• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Tatlım akim.e 'ye giriyorsun konu geliyor karşına gündem konularını seçiyorsun daha sonra alt konu olarak diğeri seçiyorsun ve son olarak tür gelecek oraya da talep diyorsun bilgilerini doldurup talebini belirttikten sonra yolluyorsun :)
bende doldurdum :D çok heycanlı bekliyorum :D sizlere cevap geldimi peki ben baya uzun yazdım ama hayırlısı hadi bakalım

En Büyük TÜRKİYE Bende geldim aranızaaaa o_O Benim sevdiceğim can yarimde yeni gitti askere 10-11 gün oluyor atarsa 355 atar da o atana kadar ben atıcam kendimi çok zormuş Allahım ben böyle zor olacağını düşünmüyordum nefesi kokusu teni deli gibi özledim sesini duyunca ağlayasım geliyor :cry: geldikten sonra bizde sözlenip nişanlanıp hemen evlenicez inşallah ahh bir gelse birde Sivasta çok soğukta :cry:

En Büyük TÜRKİYE Bende geldim aranızaaaa o_O Benim sevdiceğim can yarimde yeni gitti askere 10-11 gün oluyor atarsa 355 atar da o atana kadar ben atıcam kendimi çok zormuş Allahım ben böyle zor olacağını düşünmüyordum nefesi kokusu teni deli gibi özledim sesini duyunca ağlayasım geliyor :cry: geldikten sonra bizde sözlenip nişanlanıp hemen evlenicez inşallah ahh bir gelse birde Sivasta çok soğukta :cry:
:( canım hoşgeldin aramıza bende nişanlımı bekliyorum birbirmize destek olucaz geçecek zaman

Merhaba canım senınle tanışmadık sanırım ben fatmanur sözlüm askerde :) Askerlik konusuyla ilgili umutsuzluğunda haklısın fakat bundan 4 yıl önce 12 aya düştü ve o yıl 3-4 yıl içerisinde 9 aya düşecek denildi şuan çalışmalar devam ediyormuş akim.e'nin attığı mesaja göre böyle başvuru formunu gonderirsen geri dönüş yapılıyor bana çalışmalarının sürdüğüne dair bilgi verdiler seçim vs. derken bunu bi avantaja çevirebilirler bence :)

evet canım tanışmadık :) Tuğba bende, nişanlımı bekliyorum. atarsa 119 sayıyoruz. Şuraya bir de ben mail atayım ne yazdın sen ??

Hoşgeldin tatlım aramıza Ben fatmanur benimde sözlüm askerde şafak 291 :) Rabbim sabır versın ilk günler çok zor oluyor

bende doldurdum :KK70: çok heycanlı bekliyorum :KK70: sizlere cevap geldimi peki ben baya uzun yazdım ama hayırlısı hadi bakalım
Tatlım evet geri dönüş oldu hala üzerinde konuşulduğu bildirildi ama %9 oranla olumlu bakılıyormuş hayırlısı diyelim :)

evet canım tanışmadık :) Tuğba bende, nişanlımı bekliyorum. atarsa 119 sayıyoruz. Şuraya bir de ben mail atayım ne yazdın sen ??
Çok memnun oldum tatlım bizimde şafak 291 sen baya bitirmişssin :)))) Valla açıkcası ben içimden geçenleri yazdım birazda sitem ettim her sene aynı şey ama indirilmiyor diye olumlu cevap aldım denemeye değer bence :)

anneler gününe olcakmıymış acaba bende doldurdum sana ne zaman geldi cevap canm
İlk ben anneler diye duymuştum ama nisan sonu mayıs başı deniliyor tam olarak zaman bilgisi veren yok ama muhtemel olarak nisan mayıs gibi tatlım. Ben yaklaşık 2 hafta falan oluyor sanırım mesaj atalı bir hafta içinde geri dönüş yapıldı sonuçta gerekli yere iletiliyor :)

Çok memnun oldum tatlım bizimde şafak 291 sen baya bitirmişssin :)))) Valla açıkcası ben içimden geçenleri yazdım birazda sitem ettim her sene aynı şey ama indirilmiyor diye olumlu cevap aldım denemeye değer bence :)

evet canım benim çok şükür bitiriyoruz gibi ama nasıl geçiyor en iyi sen anlarsın işte :)
Rabbim hepimize sağlıkla sağ salim kavuşmayı nasip etsin
bende yazdım bakalım ne diyecekler. %90 ise çok iyi.
Askere de söyleyeyim de tüm bölük yazsınlar bari :))

çok teşekkür ederimmmm En Büyük TÜRKİYE aynen 355 gün var :KK34: bitmez bu bitmez şimdiden fenayım nasıl geçicek :KK34:
Canııım bilmez miyim ne gözden yaş ne de insanın içinden sıkıntı çıkıyor çok çok zor . İlk gün bende öyle dedim inan 200'lere düşeceksin sonra 100'lere sonra plakalara diye diye bir bakmışım 291 olmuş inan 1 ay geçince yavaş yavaş azalıyor kıyamam sana :) Özellikle ilk 1 ay ölü gibi oluyor insan inşallah hep birlikte atlatıcaz tatlım içini ferah tut sen

evet canım benim çok şükür bitiriyoruz gibi ama nasıl geçiyor en iyi sen anlarsın işte :)
Rabbim hepimize sağlıkla sağ salim kavuşmayı nasip etsin
bende yazdım bakalım ne diyecekler. %90 ise çok iyi.
Askere de söyleyeyim de tüm bölük yazsınlar bari :))
Ah bilmez miyim kuzucum :) O zaman içerisinde sanki yaşlanıyorum ama şükür Rabbim'e bitiyor yavaş yavaş :) Mutluluğumuz daim olsun hepimizin :) Bende söyledim tatlım. İlk bu düşme olayını sevdiceğimden duydum ben zaten komutanı hadi yine iyisiniz askerlik düşecek şafaktan 3 ay düşün demiş ondan sonra araştırmaya başladım zaten :)

%90 olması sana gelen cevapta mı yazıyor yoksa yine bir rivayet mi bebişim
Bana gelen mesajda sadece üzerine konuşulduğu ve olumlu yönde ilerlediği yazıyordu kuzucum geçente bi kaç asker yareni konuşurken gördüm facebook'ta onlarda mesaj atmış bu şekilde cevap gelmiş yani o adresten böyle bir cevap gelmiş :)

İlk ben anneler diye duymuştum ama nisan sonu mayıs başı deniliyor tam olarak zaman bilgisi veren yok ama muhtemel olarak nisan mayıs gibi tatlım. Ben yaklaşık 2 hafta falan oluyor sanırım mesaj atalı bir hafta içinde geri dönüş yapıldı sonuçta gerekli yere iletiliyor :)
fatmanur çok güzel bi haber verdin dua edelim kızlar dua edelimde olsun artık :D olursa varya bayram oluru hepimiz için sence geçiştirmek için söylemiyolardır değil mi

Back