Askerdeki sevgilim ve içinde bulunduğum üzüntü

Didemcim sana diğer kızla ilgili bi ipucu veriyormu ki sen onu sevdigini düşünüyorsun? Herhangi birşey oldu mu o kızla ilgili?

yada sen takıntı haline getirdin için öle düşünüyosun bence ilk önce kendini düzelt karsı taraf sana halen bukadar ilgisizse ozaman ona yönel ama bence su kendi kafandaki hüsnü kuruntulardan kurtul bos yere kendini yiyip durma hemde vedat bi ay oluyor geleli bana daha 2 gün önce ilgisizdi yani anca yeni yeni topladı cocuk kendini bununda nedeni olabilir yani askerlik psikolojisi bide vedat hala kendini toparlamıs değil ona bakarsan sen onun yanında oldunu hissettir onu düşündünü ama kendinden ödün vermicek ve sımartmıcak sekilde ve aynı zamanda su kafandaki kuruntuları yok etmen lazım havadan nem kapar haline gelmişssin çünkü cocuk of cekse yanında dicenki nerdeyse benim yanımda olmaktan sıkıldı sevgisilini özlüyor diceksin yapma böle kendi kendini kurup yiyosun tatlım

canım ya kendini yiyip bitirdin takma bu kadar kafana sana bişey sölim mi kaan bana bişey diyor musun der teli kapatırken ben ise seni çok seviyorum dedim bunu bikça zamandır söylüyorum ve çok mutlu olduğunu söylüyordu hafta sonu yine aynı şey oldu ve bana sürekli söylemene gerek yok ben biliyorum dedi iyi dedim bend ebidahada sölemedim şimdi o sölüyor bana
biz hep aşkımlı konuşmayız daha canım dır benim hep yani pekde takmamalısın bu durumu heleki benden soğudun mu diye sorarsan bu sefer ayrılık kapılıarı ser boşver bırak zamana didemim

ipucu yakalamadım ama 10 ay özge bu soğukluk bunun habercisi değil mi zatenmafoldumben

tatlım tmmda bu soguklun nedeni baska bişey olamazmı yani illa kıza taktından herseye ona cekiyorsun senin ona acılamadın gibi onudan sana belki acılamadı seyler vardır soru soruyormussun ama bazen öle bende oluyorum bi sorun var ordata belli vedat soruyor neyin var diye anlatmak istemiyorum sorun cıkmasın aramızda kavga etmiyelim diye bunun gibi binlerce neden var yani herseyi oraya cekip durma o kızı bu kadar isteseydi 10 ay ı beklemez coktan seni bırakıp ona gitmişti yani madem onu cok istiyor bu kadar sana göre niye senin yanında kalsın kendini mutsuz etsinki o kız aklındaysa coktaannn ayrılmısstınız o seni seviyoki bıraKMIYOR İŞTE

zaten o kızla ilgili herşeyi öğrendim o kızla ilgili aklımda soru yok ama onun bana soğuk davranması direkman beni bu düşüncelere itiyo..Niye yani burda herkes asker bekliyor hepiniz ne güzel değer görüyorsunuz ben haketmiyor muyum..Bekliyorum, sadık kalıyorum, istemediği şeyleri yapmıyorum..Sevmiyorsa beni söylesin bende bileyim belirsiz olmak canımı çok yakıyo..

elimde değilki burcumm sen sevildiğine inanıyorsun ama ben inanmıyorum bunuda kaldıramıyorummafoldumben
bilmiyorumki belkide başka bi nedeni vardır soğukluğunun 10 aydır nasıl bi soğukluk olabilirki tamda bizim o kızı konuştuğumuz zamandan itibaren soğuk davranmaya devam başlaması ve 10 aydır soğuk davranmaya devam etmesi anlam veremiyorum buna..canım o kızın sevgilisi var yani beni bırakıp ona gidemez ki..

