• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerdeki sevgilim ve içinde bulunduğum üzüntü

Didemcim kendını üzme ve yıpratma ,öncelıkle senın sewgın ne zman bıterse benmkıde o zman bıter demesı falan normal üste cıkmaya calışmış bıraz senın göznu korkutmaya çalşmş ama sen daha ıyı gözlemlersın tabıkı..geçmiş geçmiştedır o kzla olan ılıskılerını dusunme bıle.

ccanım benimm artık geçmişini takmıyorum ama taktığım zamanlarda sorduğum sorular sevgilimin o kızı hatırlamasına ve yeniden o kızı sevmesine neden olmuş olmasına ve bu yüzden bana karşı soğuk olması düşüncesine dayanamıyorum

Evet yalnış hareket ettim..
Kendime çok kızıyorum geçmişi didiklemek konusunda ama zamanı geri alamıyorum malesef..
Bana en çok dokunan şu olur benim yüzümden benim hatırlatmamla o kızı seviyor olması bu yaptığım hatanın son darbesi bu olucak sanırım..

eski sevgilisine senin hatırlatmanla yeniden aşık olacağını düşünmen de büyük bir hata .)

birşeyler bitmişse bitmiştir sen altın tepsiyle o kızı sunsan yine olmaz yani :)

rahat ol lütfen eski sevgili meselesini artık aklından çıkar.ve ona da bu konuda artık birşey söyleme

hayatında hiç kimseyi sevmemiş, günübirlik ilişkiler yaşayıp geçmişindeki kızları üzmüş birisi mi olmasını tercih ederdin yoksa düzgün bir ilişkisi olmuş bitmiş birisi olmasını mı ?

böyle düşünmemelisin

seni sevmeyen adam sen üzülüyorsun diye kalkıp izne gelmez, seni aramaz.değil mi ?

[ı]benden yana olan sorunlarını söyler saklamaz..kendiyle ilgili ne sıkıntısı olabılırkı anlam veremıyorum..[/ı]

canım bak sende diyorsun benden yana olsa söyler diye demekki askeriyede felan sıkıntısı olmuş olabilir ailesiyle olabilir bilemezsinki
hem ya 2 günde bir felan konuşsaydınız o zmana ne yapıcaksın didemcim bunlarıda düşün bu çocuk seni seviyor

canım nacizhane fikrimi söyliyim bence 10 ay beklemişsin 5 aydaha sabret ve bu süreçte şu yazdıklarını hiç düşünme seviyorsan şimdilik aklından ayrılığı o kızı çıkart geldikten sonra sen duygularını tarrtıp öyle karar verirsin bu söylenenler aklını daha çok karıştırmasın allah yardım etsin canım

eski sevgilisine senin hatırlatmanla yeniden aşık olacağını düşünmen de büyük bir hata .)

birşeyler bitmişse bitmiştir sen altın tepsiyle o kızı sunsan yine olmaz yani :)

rahat ol lütfen eski sevgili meselesini artık aklından çıkar.ve ona da bu konuda artık birşey söyleme

hayatında hiç kimseyi sevmemiş, günübirlik ilişkiler yaşayıp geçmişindeki kızları üzmüş birisi mi olmasını tercih ederdin yoksa düzgün bir ilişkisi olmuş bitmiş birisi olmasını mı ?

böyle düşünmemelisin

seni sevmeyen adam sen üzülüyorsun diye kalkıp izne gelmez, seni aramaz.değil mi ?
Haklısın..
Artık asla ve asla o kızın konusunu açmıyacağım zaten..
Ama benim geçmişini sorgulamam zaten hatayken birde çocuğun askere gideceği zaman sormam 2.hatam oldu ..ilk sevdiği kızdı o ben unuttuğu şeyleri sordum ve hatırlattım hemde bir sürü sorularla sordum askere gideceği son ana kadar ve öyle gitti askere benden uzaktayken bir sürü düşünmeye zamanı oldu askerde ve bu şekilde kıza olan duyguları yeniden oluşmuştur diye düşünüyorum..

