asker yolu bekleyenler 2015

sende alısacaksın senınde safagın dusecek kalmıcak ya oyle :) bde bnm safak da az degıl 200 dha:) benden uzak cnm bn adanadaym o kırklarelınde. senın safak tam kactı nerede yapıyor askerın kuzum

ay durmasın hıppphızlı geçsin :) Şimdi erzincan da yapıyor dağıtımdan sonra van erciş e gidecek ben de istanbuldayım kuzum. şafak tam olarak 323 şöyle bi 200 lere düşse :)

300 ler bıtıyor sende tatlım ne sıkıyon canını :))
Diyorum ya kuzusu o iyi olunca günler çok çabuk geçiyor. Beni hep günde 3-4 kere aradı şu son bir haftaya kadar. 1 haftadır belki günde bir kere konuşabiliyoruz. Böyle olunca da zaman geçmek bilmiyor :)

Diyorum ya kuzusu o iyi olunca günler çok çabuk geçiyor. Beni hep günde 3-4 kere aradı şu son bir haftaya kadar. 1 haftadır belki günde bir kere konuşabiliyoruz. Böyle olunca da zaman geçmek bilmiyor :)
alisman lazm tatlim isi vardr muhakkak haftada 1 iki defa aramakta bsey :) gecyor ya zaman oyle byle dha dun 365 di safagm 200 e dustum:)

Selam kızlarr,
benimde bitaneciiim askerde
Şafağımız 231,Allah sabır versn hepimize offf off cok zor herşey,bitsiinde gelsin artıkk

Şafak 295 gösteriyor şafak sayar da 200'lere düştük sonunda :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…