canım ben bu konunun eski sevgilisiyle ilgisi olduğunu sanmıyorum....
yani demişsin ki birkaç kere ayrıldım o barıştı sonuncusunda barışalım demedi demişsin
ve erkek arkadaşın başlarda sen hiçbir şekilde bırakmam derken şimdi bu kadar kesin konuşmuyormuş...
bence bu birkaç kere ayrılmak istemen onda güvensizlik yaratmış olabilir
yani belki böyle yapmasaydın şu anda daha bağlı olurdu gibi geldi bana
çünkü seni kaybetmekten korkmuyor artık sanırım
bir de askerde olunca ilişkiniz monotonlaşmış iyice
tatlım bence birraz da sen yakın davranmalısın
yani aradığı zaman sen ona güzel şeyler söyle bakalım bu sefer tepkisi nasıl olacak
askerde ya şimdi belki de ilgi istiyordur
biraz da böyle dene bence canım a.s.

canımmm diğer konunu da okumuştum ben o zaman...bir kere ben haketmiyormuyum diye bir şey yok bunu çıkar aklındaan...hepimiz gibi sende değer görmeyi hakediosunn..asker yolu beklemenin ne demek olduğunu beklemeyen bilmezz..lmaz:senin sevgilin çocuk mu allah aşkınaa sen konuşunca aklınaa düşsünn..öyle aklına düşürdüğünü fln zannetmiorumm..tamam sen de biraz fazla abartıp üstüne gitmişsin ama bunun onda aklına düşürmekten ziyade güvensizlik yarattığını düşünüyorum.aynı konuya takılıp kalmışsınn..sonuçta senin de nerden baksan 2 senelik bir ilişkin var..2 senedir sevgilinin aklı eski kız arkadaşındaydı da güzel zamanlarınızda rol mu yaptı sana..ben inanmıyorum böyle olucağınaa...izine geldi tatile gittik diosun...ailesi yoktu galiba ordaaa.sana değer vermese o kadar asker çocuk tatilini neden senle geçirsin ailesinin yanında kalmak isterdi..bence şu an yapılması gereken önceliklee sen bu eski kız arkadaşı muhabbetini kafandan bi at canım..kıskançlığını kontrol altına almaya çalış..öle bir durum varsa eğerr..geçmiş geçmişte kaldı artıkk..vee böle dengesizlikte olmaz tabiki...ortada bir sorun yokken neden sevgilin seninle güzel konuşmasın...içinde hiç bir şeyi biriktirme...doğrucaa git sevgilinle konuşş güzel güzel...üzüldüğünü söylee..neden böyle olduğunu sor?hat alıp konuşma şansımız varken neden benimle konuşmuyorsun de..dengesizliklerinin sebebini sor...bi ilişki böyle olmaz dee..onun böyle davranmasını gerektirecek ne yaptığını sor..:teselli:didemcimm ortada bi sorun var belliki ama bunun kesinliklee eski kız arkadaşıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum..

tatlım kesin olarak hiçbirşey bilmiyoruz.. Bu yüzden başka bir kızı aklına getirerek üzlme Her zman birşeyleri karşıdan beklemek yada karşıda aramak doğru olmaz.. Bu kez sen dene bakalım o demiyorsa özlediğini sen söyle seviyorum de.. Sendeki bu değişikliğin farkına vardığında o da değişicektir..

esincim teşekkürler..
evet ben eski sevgili mevzularına fazlasıyla takıldım ve öyle bişey ki ben sormadan önce o kızı unutamadığını düşünmüyordum ben sorduktan sonra askere gitti benden uzakta ve düşünmeye zamanı çok olduğu için benim sorularımla o kızı yeniden hatırladığını ve sevdiğini düşünmeye başladım..

Şuanda yüzyüze konuşmamız imkansız 5 ay sonra askerlik bitiyo ancak o zaman konuşabilicem..10 aydır soğuk olmasının ne aaçıklaması olur bana çok saçma geliyo 10 ay soğuk davranmasının geçerli ne sebebi olabilirki nasıl inanıcam buna bilmiyorum esinn..

canım bazen diyorum didem sen sıcak davran bakalım diyorum davranıyorum bu sefer yeter diyorum o yapsın diyorum..
geçende mektup yolladım resim yolladım yazdıgım ajandayı yolladım ne yapıyımki daha sevgisinden emin olmadığım birisi için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…