canım bak sende diyorsun benden yana olsa söyler diye demekki askeriyede felan sıkıntısı olmuş olabilir ailesiyle olabilir bilemezsinki
hem ya 2 günde bir felan konuşsaydınız o zmana ne yapıcaksın didemcim bunlarıda düşün bu çocuk seni seviyor

burcum isterse haftada 1 kez arasın ama sevdiğini özlediğini hissettirsin bana benim derdim bu yoksa niye günde 1 kez arıyo demiyorum ki..inşallah seviyordur burcum..ama herşeye hazırlıklıyım..

askerde olan birinin psikolojisinden çok şey bekleme..ne biliyorsun belki sevmediği yemek önüne geliyor.belki komutan küfür ediyor.belki arkadaşlarının pis kokusunu çekiyor.belki çok yoruluyor.sen de tutmuş beni özlediğini söylesin,hissettirsin..uzaktan ne kadar çok hissettirebilir ki.lütfen biraz akıllı ol..uzaklık bir ilişki için zor bir olaydır.sana soğuk gelmesinin sebepleri çok çeşitli olabilir.bir kere o bir asker.bir kere o uzakta.bir kere araya çok zaman girmiş.bir kere asker psikojisi içinde.(yaşamadım bilemem:bbo:)ona karşı anlayışlı olmalı,gelmesini beklemelisin.ve şu geçmişteki kzı konusunu derhal kapatmalısın.sevgilin uzakta olduğu için senin de psikolojin bozulmuş.kafanda kurup duruyorsun..sana daha başka şey demiyorum..biraz haline şükret ve sabret.dedim ya en azından onun nerde olduğunu ne durumda olduğunu biliyor,sesini duyuyorsun..dua et sağsalim gelsin.

canım nacizhane fikrimi söyliyim bence 10 ay beklemişsin 5 aydaha sabret ve bu süreçte şu yazdıklarını hiç düşünme seviyorsan şimdilik aklından ayrılığı o kızı çıkart geldikten sonra sen duygularını tarrtıp öyle karar verirsin bu söylenenler aklını daha çok karıştırmasın allah yardım etsin canım

sağol tatlım amin.

askerde olan birinin psikolojisinden çok şey bekleme..ne biliyorsun belki sevmediği yemek önüne geliyor.belki komutan küfür ediyor.belki arkadaşlarının pis kokusunu çekiyor.belki çok yoruluyor.sen de tutmuş beni özlediğini söylesin,hissettirsin..uzaktan ne kadar çok hissettirebilir ki.lütfen biraz akıllı ol..uzaklık bir ilişki için zor bir olaydır.sana soğuk gelmesinin sebepleri çok çeşitli olabilir.bir kere o bir asker.bir kere o uzakta.bir kere araya çok zaman girmiş.bir kere asker psikojisi içinde.(yaşamadım bilemem:bbo:)ona karşı anlayışlı olmalı,gelmesini beklemelisin.ve şu geçmişteki kzı konusunu derhal kapatmalısın.sevgilin uzakta olduğu için senin de psikolojin bozulmuş.kafanda kurup duruyorsun..sana daha başka şey demiyorum..biraz haline şükret ve sabret.dedim ya en azından onun nerde olduğunu ne durumda olduğunu biliyor,sesini duyuyorsun..dua et sağsalim gelsin.

sağol tatlım..
soğukluğu kısa sürse anlarımda 10 ay sürmesi normalmi sence

canım üzgünüm ama direk düşündüğümü söleyeceğim
sanki sana olan sevgisi azalmış o sevgi kırıntılarıyla ve alışkanlığı ile bişeyler yapıyor.

ama bi ihtimal daha var ki askerliğinden dolayı biraz duygusuzlaşmış ve gerçekçi olmuş da olabilir

canım üzgünüm ama direk düşündüğümü söleyeceğim
sanki sana olan sevgisi azalmış o sevgi kırıntılarıyla ve alışkanlığı ile bişeyler yapıyor.

ama bi ihtimal daha var ki askerliğinden dolayı biraz duygusuzlaşmış ve gerçekçi olmuş da olabilir

canım sevgisinin azalmasına bile razıyım yeter ki eski sevgilisini seviyor olmasın buna katlanamam..

