- 4 Şubat 2015
- 119
- 24
- 38
- 34
- Konu Sahibi brave love
-
sende alısacaksın senınde safagın dusecek kalmıcak ya oyle :) bde bnm safak da az degıl 200 dha:) benden uzak cnm bn adanadaym o kırklarelınde. senın safak tam kactı nerede yapıyor askerın kuzum
300 ler bıtıyor sende tatlım ne sıkıyon canını :))ay durmasın hıppphızlı geçsin :) Şimdi erzincan da yapıyor dağıtımdan sonra van erciş e gidecek ben de istanbuldayım kuzum. şafak tam olarak 323şöyle bi 200 lere düşse :)
Diyorum ya kuzusu o iyi olunca günler çok çabuk geçiyor. Beni hep günde 3-4 kere aradı şu son bir haftaya kadar. 1 haftadır belki günde bir kere konuşabiliyoruz. Böyle olunca da zaman geçmek bilmiyor :)300 ler bıtıyor sende tatlım ne sıkıyon canını :))
alisman lazm tatlim isi vardr muhakkak haftada 1 iki defa aramakta bsey :) gecyor ya zaman oyle byle dha dun 365 di safagm 200 e dustum:)Diyorum ya kuzusu o iyi olunca günler çok çabuk geçiyor. Beni hep günde 3-4 kere aradı şu son bir haftaya kadar. 1 haftadır belki günde bir kere konuşabiliyoruz. Böyle olunca da zaman geçmek bilmiyor :)
alisman lazm tatlim isi vardr muhakkak haftada 1 iki defa aramakta bsey :) gecyor ya zaman oyle byle dha dun 365 di safagm 200 e dustum:)
hayorlisi olsun tatlim:)Mecbur alışacağız ikimizde bakalım zamanı ne zaman olacak
amin bebeğim hepimize :)hayorlisi olsun tatlim:)
AMIN tatlim:)amin bebeğim hepimize :)
İnsallah tatlim :))ah ah bilsem bi neden olduğunu kuşum. inşallah tez zamanda güzel haberler gelir bizlere bu konuda.
Amin canım su gibi akıp geçsin inşayy darısı başıma, bizim de 124
Amin canım su gibi akıp geçsin inş
nerde askerin canımmamiiin amiiin canım
nerde askerin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?