- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.721
senin atmayıp merak etmediğin gibi demiş güneş bende son mesajı ben attım hayatım seni çok seviyorum yazdım cevap bile vermedin dedim tamam dedi bende yapma böyle lütfen dedim.. Tamam birşey yapmıyorum dedi of hayatım tamam dedim..sen elinden gelenin fazlasını yaptın canım için rahat olsuunn
hata üstüne hata yapmaya devam ediyor kendini haklı görüyor ne sinir bozucu bırak ya yazma kendini bişi sanmaya başlamış sen yazdıkçasenin atmayıp merak etmediğin gibi demiş güneş bende son mesajı ben attım hayatım seni çok seviyorum yazdım cevap bile vermedin dedim tamam dedi bende yapma böyle lütfen dedim.. Tamam birşey yapmıyorum dedi of hayatım tamam dedim..
Allah aşkına hiç üzülme değmiyor değmez yaniÖyle kuzum evet
Zaten cevap vermedi elim ayağım titriyor şuan inanır mısın yahata üstüne hata yapmaya devam ediyor kendini haklı görüyor ne sinir bozucu bırak ya yazma kendini bişi sanmaya başlamış sen yazdıkça
hayır sakin olll .. sen biraz sert olsaann korkup gönlünü almaya çalışır ama iştee baya rahat ya o oyüzden umursamaz davranıyorZaten cevap vermedi elim ayağım titriyor şuan inanır mısın ya
Mesaj atmamak en iyisi soğuk cevaplar verince kötü oluyorum hem..hayır sakin olll .. sen biraz sert olsaann korkup gönlünü almaya çalışır ama iştee baya rahat ya o oyüzden umursamaz davranıyor
atma canım telefonu bırak kenara başka şeylerle uğraş kafanı dağıtmaya çalış..Mesaj atmamak en iyisi soğuk cevaplar verince kötü oluyorum hem..
Hala ellerim titriyor resmen benden vazgeçmiş şaka gibi..atma canım telefonu bırak kenara başka şeylerle uğraş kafanı dağıtmaya çalış..
her ihtimali düşünüceksin canımm güçlü olmaya çalışHala ellerim titriyor resmen benden vazgeçmiş şaka gibi..
Düşünecek birşey kaldı mı?her ihtimali düşünüceksin canımm güçlü olmaya çalış
Sen hiç böyle yapmadın daha önce benden böylesine uzaklaştıgını hissetmedim ne yaomak istediğini söylermisin böyle davranarak ne yapmaya çalışıyorsun allah aşkına söyle ddim..her ihtimali düşünüceksin canımm güçlü olmaya çalış
canım biterse yada bitmezse neler olucak ,olur onları düşünerek güclenmelisinDüşünecek birşey kaldı mı?
iyi demişsin canımSen hiç böyle yapmadın daha önce benden böylesine uzaklaştıgını hissetmedim ne yaomak istediğini söylermisin böyle davranarak ne yapmaya çalışıyorsun allah aşkına söyle ddim..
özele geliyi demişsin canım
daha cvp vermedimi.kuzuCevap vermedi canım ne yazacağımı bilmiyorum şuaan malesef. Atsam da vermiyor ki.
kiiiiiiiizzzzzzzboşver kuzum o zaman bundan sonrası senin elinde iyi olması için çabala
okydum cogunu sen yaz ama bu kadr.ilgi dolu yazma geri adim at ki rahat olmasn bu kadr diyo ztn bn byle sert ko ussamda ztn seni sevyrm diyor oyle dusunmesine izn verme korkusu olsn seni kaybetmektenBen elimden gelenı yaptım artık onun atması lazımm
Efendimmm kiizzzkiiiiiiiizzzzzzz
napyon canimcimEfendimmm kiizzz
Napiyim canim baya misafir geldi mutfakta bisilerle ugrasiyorum :)) sen napiyosun kuzucugummnapyon canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?