Boşuna kuruntu yapmışsın bence canım... Sevgilin zaten önceden de aşkım bitanem gibi hitaplar çok kullanmıyormuş. Şimdi senin aklında o düşünce olunca daha çok gözüne batıyordur bu senin.
Erkeklerin askerde psikolojileri nasıl olur bilemiyorum ama o gelince belli olur bence herşey.
Ama sen yine de karamsarlığa kapılma, aklına kötü şeyler getirme.

canım 10 aydır hiç söyleyemedim bunu ona..
yani benim soğuksun dememle sıcak olması anlamlı gelmiyordu bana..
Allah sonumuzu hayır etsin düşünecek halim kalmadı çünkü..

evet ben takıntı haline geitrdim hatta sırf geçmişi yüzünden kaç kez ayrıldım ondan..o geçmişini çok gereksiz buluyordu anlatmadan öncede dedi ben sana tertemiz geldim dedi geçmişim seni etkilemesin dedi ama sanırım geçmişi onu etkiledi..

sana soğuk davrandığını düşünüyosan bunu ona söylemelisin. ben olsam bu konuyu konuşurum. hani- aşkım eskisine göre biraz soğuk mu davranıyosun bana acaba, ben öyle hissediyorum, seni çok özlüyorum, belki farkında değilsin -acaba bana karşı bi soğukluk mu var içinde diye sorabilirsin... belki o farkında değil sana nasıl davrandığının... ben olsam sorarım...

çocuk sana açıkca sana seni sevdiğini aklında bi başkası olmadığını söylüyor. baksana ben sana tertemiz geldim demiş. geçmişim etkilemesin diye de söylemiş. bence kafandan at artık bu düşünceyi. onun geçmişini falan özlediği yoook...

askerdeyken konu açıldı bende geçmişi hakkında sorular sordum ve bana açıkca anlattı her şeyi... bu konuları konuştuk, aştık ve kapattık. insanlık hali, insan ister istemez merak edebiliyor. ama konuştuğun yerde de bitirmeyi öğrenmelisin

bence bu konuyu tamamen çıkar aklından

zaten o kızla ilgili herşeyi öğrendim o kızla ilgili aklımda soru yok ama onun bana soğuk davranması direkman beni bu düşüncelere itiyo..Niye yani burda herkes asker bekliyor hepiniz ne güzel değer görüyorsunuz ben haketmiyor muyum..Bekliyorum, sadık kalıyorum, istemediği şeyleri yapmıyorum..Sevmiyorsa beni söylesin bende bileyim belirsiz olmak canımı çok yakıyo..

seni sevmeseydi sen üzüldüğün zaman kalkıp bütün iznini seninle harcamazdı. sevmeseydi seni elinden kaçırmamak için bi kaç gününü senle geçirip kalan günlerini gönlünce geçirirdi. kalkmış beraber tatile gitmişsiniz. evine kadar gitmişsin. annesi görmüş seni. tabiki annesinin yanında sarılmicak. bu bence çok normal... açıkcası bende sevgilimin annesinin yanında bana sarılmasını istemem. en başta ben çekinirim böyle bişeyden. bişeyleri ispatlamaya gerek yok. kalkıp seni evine kadar götürebiliyorsa çekinmeden, güven bu çocuğa derim...

peki beraber olduğunuz zaman boyunca sana sarılıp öpmedi mi
sen onun gözlerine hiç mi bakmıyorsun sana bakışlarını hiç mi görmüyorsun
değerli olduğunu hissetmiyo musun

sözler önemli değil, tabiki beklemen hakkın ama...

en azından bakışlarından da mı bişeyleri sezmedin
??????

sanırım bir yerde 20 gündür seni sevdiğini söylemediğini yazmıştın. bi yandan 20 günde uzun bir süre ama, ayrıca 2 aydır mı görüşmüyodunuz? 2 ay olmuş sen ona özlediğini söylediğinde bi süre önce görüştük daha gibilerinden bişey demiş sanırım...

bu çok yanlış bi cümle. insan bi kaç günde deli gibi özlüyor. hemde beraber tatil yapıp vakit geçirdikten sonra tekrar o askeriyeye dönmesi kendini kötü hissetmesine neden olmalı, seni özlediğini yanında olmak istediğini söylemeli...

söylemedi mi canım?

ama bu durum bi başka kızla alakalı değil bence...

cevap sende aslında

Fidescim askere gitmeden önce eski sevgilinle ilgili bişeyler sorucam sana dediğimde tamam sor ama geçmişim seni etkilemesin çünkü ben sana tertemiz geldim dedi tamam bu doğru olabilir ama ben askere gideceği son bikaç gün hatta askere gideceği son dakikaya kadar o kızla ilgili bir sürü şey sordum ve o şekilde gitti askere askerde benden uzakta kaldı ve düşünecek bir sürü zamanı oldu ben kendi sorularım sorgulamalarım yüzünden onun aklına eski sevgilisini soktuğumu düşünüyorum yani eski sevgilisini seviyor sanırım..

