• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

kıbrısta askerlik nasıl yahu?
benim arkadaşımın sevgilisi orda bayağı bir dert yanıyormuş da..
biz kısa dönemiz canım aslında rahat diyebilirim telfon kullanıyor çok rahat görüşüyoruz sabahtan akşama kadar . Ama ilk gittiklerinde eğitim ağırdı hergün ağır spor vardı.Şu an askeri gazinoda görevli tost flan yapıyor :)

biz kısa dönemiz canım aslında rahat diyebilirim telfon kullanıyor çok rahat görüşüyoruz sabahtan akşama kadar . Ama ilk gittiklerinde eğitim ağırdı hergün ağır spor vardı.Şu an askeri gazinoda görevli tost flan yapıyor :)
kuzum benimki de kısa dönem senin askerine ne zaman kantin görevi verdiler? bize daha görev vermediler, bi görevi olsa da rahat etse çok sıkıntılı kışlası:KK43:

kuzum benimki de kısa dönem senin askerine ne zaman kantin görevi verdiler? bize daha görev vermediler, bi görevi olsa da rahat etse çok sıkıntılı kışlası:KK43:
Kuzum nerde askerlik yapıyor. Gittikten 2 3 ay sonra verdiler kuzum hemen vermiyorlar öyle :(

Kızlar askerliğin düşmesi için direk olarak akim.e ye başvurun öneri olarak mesaj atın direk ilgili makama ulaşıyor ben öneri olarak mesaj attım ilgili makamdan geri dönüş yarın olacaktır dediler ne kadar çok talep olursa o kadar çabuk yürürlülüğe girermiş bir sitede gördüm herkes mesaj atıyor denemekde fayda var :KK43:
nasıl yapıyoruz bunu biraz daha açıklar mısın canım.. anneler günü diyolar ama ömrümüz gitti be düssün artık

nasıl yapıyoruz bunu biraz daha açıklar mısın canım.. anneler günü diyolar ama ömrümüz gitti be düssün artık

bende hiç inanmıyorum bu masala ya, zaten nette araştırınca her yıl bi anneler günü yalanı çıkmış onu gördüm. O yüzden öle birşey olduğuna inanmıyorum. Vakit geçmiyor! Atarsa::119

Tatlım akim.e 'ye giriyorsun konu geliyor karşına gündem konularını seçiyorsun daha sonra alt konu olarak diğeri seçiyorsun ve son olarak tür gelecek oraya da talep diyorsun bilgilerini doldurup talebini belirttikten sonra yolluyorsun :)

bende hiç inanmıyorum bu masala ya, zaten nette araştırınca her yıl bi anneler günü yalanı çıkmış onu gördüm. O yüzden öle birşey olduğuna inanmıyorum. Vakit geçmiyor! Atarsa::119
Merhaba canım senınle tanışmadık sanırım ben fatmanur sözlüm askerde :) Askerlik konusuyla ilgili umutsuzluğunda haklısın fakat bundan 4 yıl önce 12 aya düştü ve o yıl 3-4 yıl içerisinde 9 aya düşecek denildi şuan çalışmalar devam ediyormuş akim.e'nin attığı mesaja göre böyle başvuru formunu gonderirsen geri dönüş yapılıyor bana çalışmalarının sürdüğüne dair bilgi verdiler seçim vs. derken bunu bi avantaja çevirebilirler bence :)

Back