmiyor inanmıyor bana artık diye sonra. peşimden geldi ve oturduk konuştuk bana üzülme ağlama ne olur askerdekiler çok farklı insanın kafasını karıştırabiliyorlar ister istemez etkileniyosun dedi bana ben seni seviyorum dedi belkide askerde arkadaşlarıda böyle konuşabiliyordur ve senin soruların üzerine oda böledir bilemeyiz gerçekkten geldiğinde oturup konuşun çok farklı canım askerlik onlarda çok yıpranıyor orada bundan sonra rahat bir şekilde tefonda konuş seni seviyorum de canım mutlu olucaktır elbet.

Şöyle düşün...

Soruların,sorgulamaların,ayrıntı bakış açın sevdiğini böyle davranmaya itiyor..
Ve sonuç olarak senden kaynaklanan bir durum için yine sen kendini üzüyorsun.
Şu şekilde düşün...Hayatı akışında devam eden sen.Her şeyden uzak olan sen dahil sevgilin.Sence bu tarz düşünmeni hak ediyor mu?Terazaiye koy tart hanginiz daha zor şartlar altındasınız?Kendi kendini üzdüğünle kalıcaksın inan.Akışına bırak...

Canım o kızla ilgili askere gideceği son bikaç gün sorular sordum ve askerde olduğu dönemde ise bir kaç sefer bu konuyu açtım yani o kızla ilgili en son 2 ay önce soru sormuştum aslında askerliği boyunca hergün sorular sormadımki yani tamam askere gideceği son bikaç gün gideceği son ana kadar bir sürü soru sordum ama askerdeyken 6 yada 7 kez o kızın konusu açıldı askerliği boyunca o kızın konusunu hergün açmadımki bu kadarına bile katlanamıyor mu bu kadardan bile sıkılabilirmi.

canım benim teşekkürler..Dediğin gibi önce kendimi toparlamalıyım başarıcam inşallah..Sizin ilişkiniz neden bitti mi o mu bitirdi cnm?

Ben ilişkiyi kendi ellerimle tükettim.
Öyle bir an geldiki yoruldum yordum...
Alışkanlıktan dolayı vazgeçmek zor oldu ama kabullendim.
Sadece ilk hafta ağladım.Sonra hiç olmamış gibi oldu.
Anladım ki tükenmiştik zaten.Ben bitirdim canım.
Daha doğrusu bitti diceksin dedim bunu istiyorsun yorduldum ben dedim.
Oda bitti dedi bende tamam dedim.

arkadaşım çok güzel yazmış hepsine tek tek katılıyorum
bence erkek arkadaşın sadece seni seviyor ve düşünüyor canım eski sevgilisi aklına bile gelmiyordur canım benim
arkadaşda demiş gerçekten hem kendini,hemde sevgilini yordun ve yoruldunuz gerçekten takmamaya çlış birçok sıkıntısıda olabiliyor ama sölemiyorlar
bak mesela kendimden örnek veriyim;izindeyken kaanla ilk zamanlar hergün her dakika tartışıyorduk hiç iyi halimiz olmadı ancak gidiceğine yakın iyiydik yine oraya gidicem hiç gitmek istemiyorum hep aklım orada huzursuzum diyorduablasının evindeyken dedi ki bana aşkım askerdekiler hep bana bu kız seni bırakır,bağlanma dediler diye söyledi hep aklımı bulandırdılar dedi hemde bozuldum ve ablasını evinden çıkıp gittim ama nasıl ağlıyorum bitti ,güvenmiyor inanmıyor bana artık diye sonra. peşimden geldi ve oturduk konuştuk bana üzülme ağlama ne olur askerdekiler çok farklı insanın kafasını karıştırabiliyorlar ister istemez etkileniyosun dedi bana ben seni seviyorum dedi belkide askerde arkadaşlarıda böyle konuşabiliyordur ve senin soruların üzerine oda böledir bilemeyiz gerçekkten geldiğinde oturup konuşun çok farklı canım askerlik onlarda çok yıpranıyor orada bundan sonra rahat bir şekilde tefonda konuş seni seviyorum de canım mutlu olucaktır elbet.

Burcum inşallah dediğin gibidir..Ve inşallah sizin sonunuz mutlululuk olur tatlım hakediyosun..

Canım o kızla ilgili askere gideceği son bikaç gün sorular sordum ve askerde olduğu dönemde ise bir kaç sefer bu konuyu açtım yani o kızla ilgili en son 2 ay önce soru sormuştum aslında askerliği boyunca hergün sorular sormadımki yani tamam askere gideceği son bikaç gün gideceği son ana kadar bir sürü soru sordum ama askerdeyken 6 yada 7 kez o kızın konusu açıldı askerliği boyunca o kızın konusunu hergün açmadımki bu kadarına bile katlanamıyor mu bu kadardan bile sıkılabilirmi.

tatlım erkekler eskileri açmadan sıkılırlar
konuşmak istemiyor demekki ne güzel işte ben sana tertemiz geldim eskile etkilemeisn seni demiş gerçekten bunu knedinede sevgilinede yapma
bak canım akşam sakşn kafayla olumlu iyi yanlarınızı,olumsuzluklarınız kötü yanlarınızı bir kağıda yaz ve tek tek oku sonra olumsuzluklar fazla çıkarsa seninde onunda o zaman birbirinizin açığını kapatmaya çalışın hatta erkek arkadaşınıda söle sen benim olumlu olumsuz yalarımı yaz bende senin dedi birbirinize gönderin ve o zmana nerelerde hatalar yaptığınızı görüp birbirinizin hatasını kapatmaya çalışırısnız canım.

Ben ilişkiyi kendi ellerimle tükettim.
Öyle bir an geldiki yoruldum yordum...
Alışkanlıktan dolayı vazgeçmek zor oldu ama kabullendim.
Sadece ilk hafta ağladım.Sonra hiç olmamış gibi oldu.
Anladım ki tükenmiştik zaten.Ben bitirdim canım.
Daha doğrusu bitti diceksin dedim bunu istiyorsun yorduldum ben dedim.
Oda bitti dedi bende tamam dedim.

Hayırlısı olmuş canım ve yeni ilişkindede mutlu olduğuna göre o ilişki sana deneyimler kazandırmış Allah mutluluğunuzu bozmasın daim etsin:Saruboceq:

Back