Bana karşı soğukluğu kırk yılda bir olan bir soğukluk olsa tamam diyeceğim ama askere gittğinden beri yani 10 aydır soğuk bana karşı bunun nedenide benim sorularımla onun aklına, kalbine yeniden eski sevgilisinin girmesi..

Askere gittiğinden beri 10 aydır haftanın 2-3 günü aşkım hayatım diyorsa haftanın 3-4 günü aşkım hayatım demiyor..Seni seviyorum ve seni özledim lafını askere gittiğinden beri yok denecek kadar az duydum..

İzine gelmeyi düşünmüyordu ben üzülüyorum diye birgün beni aradı ve izine gelicem tatile gidelim dedi..İzine geldiği hergün görüştük tabikide bana sarıldığı, öptüğü, elimi tuttuğu zamanlar oldu ama ben yanımda olduğu her an bunları yapmasını isterdim yani çok özleyen çok seven bir insan sevdiği yanındayken sevdiğiyle bi şekilde devamlı temas halinde bulunur dimi ama onda bu yoktu arada bir elimi tutar arada bir sarılır arada bir öper böyleydi bana karşı..

İzine geldiğinde tatildeyken bir akşam bira aldık ben içmedim o içti sahilde oturuyoruz onun 1 saat öncesinde tartışmıştık bu bira içerken telinden duygusal bi şarkı açtı hatırlamıyorum şarkıyı ben yanında oturuyorum hiç bana bakmıyo şarkıyı söylüyo bi yandanda içiyo ben yanından kalktım denize doğru yürüyüp ordaki kuma oturdum beni hiç çağırmadı yanına sonra uzandı kuma 10 15 dakika geçti ben gittim yanına noluyo dedim ne bu hal şarkılar falan benden uzaktasın ya onu düşünüyorum dedi nasıl yani ben yanındayım ya dedim o da ben gidicem izin bitince uzak kalıcaz ya onu diyorum dedi ama ilk başta dediği benden uzaktasın ya cümlesi aklıma takıldı yani eski sevgilisini düşünüyor demekki..Ertesi gün dedimki dün akşam benden uzaktasın ya dedin ne demek istedin burda dedim öyle bişey demedim dedi hayır dedin dedim dediysemde uzak kalıcaz ya onu demek istemişimdir dedi beni hiç tatmin etmedi bu açıklama o kızı düşünüyordu ve ağzından o şekilde bi cümle çıktı..

Ve yine birgün sahilde denize giriyoruz denizden çıktık oturduk kumsala cep telinden şarkılar açıyo bi ara sılanın inşallah unutursun şarkısını açtı biraz dinledik ya bu şarkı bize hiç uymuyo kapatalım bu şarkıyı dedi madem uymuyo teline niye yükledin dimi ordada şüphelendim biraz yani neyi unutmaktan bahsediyo niye dinliyo bu şarkıyı diye..

İzinden döndükten sonra telde konuşurken o güzel tatilden sonra buraya gelmek zor oldu demişti bir kez o kadar..Yeni nöbet yerinde vodafone çekmiyordu bende başka hat alalım dediğimde gerek yok demişti ben üzülüp ağlamıştım telde öyle diyince sonra o da sen böyle kötü olucaksan alırız demişti..Sonra birgün beni aradı avea hat alalım istersen burda daha iyi çekiyormuş dedi bende sen bilirsin dedim o da şunu dedi bana ankesörlü telefondan konuşmak sesini duymak yetiyor ama mesajlaşsakta güzel olur dedi bende ona dedimki sadece ben istiyorsam cep kullanmanın bi anlamı yok madem sana yetiyor banada yeter dedim o da sinirlendi bana konuşma yetiyor demek istedim ama sen öyle anladın almıyorum hat dedi demekki almak istemiyorki bahane buldu kendine..

