- 11 Mayıs 2015
- 456
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
- #1.681
hmm ne güzel hiç resim yeteneğim yoktur :)Guzel sanatlar resim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm ne güzel hiç resim yeteneğim yoktur :)Guzel sanatlar resim canim
sacmalama kz btti hersy kolaymi hemenBana daha geni gün aydı ay Unutmadım canım daha mesaj atmadı zaten bitti gibi birşey
Olsun belki muzikten yana yetenegin vardir hic denedinmi canim :))hmm ne güzel hiç resim yeteneğim yoktur :)
buldum yapıyorum artk bi tek ondan sıkıntılıym ya boyum da uzun deil 1.60 boyum var kilom 59 bi 5 kilo gitmesi lazm göbek gitse gider o 5 kilo :))Gobegi eritmek icin egzersizler oluyor tabi canim internetten bulursun mutlaka :))
istemem kz .dAyyy ne guzell ben bronzlasmayi cok severiiimm :))) kremlerini sur gunese cik aksama yanarsin
müzik çok severim hep şarkı söylemek istemişmdir ama sesime pek güvenmiyorum :))Olsun belki muzikten yana yetenegin vardir hic denedinmi canim :))
İste canim o egzersizleri dogru bi sekilde yaparsan birazda saglikli beslenirsen bolda su icersin birsey kalmaz :)))buldum yapıyorum artk bi tek ondan sıkıntılıym ya boyum da uzun deil 1.60 boyum var kilom 59 bi 5 kilo gitmesi lazm göbek gitse gider o 5 kilo :))
E canim birine soylediginde sesini nasil buluyolar benim guzel degil ya terbiye istiyo :)))müzik çok severim hep şarkı söylemek istemişmdir ama sesime pek güvenmiyorum :))
Niye kiz benim tenim beyaz ben isterdim bugday tenli olmak yaaaaistemem kz .d
ya ben zaten çok lavaboya gidiyorum su içince hele hiç duramam sevgilimle geziyoruz hep gelir bıktm senden dio o kdr yani doktora da gittm bi şey de çıkmadı şükür :)İste canim o egzersizleri dogru bi sekilde yaparsan birazda saglikli beslenirsen bolda su icersin birsey kalmaz :)))
beyaz ten dha iyiiiii :)Niye kiz benim tenim beyaz ben isterdim bugday tenli olmak yaaaa
kimseye söylemedm ki utanırım :)E canim birine soylediginde sesini nasil buluyolar benim guzel degil ya terbiye istiyo :)))
ben tenimden memnunum kiz beyaz ten daha iyi .ddNiye kiz benim tenim beyaz ben isterdim bugday tenli olmak yaaaa
:))) olsun canimm bisi cikmamis ya ona sukurya ben zaten çok lavaboya gidiyorum su içince hele hiç duramam sevgilimle geziyoruz hep gelir bıktm senden dio o kdr yani doktora da gittm bi şey de çıkmadı şükür :)
Utanma canim utanilcak ne var yurttan bi yakin arkadasin vardir mutlak iste ona soylersin :)kimseye söylemedm ki utanırım :)
Niye kiz ben sevmiyorum gunese ciksam kizariyorum sivilce ciksa cok komik duruyo birsuru dezavantaji var yaabeyaz ten dha iyiiiii :)
Neresi iyi kuzum ya bi guzel yanlari say avantajdan cok dezavantaji var beyaz tenli olmaninben tenimden memnunum kiz beyaz ten daha iyi .dd
o sivilce aşamasını atlattım bn artk hiç çıkmıo ondan iyi seviyorum beyaz teni :)Niye kiz ben sevmiyorum gunese ciksam kizariyorum sivilce ciksa cok komik duruyo birsuru dezavantaji var yaa
sayym yazn kizaryor yuzm braz cok sevyrm o yaniniNeresi iyi kuzum ya bi guzel yanlari say avantajdan cok dezavantaji var beyaz tenli olmanin
kz bnde atlattm sivlce olayini sen kucuksn die normal smdiden ckmasiNiye kiz ben sevmiyorum gunese ciksam kizariyorum sivilce ciksa cok komik duruyo birsuru dezavantaji var yaa