- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
- #1.481
aynenn bende 1 aydır görmüyorum her haftasonu çarşıya çıkmasıyla teselli oluyoruzz haziranda 2 ay olucak offhadibya cok sevndm kuzum gorek yaa 3aydr gormuyorm ztn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynenn bende 1 aydır görmüyorum her haftasonu çarşıya çıkmasıyla teselli oluyoruzz haziranda 2 ay olucak offhadibya cok sevndm kuzum gorek yaa 3aydr gormuyorm ztn
Aptal içimden haykırasım var nefret ediyorum senden diye . Mahvetti benı hiç umursamıyor resmenyaznca agir soz etme kuzum taki izne gelene kadr o zaman hakkndan gelrsn yuzyuze konusunca oda napacgni sasrms herlde
iyi bak zamanecyor bzm 7ay gecti:)aynenn bende 1 aydır görmüyorum her haftasonu çarşıya çıkmasıyla teselli oluyoruzz haziranda 2 ay olucak off
gaza gelmstr o yoksa byke yapcgni sanmyrm ozur diler kesn kuzum uzme kendiniAptal içimden haykırasım var nefret ediyorum senden diye . Mahvetti benı hiç umursamıyor resmen
Şarjı bitmesin diye yeni açmış kuzum iyiymiş foto çekinceklermişoyledir kuzum yaa skma canini
Hayatta özür dilemez damla. Hep o haklıdır herşeyde biliyorum . izine de gelmeyecek gibi .gaza gelmstr o yoksa byke yapcgni sanmyrm ozur diler kesn kuzum uzme kendini
iyi tatlm sevndm adina :) byle merk edyrz iste bz kymetlermizi bilsnler dmi:)Şarjı bitmesin diye yeni açmış kuzum iyiymiş foto çekinceklermiş
geçiyor canım ya siz yarısını bitirdiniz artık :)))iyi bak zamanecyor bzm 7ay gecti:)
iyi tatlm sevndm adina :) byle merk edyrz iste bz kymetlermizi bilsnler dmi:)
erkekler dayanamz izne gelir kuzum ya bnce sende yuz verme bakm anlasn hatasniHayatta özür dilemez damla. Hep o haklıdır herşeyde biliyorum . izine de gelmeyecek gibi .
cok sukur darisi basiniza kuzum yaa tam btsede kurtulsakgeçiyor canım ya siz yarısını bitirdiniz artık :)))
mesaj atmıyorum şuan zaten düşünmeye çok ihtiyacım var..erkekler dayanamz izne gelir kuzum ya bnce sende yuz verme bakm anlasn hatasni
plakalara dussek hemen ne gzl olurdu dmi kuzum:)Aynen yavrum :)
amin canım benim ya aynen bitsede kurtulsaakcok sukur darisi basiniza kuzum yaa tam btsede kurtulsak
bi tık geri cek kendininkuzim hatasni anlasn byle yaoarsan hatasni anlamaz dusunr snra ben haklym gbsnden geri cek ki hatasnin farkina varsnmesaj atmıyorum şuan zaten düşünmeye çok ihtiyacım var..
hangi ayda geliodu teskereye seninki balimamin canım benim ya aynen bitsede kurtulsaak
Alttan almaktan yoruldum valla damlabi tık geri cek kendininkuzim hatasni anlasn byle yaoarsan hatasni anlamaz dusunr snra ben haklym gbsnden geri cek ki hatasnin farkina varsn
izin almazsa mart başı canımhangi ayda geliodu teskereye seninki balim
plakalara dussek hemen ne gzl olurdu dmi kuzum:)
oyle balim hepimiz oyle gercekten ama askerdeler diye byle susyrz burda olsalr byle olamazdiAlttan almaktan yoruldum valla damla