2 hafta önce telde konuşurken çeşme çok güzelmiş dedim o da seneye gideriz inşallah dedi ama belki gidemeyiz dedi neden dedim o dönemde nişan hazırlığı yada düğün hazırlığı olursa tatile masraf edemeyiz dedi bende tamam dedim..

Böyle işte sevildiğimi, özlendiğimi hissetmiyorum askere gittiğinden beri 10 aydır bana karşı böyle..Beni artık sevmiyor eski sevgilisini seviyor en azından bunu bana söylesin bende ona göre önüme bakıyım..

Bu düşüncelerini ona söyledin mi ? Açık açık onla konuşmalısın bence...

Seni kendimde gördüm canım....

Bende kısaca sana yaptıklarımı anlatayım.İlk ilişkimdi askerdeyken teklifinden 1 yıl sonra filan evet demiştim.Aynı senin gibiydim her şeyi o kadar ince ayrıntısına kadar düşünüyordum ki en mutlu olmam gereken anlarda bile mutsuzdum içim içimi yiyordu.En ufak bir kelimeye,dakikaya,saözcüğe,suskunluğa takılıyordum.Ne kadar kendimi engellemek istesemde engelliyemiyor zaman zaman patlıyordum.aynı senin gibi ayrılık kararı alarak.Bu bir çok kez takrarlandı.Aynı seninki gibi o geliyordu ben bekliyordum.Askerden geldi tabi bende gel gitler devam etti.Ve bir gün bakmışım ki ilişkim bitmiş....

İleriye dönüp baktığımda kendimce birçok hata gördüm.Fazla ayrıntılı inceliyordum herşeyi,herşeye takıyordum ilişkimi kendi ellerimle bitirdim yordum.Şu anda sevgilinin sana tavrı bu şekildeyse inan davranışlarından kaynaklanıyordur.Asker psikolojisi o kadar farklı ki.Düşünmeye fazla zamanları oluyor.Ve belkide büşündükçe ilişkiden yorulduğunu hissediyor.Sürekli soru sormak sürekli bir şeyleri sorgulamak ne kadar severse sevsin insanları belli bir süre sonra yorar.Hele askerde bu risk iki katına çıkar.Sana nacizane tavsiyem olayları akışına bırak.Bir şey sorucakken yada düşünürken önce kendi karşı tarafın yerine koy bir iki saniye düşün.İnan çoğu zaman kendini haksız bulup susmayı tercih ediceksin...

Ben bu şekilde davranmayı şu anda hayatımda olan sevdiğim insandan herşeyimden öğrendim.Onada ilk başlarda aynı hatalı şekilde yaklaştım.Ama zamanla aştım aşmama yardımcı oldu.Şu anda inan hiç olmadığı kadar mutluyum tabi sevdiğimde öyle.İlişki o kadar doğru ilerliyorki bu şekilde geleceğe yönelik karar almakda bile korkmuyorsun...İnan 1,5 yıllık ilişkim boyunca alamadığım evlilik kararını 1 ay içinde aldım.Ve allah nasip kısmet ederse ve bir aksilik çıkmazsa (ailelerden yana) kasımda sözümüz var...
Umarım herşey dilediğin gibi olur...

Bu düşüncelerini ona söyledin mi ? Açık açık onla konuşmalısın bence...
Askerden gelmesini bekliyorum cnm konuşucam.
Seni kendimde gördüm canım....

Bende kısaca sana yaptıklarımı anlatayım.İlk ilişkimdi askerdeyken teklifinden 1 yıl sonra filan evet demiştim.Aynı senin gibiydim her şeyi o kadar ince ayrıntısına kadar düşünüyordum ki en mutlu olmam gereken anlarda bile mutsuzdum içim içimi yiyordu.En ufak bir kelimeye,dakikaya,saözcüğe,suskunluğa takılıyordum.Ne kadar kendimi engellemek istesemde engelliyemiyor zaman zaman patlıyordum.aynı senin gibi ayrılık kararı alarak.Bu bir çok kez takrarlandı.Aynı seninki gibi o geliyordu ben bekliyordum.Askerden geldi tabi bende gel gitler devam etti.Ve bir gün bakmışım ki ilişkim bitmiş....

