istedigin kadar gondereyim ama kart bilgilerimi neden istiyorsun dedi yani ben de acaba özeline cok mu giriyorum dedim normalde sosyal medya dahil oyle sifreleri cok istemeyiz ama karısı olarak o askerdeyken burda mobil islemleri halletmem gerektiginde kendim yapabilirim yani bu özele girmek olmuyor ama kendi rahatsiz oldu istedim diyeBende şu anda çalışmıyorum ama eşimin ek kartı bendedir. Bütün banka şifrelerini bilirim hayatta gizlemez. Harcarım ay sonunda ne kadar harcadığımı bile sormaz ben bile bilmem gider öder. Saklarsa son saklaması olur. Bir insan neden saklar ki? Hesap dökümünü saklıyor bence. Bir erkek başka bir yerde eşinin para konusunda mağdur olmasına sebep oluyorsa o erkekten asla çocuk yapmamanızı öneririm.
Eee dellen o zaman. Adam millete verecek mart bilgisini baktirmak icin ama karisina vermiyor. Paran olmadigi halde bunu yapiyor. Dellenmek icin neyi bekliyorsun??Damarima basarsa gider is bulur calisirim onun vicdanina kalmadim beni biliyor dellenirsem neler yapacagimi ama askerde diyr alttan aliyorum işte
Asker yareniDuyanda sanacak ki kocan dagda operasyonda
Cok yogun geciyormus bugun arayamayabilirim dedi yemekhane temizliginde gorevliymisKuzenim daha yenilerde bedelli askerlik yaptı. Sıkıntıdan patladım demişti o kadar ki bir şey yapmıyorlar. Bana kalsa bedellilerin bir ay askere gitmesi, orda yer işgal etmesi de manasız. Yiyip içtikleriyle devlete yükten başka birnsey yapmıyorlar.
O yüzden sizde kocanızı gerçek askerlik yapıyor sanmayın. O triplere giriyorsa komik yani n
Ailemde kaliyorum. Giderken daha maas almamisti daha yeni yatti onda da kendime gondermek icin kart bilgilerini istedim ben sana birinden bir sekilde atarim bilgilerimi neden istiyorsun dediSiz şimdi nerde kalıyorsunuz da gitmeden hiç düşünmedi bu kadın ne yer ne içer bişey olsa napar diye?
Evlilikte para hesabı konusunda özel olmaz. Bizde kalem kalem hesap vermiyoruz ama az çok ne kazaniyoruz ne harcıyoruz biliriz.Yani evet fazla merhamet gosteriyorum sanirimpara gonderir ama insan bekliyor hesabina atsin biraz . Ama o istiyor ki ihtiyac oldukca isteyeyim ondan . Fazlasini vermeye pek gonlu olmuyor. Sorun zaten para da degil mobil bankina girecegim diye bir yerleri tutustu hemen ordan cavustan rica etmis kendi girip atacakmis benim girmemi istemiyor yani özelidir belki saygi duyayim diyorum ama bari askerde ver yani ondan bundan isteyecegine ben burda hallederim verseydi kart bilgilerini
O kadar kolay mı karısıyım deyip döküman çıkarttırmakKarisiyim istesem gider dokuman cikarttiririm bunu yaptiracak zaten bana artik
Askere giderken maasi daha yatmamisti yeni yatti . Ben mobiline girip kendime gondereyim diye bilgilerini istedim ben sana burdan bir sekilde para gonderirim bilgilerimi neden istiyprsun dedi. Ondan bundan rica edecegine karın olarak benim yapmam daha mantikli degil mi dedim bakariz dedi ama kac gundur bilgilerini atacak kadar musait olamadi. Bedelli gitti askerePara bile göndermiyor derken, zaten bir ay askerlik yapacak, gitmeden para mevzularını halletmediniz mi?
Eşiniz yokken sizde bir kart, belli bir para kalmadı mı?
Bunları yapmayan adam kart bilgilerini de vermez tabi.
KoptumAsker yareni
Zaten simdilik cocuk daha olmuyor tedavi olacagizYani işe girip çalışmak için delmek gerekmiyor ki
Gördünüz kocanız ne tip
Bu arada karısı çalışmasa da para veriyorlar yani normalde
Asla çocuk düşürmeyin bu aşamada
Eşiniz olalıyor sizi.Askere giderken maasi daha yatmamisti yeni yatti . Ben mobiline girip kendime gondereyim diye bilgilerini istedim ben sana burdan bir sekilde para gonderirim bilgilerimi neden istiyprsun dedi. Ondan bundan rica edecegine karın olarak benim yapmam daha mantikli degil mi dedim bakariz dedi ama kac gundur bilgilerini atacak kadar musait olamadi. Bedelli gitti askere
Yazdim simdi tekrarsan bugun de bakalim aynisini yaparsa dusunurum ne yapmam gerektiginiEee dellen o zaman. Adam millete verecek mart bilgisini baktirmak icin ama karisina vermiyor. Paran olmadigi halde bunu yapiyor. Dellenmek icin neyi bekliyorsun??
Halen tedavi olacağız mı diyorsunuzZaten simdilik cocuk daha olmuyor tedavi olacagizihtiyacim kadarini verir hep fazlasini vermez hic
Ben de hep boyle dusunurum o da. Sosyal medya sifrelerimizi bile bilmeyiz. Ama sonucta keyiften istemiyorum magdur kaldim ve kart bilgilerini kendime para aktarabilmek icin istiyorum. Israrla yok demedi tuhaf degil miEğer bu durumdan rahatsız oluyorsanız çalışmanız lazım. Kart bilgilerini vermeyebilir, bireysel hesabı
Yapamazsınız, hangi banka çalışanı müşteri bilgilerini verir? Çalışmak için dellenmek mi lazım, hiç para göndermezse dilenecek misiniz? 4 gündür tanıdığı kişiden yardım isteyip hesabına bakıyor ama karısının bakması yasak. Çalışmayın, eşiniz gelir gelmez de çocuk yapın.Karisiyim istesem gider dokuman cikarttiririm bunu yaptiracak zaten bana artik
Ben anne olmak istiyorum eş hayatimda olur yada olmaz ama cocugum olsun isterim tabiHalen tedavi olacağız mı diyorsunuz
Koca olmamış adamı baba yapmak da ne bilim
Şahsen böyle bir adamdan çocuk yapmam ama konu sahibi kocasını illaki baba yapar. Sonra gelsin kocam çocuğun ihtiyaçları için bile para vermiyor, pahalı diye kızıyor vs vs.Halen tedavi olacağız mı diyorsunuz
Koca olmamış adamı baba yapmak da ne bilim
Ya bende sasiriyorum bu konulara. Bende calisiyorum kendi maasim bana kaliyor, esim yapiyor harcamalari. Yinede disari falan cikacagim zaman belli bir nakit limiti belirledi, param onun altina dusunce neden soylemedin diye kizip hemen ilave yapiyor.Bende işe ara verdim evdeyim eşimin ek karti bende hesabımdan da parayı eksik etmez asla bir kez de istemedim. İstemem asla istemem oda bunu bilir, karakter meselesi heralde.. Ayrıca tüm bilgilerini de bilirim hatta kendisi şifrelerini bana sorar. Giripte bakmam da, herşeyi ortada olan adam ne saklayacak, hadi sakladı diyelim bir kere saklar son olur. Bı düşün sen çocuk yapmadan önce, senden gizlisi olan adamın kutsal soyunu devam ettirmede aceleye gerek var mı?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?