- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #1.741
kiz.ozelemi daldn:)özele gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz.ozelemi daldn:)özele gel
bnde kahve yaptm teyzmgl geldi gttler oturyorm oyle balim:)Napiyim canim baya misafir geldi mutfakta bisilerle ugrasiyorum :)) sen napiyosun kuzucugumm
İyi yapiyon kiz benim yerimede ic :)) benimki bi arayaydi cok iyi olucaktibnde kahve yaptm teyzmgl geldi gttler oturyorm oyle balim:)
yok.lzz sabah ictm iki defa icemyrm sevmyrm kahveyi ama senin icerm ssnra:) arar.kuzum.m.etmeİyi yapiyon kiz benim yerimede ic :)) benimki bi arayaydi cok iyi olucakti
Tamamdir kuzum :) dun cok komusamadik kamerada ona sinirim bozulduydu gozun ustunde dedim bi arasin hemen sorguya cekicem naptin diyeyok.lzz sabah ictm iki defa icemyrm sevmyrm kahveyi ama senin icerm ssnra:) arar.kuzum.m.etme
ah biz kizlar hepmz aynyz:)Tamamdir kuzum :) dun cok komusamadik kamerada ona sinirim bozulduydu gozun ustunde dedim bi arasin hemen sorguya cekicem naptin diye
sonucta kadiniz :))) Alla Alla tabi sorgulayacam kizah biz kizlar hepmz aynyz:)
tabi sorgulucan kz aferm:)sonucta kadiniz :))) Alla Alla tabi sorgulayacam kiz
Cikmaya basladigimiz ilk gun demistim (gizli bi mesaj verdim yani ona) basina bela aldin farkindamisin diye :))))) olsun aldiysakta cekeriz sonuna kadar demisti deli yaa :)))tabi sorgulucan kz aferm:)
MSSALAH CANIM mecburlar cekmeye :)Cikmaya basladigimiz ilk gun demistim (gizli bi mesaj verdim yani ona) basina bela aldin farkindamisin diye :))))) olsun aldiysakta cekeriz sonuna kadar demisti deli yaa :)))
kz bn 3aydir gormuyorm sen ne diyon:)Kız anlattiniz bak özledim benimkini yine :)
Demi kiz zorundalar benimkinin salak salak bakislarini nasil ozledim dun babasi aradii nasil heyecanladim yaa :))MSSALAH CANIM mecburlar cekmeye :)
babasi nye aradki seni:).bbnde cok ozledm dayanmyrm ya artkDemi kiz zorundalar benimkinin salak salak bakislarini nasil ozledim dun babasi aradii nasil heyecanladim yaa :))
Ozlenir ama ama daha coook ozliycen ahh ahh 1 ay onsuzluk ne kotuu cok bos..Kız anlattiniz bak özledim benimkini yine :)
Kiz iste kizim bi sorunun sıkıntin yoktur iyisin dimi dedi cok iyi konustuk valla cok sukrediyorum ailesine :))babasi nye aradki seni:).bbnde cok ozledm dayanmyrm ya artk
MASSALLAH kuzum hep byle.kalirlar sana karsi INSALLAH gelme zamani sz oldukca gunler daralyor banaKiz iste kizim bi sorunun sıkıntin yoktur iyisin dimi dedi cok iyi konustuk valla cok sukrediyorum ailesine :))
İnsallah kuzumm ya anneasi hele o cok iyii :)) seninkinin ailesi nasil canim dogrudur zaman yaklastikca heyecanda artiyor :))MASSALLAH kuzum hep byle.kalirlar sana karsi INSALLAH gelme zamani sz oldukca gunler daralyor bana
aynen:) bnde cok memnunum cok sukur ailesnden cok ilgililer bana karsi ALLAH razi olsun heppsinden:)İnsallah kuzumm ya anneasi hele o cok iyii :)) seninkinin ailesi nasil canim dogrudur zaman yaklastikca heyecanda artiyor :))
Cok sevindim canim benim ceyiz hazirligi varmi sende :))aynen:) bnde cok memnunum cok sukur ailesnden cok ilgililer bana karsi ALLAH razi olsun heppsinden:)