İleriye dönüp baktığımda kendimce birçok hata gördüm.Fazla ayrıntılı inceliyordum herşeyi,herşeye takıyordum ilişkimi kendi ellerimle bitirdim yordum.Şu anda sevgilinin sana tavrı bu şekildeyse inan davranışlarından kaynaklanıyordur.Asker psikolojisi o kadar farklı ki.Düşünmeye fazla zamanları oluyor.Ve belkide büşündükçe ilişkiden yorulduğunu hissediyor.Sürekli soru sormak sürekli bir şeyleri sorgulamak ne kadar severse sevsin insanları belli bir süre sonra yorar.Hele askerde bu risk iki katına çıkar.Sana nacizane tavsiyem olayları akışına bırak.Bir şey sorucakken yada düşünürken önce kendi karşı tarafın yerine koy bir iki saniye düşün.İnan çoğu zaman kendini haksız bulup susmayı tercih ediceksin...

Ben bu şekilde davranmayı şu anda hayatımda olan sevdiğim insandan herşeyimden öğrendim.Onada ilk başlarda aynı hatalı şekilde yaklaştım.Ama zamanla aştım aşmama yardımcı oldu.Şu anda inan hiç olmadığı kadar mutluyum tabi sevdiğimde öyle.İlişki o kadar doğru ilerliyorki bu şekilde geleceğe yönelik karar almakda bile korkmuyorsun...İnan 1,5 yıllık ilişkim boyunca alamadığım evlilik kararını 1 ay içinde aldım.Ve allah nasip kısmet ederse ve bir aksilik çıkmazsa (ailelerden yana) kasımda sözümüz var...
Umarım herşey dilediğin gibi olur...

canım ben sorular sorduğum için pişmanım zaten ama onun beni sevmediği o kızı sevdiği düşüncesi beni çok üzüyor ne yapacağımı bilmiyorum..

Sanada mutluluklar dilerim Allah bozmasın arkadaşım..

Canım yazdıklarının hepsini okudum ben açıkcası seni sevmediğini düşünmüyorum.Ama yorulduğunu düşünüyorum.Bunda askerde ve uzak olmasınında etkisi çok büyük olabilir.Ve yorulmasının nedenide bence seni soruların,sorgulamaların.Sana ayrıntılı yazmadım ama inan yazdıklarını okurken kendimi gördüm...

Sılanın şarkısını yüklemiş olabilir,belki toplu halde gönderdi...Yada o an ruh hali ile o şarkıyı sevdi.Sonra sen yanındayken gerek duymadı...
Bira içerken söylediği cümleye gelince ayrıntılara fazla takılıyorsun derim.Bedeni senin yanında ama aklı hala askeriyede olabilir.Erkekler askerlik konusunda ciddi anlamda hassasSana örnek vereyim.Kardeşim askere gitmeden önce söz düşünüyoruz sevdiğimle.Kardeşimin askere erken gitme durumu vardı ama olmadı.Sevdiğimede şaka olsun diye komando olmuş izmire gidicekmiş filan dedim.Sonrada şaka dedim.Bana dedi ki.Ciddi konularda lütfen bana şaka yapma askerlik nasıldır bilmiyorsun oranın psikolojisi nasıldır hiç bilmiyorsun.Ben kaldım tabi böyle.Askerden geleli 7 ay oldu ama hala aklı zaman zaman askeriyede...
Geleceğe yönelik hayal kuruyor hani söz nişan düğün olurda belki gidemeyiz diye bunun altında bile bir şeyler arıyorsun canım...
İnan bir erkek sevmese katlanmaz...Asker psikolojisiyle soğuk davranmış olabilir canı konuşmak istemiyor olabilir.Bu çok normal.Askerliğin ilk zamanları geçerse şafak azaldıkça çok zor olur derler.Şimdi sevdiğin sitresli...Sevdiğinin sen ben askerdeyken çok üzerime geldin herşeyi sorguladın demesine izin verme.Sevdiğin desin ki iyiki varsın hayatım askerdeyken en zor anımda hep destek oldun alttan aldın...Fedakarlık yapki değer göresin...Ve unutma sen hayatına bir şekilde devam ederken ki seni de anlıyorum yokluğu gerçekden zordur.Ama sevdiğin onu belkide kendisi yapan herşeyden uzak...

canım ben sorular sorduğum için pişmanım zaten ama onun beni sevmediği o kızı sevdiği düşüncesi beni çok üzüyor ne yapacağımı bilmiyorum..

