Askerdeki kocam kart bilgilerini vermiyor

istedigin kadar gondereyim ama kart bilgilerimi neden istiyorsun dedi yani ben de acaba özeline cok mu giriyorum dedim normalde sosyal medya dahil oyle sifreleri cok istemeyiz ama karısı olarak o askerdeyken burda mobil islemleri halletmem gerektiginde kendim yapabilirim yani bu özele girmek olmuyor ama kendi rahatsiz oldu istedim diye

Damarima basarsa gider is bulur calisirim onun vicdanina kalmadim beni biliyor dellenirsem neler yapacagimi ama askerde diyr alttan aliyorum işte
Eee dellen o zaman. Adam millete verecek mart bilgisini baktirmak icin ama karisina vermiyor. Paran olmadigi halde bunu yapiyor. Dellenmek icin neyi bekliyorsun??

Cok yogun geciyormus bugun arayamayabilirim dedi yemekhane temizliginde gorevliymis

Siz şimdi nerde kalıyorsunuz da gitmeden hiç düşünmedi bu kadın ne yer ne içer bişey olsa napar diye?
Ailemde kaliyorum. Giderken daha maas almamisti daha yeni yatti onda da kendime gondermek icin kart bilgilerini istedim ben sana birinden bir sekilde atarim bilgilerimi neden istiyorsun dedi

Evlilikte para hesabı konusunda özel olmaz. Bizde kalem kalem hesap vermiyoruz ama az çok ne kazaniyoruz ne harcıyoruz biliriz.

Ayrıca afedersin ama umumi tuvalet bile olmuş 15 TL, insan nefes alsa para. İhtiyaç olunca göndermek nasıl oluyor

Kocan borsa vs oynuyor, borç yapmış olabilir mi? Ya da ailesine çok para gönderiyor. Neden ailesine bakıyor kocan? Kayinaile hasta ve çalışamaz durumda mi?

Para bile göndermiyor derken, zaten bir ay askerlik yapacak, gitmeden para mevzularını halletmediniz mi?
Eşiniz yokken sizde bir kart, belli bir para kalmadı mı?
Bunları yapmayan adam kart bilgilerini de vermez tabi.
Askere giderken maasi daha yatmamisti yeni yatti . Ben mobiline girip kendime gondereyim diye bilgilerini istedim ben sana burdan bir sekilde para gonderirim bilgilerimi neden istiyprsun dedi. Ondan bundan rica edecegine karın olarak benim yapmam daha mantikli degil mi dedim bakariz dedi ama kac gundur bilgilerini atacak kadar musait olamadi. Bedelli gitti askere

Yani işe girip çalışmak için delmek gerekmiyor ki
Gördünüz kocanız ne tip
Bu arada karısı çalışmasa da para veriyorlar yani normalde
Asla çocuk düşürmeyin bu aşamada
Zaten simdilik cocuk daha olmuyor tedavi olacagiz ihtiyacim kadarini verir hep fazlasini vermez hic

Eşiniz olalıyor sizi.
Günlerdir bilgileri gönderemeyecek kadar müsait olmaması imkansız.

Eee dellen o zaman. Adam millete verecek mart bilgisini baktirmak icin ama karisina vermiyor. Paran olmadigi halde bunu yapiyor. Dellenmek icin neyi bekliyorsun??
Yazdim simdi tekrarsan bugun de bakalim aynisini yaparsa dusunurum ne yapmam gerektigini

Eğer bu durumdan rahatsız oluyorsanız çalışmanız lazım. Kart bilgilerini vermeyebilir, bireysel hesabı

Eğer bu durumdan rahatsız oluyorsanız çalışmanız lazım. Kart bilgilerini vermeyebilir, bireysel hesabı
Ben de hep boyle dusunurum o da. Sosyal medya sifrelerimizi bile bilmeyiz. Ama sonucta keyiften istemiyorum magdur kaldim ve kart bilgilerini kendime para aktarabilmek icin istiyorum. Israrla yok demedi tuhaf degil mi

Karisiyim istesem gider dokuman cikarttiririm bunu yaptiracak zaten bana artik
Yapamazsınız, hangi banka çalışanı müşteri bilgilerini verir? Çalışmak için dellenmek mi lazım, hiç para göndermezse dilenecek misiniz? 4 gündür tanıdığı kişiden yardım isteyip hesabına bakıyor ama karısının bakması yasak. Çalışmayın, eşiniz gelir gelmez de çocuk yapın.

Halen tedavi olacağız mı diyorsunuz
Koca olmamış adamı baba yapmak da ne bilim
Ben anne olmak istiyorum eş hayatimda olur yada olmaz ama cocugum olsun isterim tabi
. Hemsireyim eşim istedigi icin ciktim tekrar girip cocuguma kendim de bakabilirim eşe bagimsiz istiyorum yani cocugu

Halen tedavi olacağız mı diyorsunuz
Koca olmamış adamı baba yapmak da ne bilim
Şahsen böyle bir adamdan çocuk yapmam ama konu sahibi kocasını illaki baba yapar. Sonra gelsin kocam çocuğun ihtiyaçları için bile para vermiyor, pahalı diye kızıyor vs vs.
Vallahi sabah sabah sinirim bozuldu...

Ya bende sasiriyorum bu konulara. Bende calisiyorum kendi maasim bana kaliyor, esim yapiyor harcamalari. Yinede disari falan cikacagim zaman belli bir nakit limiti belirledi, param onun altina dusunce neden soylemedin diye kizip hemen ilave yapiyor.

38 senelik evliliklerinde annemle babamin iliskisi de hep boyleydi. Annemin birsey istemesine gerek bile kalmaz babam maasi aldigi gibi verirdi. Boyle gizli sakli seyler, illa istenmesini beklemek falan cok garip geliyor. Askere gitmis adam geride biraktigi karisini dusunmuyor. Ilginc.

Yani kart bilgisini geçtim de e devlet şifresini bile bilirim kocamın. Bankaları fır döndürürüm yeri gelince. İş için üç günlüğüne şehir dışına giderken bile ihtiyacımdan fazla para kart vs bırakır mutlaka. Evlilik böyle bir şey değil mi zaten ben mi yanlış biliyorum. Eşinizden şüphe duyun mümkünse gizlediği bir şey var gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…