- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.701
Bendede cok cikmiyo aslinda canim ama bazen abur cuburu cok yiyorum o zaman 1-2 tane cikiyo :)) ben sevemiyorum ya kiyafet bakimindanda sorun oluyo bazeno sivilce aşamasını atlattım bn artk hiç çıkmıo ondan iyi seviyorum beyaz teni :)
Kiz bende normalde cikmiyo iste abur cuburu cok yedigim zaman 1-2 tane cikiyor :))kz bnde atlattm sivlce olayini sen kucuksn die normal smdiden ckmasi
Nee yuzunun kizarmasinimi seviyon aksam o sicakliktan yuzun aciyoo off cok kotu yaasayym yazn kizaryor yuzm braz cok sevyrm o yanini
Bende guneslenince ilk kizariyorum sonra soyulmaya basliyorum sonra tenim koyulasiyoBenim yüzüm soyuluo güneş görünce :)
ben seviyorm kiz aaaaNee yuzunun kizarmasinimi seviyon aksam o sicakliktan yuzun aciyoo off cok kotu yaa
Bu kadar uzun mesaj atmadı kuzum daha önce böyle olmamıştı hiç şaşırıyorum inan . Ama hala atmadı insan merak etmez mi hiç bende atmadım o da.sacmalama kz btti hersy kolaymi hemen
Ondan önceki hayatım yine böyle bir yıkılmaydı canım amaaan herşey aynı beBanada oyle kiz yataktan cikmadim dahaatmazsa atmasin bosver kuzumm stres yapma kendine zarar ondan onceki hayatin nasildi aynen oyle devam et fatmanur olarak :)))
at sen bakm bu kadrmi dayanblyn msj atmamaya dieBu kadar uzun mesaj atmadı kuzum daha önce böyle olmamıştı hiç şaşırıyorum inan . Ama hala atmadı insan merak etmez mi hiç bende atmadım o da.
Emin misinat sen bakm bu kadrmi dayanblyn msj atmamaya die
Saatlerdir mesaj atmıyorsun beni hiç mi merak etmiyorsun yazdımat sen bakm bu kadrmi dayanblyn msj atmamaya die
Cevap vermedi canım ne yazacağımı bilmiyorum şuaan malesef. Atsam da vermiyor ki.Fatmanur bence atmakla iyi yaptın sevdiginin peşinden git kesinlikle
boşver kuzum o zaman bundan sonrası senin elinde iyi olması için çabalaOndan önceki hayatım yine böyle bir yıkılmaydı canım amaaan herşey aynı be
devam et öyle ozaamnben seviyorm kiz aaaa
Bekle bakalım canım atar belki
boşver kuzum o zaman bundan sonrası senin elinde iyi olması için çabala
sen elinden gelenin fazlasını yaptın canım için rahat olsuunnBen elimden gelenı yaptım artık onun atması lazımm
Öyle kuzum evetsen elinden gelenin fazlasını yaptın canım için rahat olsuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?