Sanada mutluluklar dilerim Allah bozmasın arkadaşım..

Teşekkür ederim.Amin inşallah tüm sevenlerinki bozulmasın.

Dışardan bir göz olarak inan seni sevmediği hiç düşünmedim yazdıklarını okurken...
Sadece şunu söyleyebilirim yaşadığım için bu kadar rahat cümle kuruyorum senin soruların incelemelerin sevgisini tüketir ilişkiyi yorar...Ki ilk ayrılıklarda sana gelmesi ama son ayrılıkta aramamasıda onu gösterir.Kaybetme savaş ama fedakarlık yaparak.He ben pişman mıyım?Değilim çünkü yaptığım hatalar bana bir çok şey öğretti hayatımda doğru insan dediğim kişiyi buldum.Ama belkide sende farklı ve şu anda ruh eşini kendi ellerinle yok ediyorsun...Bizim sevdiğimle bir kuralımız vardır.Asla birbirimizden uzaktayken tartışmayız tartışırsak bile en yakın sürede yüz yüze geliriz.Bu şekilde herşey daha kolay çözülür...Zaten az kalmış gelmesine kendini üzme ayrıntılara takılma ve gelmesini bekle...

Canım yazdıklarının hepsini okudum ben açıkcası seni sevmediğini düşünmüyorum.Ama yorulduğunu düşünüyorum.Bunda askerde ve uzak olmasınında etkisi çok büyük olabilir.Ve yorulmasının nedenide bence seni soruların,sorgulamaların.Sana ayrıntılı yazmadım ama inan yazdıklarını okurken kendimi gördüm...

Sılanın şarkısını yüklemiş olabilir,belki toplu halde gönderdi...Yada o an ruh hali ile o şarkıyı sevdi.Sonra sen yanındayken gerek duymadı...
Bira içerken söylediği cümleye gelince ayrıntılara fazla takılıyorsun derim.Bedeni senin yanında ama aklı hala askeriyede olabilir.Erkekler askerlik konusunda ciddi anlamda hassasSana örnek vereyim.Kardeşim askere gitmeden önce söz düşünüyoruz sevdiğimle.Kardeşimin askere erken gitme durumu vardı ama olmadı.Sevdiğimede şaka olsun diye komando olmuş izmire gidicekmiş filan dedim.Sonrada şaka dedim.Bana dedi ki.Ciddi konularda lütfen bana şaka yapma askerlik nasıldır bilmiyorsun oranın psikolojisi nasıldır hiç bilmiyorsun.Ben kaldım tabi böyle.Askerden geleli 7 ay oldu ama hala aklı zaman zaman askeriyede...
Geleceğe yönelik hayal kuruyor hani söz nişan düğün olurda belki gidemeyiz diye bunun altında bile bir şeyler arıyorsun canım...
İnan bir erkek sevmese katlanmaz...Asker psikolojisiyle soğuk davranmış olabilir canı konuşmak istemiyor olabilir.Bu çok normal.Askerliğin ilk zamanları geçerse şafak azaldıkça çok zor olur derler.Şimdi sevdiğin sitresli...Sevdiğinin sen ben askerdeyken çok üzerime geldin herşeyi sorguladın demesine izin verme.Sevdiğin desin ki iyiki varsın hayatım askerdeyken en zor anımda hep destek oldun alttan aldın...Fedakarlık yapki değer göresin...Ve unutma sen hayatına bir şekilde devam ederken ki seni de anlıyorum yokluğu gerçekden zordur.Ama sevdiğin onu belkide kendisi yapan herşeyden uzak...

Arkadaşım uzun uzun yazmışsın sağol..
Sen sanırım aynı kişiyle berabersin dimi..
Ya öyle bişey ki 10 aydır böyle soğuk olması aklıma eski sevgilisini seviyor olmasından başka bi cevap getirmiyo..
Zaten sorgulamayı bıraktım artık ama çok üzülüyorum bana karşı böyle olmasına sevmiyorsa da bana söylesin bende alıştırıyım kendimi..
Mutlu olmak istiyorum artık geldiğinde konuşucam 5 ayı kaldı bakalım ne olucak canım..

Back