- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.461
ne olduu kuzummm az bişiler okudum mesaj atmışsın uzun oda heralde dengesiz davranmış yanılıyormuyum yoksa .. bende işte baya yorgunuum dün gece 4 te geldim maf oldum edirnede beklentimin altındaydı ya bidekafayı yediiim canıım sen
ne odulu kiz:)kız bi yarışmayı kazandıydımda ödülü almak için edirneye götürdüler bizi :))
Annesi yine gündemde. Ben sana demiştim hatırlıyor musun döner diye döndü bak . Annemin sesiyle huzur buluyorum vs falan diye ben neyim ya ben neyiiim ? Dış kapının mandalı değil mi? Sabah soğuduysan ayrıl dedi. Evlilik hayallerim falan bitti benim artık ne hayal ne umut ne beklenti.ne olduu kuzummm az bişiler okudum mesaj atmışsın uzun oda heralde dengesiz davranmış yanılıyormuyum yoksa .. bende işte baya yorgunuum dün gece 4 te geldim maf oldum edirnede beklentimin altındaydı ya bide
duzelmdimi cannm aranizkafayı yediiim canıım sen
burda dengesizlik etmis harbiden sasrdm duan dedm dun sinirden herlde oyle uapti sabahta ayni olurmu yani ne blm.bilemedm kuzumAnnesi yine gündemde. Ben sana demiştim hatırlıyor musun döner diye döndü bak . Annemin sesiyle huzur buluyorum vs falan diye ben neyim ya ben neyiiim ? Dış kapının mandalı değil mi? Sabah soğuduysan ayrıl dedi. Evlilik hayallerim falan bitti benim artık ne hayal ne umut ne beklenti.
eskiz defteri yarışması canım bi ressamın yaptığı işte defteri baya çizimlerle doldurdum beğenmişler öyle yani hem okulu temsil ettik :)) ama edirneyi beklediğimden daha aşağısında buldum orası ayrı.. para ödülü aldımda bizimkiler istemedi biraz biriktiriyin bari :)) sen napıyon kız merak ettim sizlerine odulu kiz:)
seninkide iyice dengesizleşti yaa o kadar yaptıklarını unutup .. bişi diyemiyorum benimki böyle birşey yapsaydı kesinliklee sinir olurdum ve ona ters davranırdım hayırlısı neyse o olur kuzum zamana bırak senAnnesi yine gündemde. Ben sana demiştim hatırlıyor musun döner diye döndü bak . Annemin sesiyle huzur buluyorum vs falan diye ben neyim ya ben neyiiim ? Dış kapının mandalı değil mi? Sabah soğuduysan ayrıl dedi. Evlilik hayallerim falan bitti benim artık ne hayal ne umut ne beklenti.
arayabilir miyim dedim konuşamam dedi hep konuşamam hep konuşamam bu ne ya ! Annesiyle konuşuyor ama ailem iyi değil ama seviyorum diyor . Ya ben ? Beni ezdireceksen ben niye evleneyım seninle . Yok,yok izine gelsin açık açık konuşmak lazım ben onu anladımburda dengesizlik etmis harbiden sasrdm duan dedm dun sinirden herlde oyle uapti sabahta ayni olurmu yani ne blm.bilemedm kuzum
Zaman falan geçti bu işte.seninkide iyice dengesizleşti yaa o kadar yaptıklarını unutup .. bişi diyemiyorum benimki böyle birşey yapsaydı kesinliklee sinir olurdum ve ona ters davranırdım hayırlısı neyse o olur kuzum zamana bırak sen
daha zaman geçicek canım sen soğukkanlı ol şimdilikk.... izne geldiğindede konuş kesinlikleZaman falan geçti bu işte.
iyi yaptn kuzum benim :) tevrk ederm canin ucagi iptl oldu iptl etms sirket cnm skldi 20 haziranda gelckti snra duydmki 10hazirana aldi cok sevndm ona ama:) iyki iptl olmus fyrm smdi:)eskiz defteri yarışması canım bi ressamın yaptığı işte defteri baya çizimlerle doldurdum beğenmişler öyle yani hem okulu temsil ettik :)) ama edirneyi beklediğimden daha aşağısında buldum orası ayrı.. para ödülü aldımda bizimkiler istemedi biraz biriktiriyin bari :)) sen napıyon kız merak ettim sizleri
sağol canım benim her işte bi hayır var derler aynen öyle olmuşş iyi hadi bakalımm sevdiğine 10 gün erken kavuşucaksın hee :))) ben olsam uçardımiyi yaptn kuzum benim :) tevrk ederm canin ucagi iptl oldu iptl etms sirket cnm skldi 20 haziranda gelckti snra duydmki 10hazirana aldi cok sevndm ona ama:) iyki iptl olmus fyrm smdi:)
gelsn yuzyuye konusun cnm gercekten hani ailesi kotuluk etsede ailesi sncta seviyor normal bsey ama senide ezdremez kmseye orda yanls yapms konusun usulunce gelsn saknles smdi kuzum ne zmn gelmryi dusunyor iznearayabilir miyim dedim konuşamam dedi hep konuşamam hep konuşamam bu ne ya ! Annesiyle konuşuyor ama ailem iyi değil ama seviyorum diyor . Ya ben ? Beni ezdireceksen ben niye evleneyım seninle . Yok,yok izine gelsin açık açık konuşmak lazım ben onu anladım
11 hazirn kz pardon yanls yazdm .d bnde cok sevndm iste 25gunumz falan kaldi:)sağol canım benim her işte bi hayır var derler aynen öyle olmuşş iyi hadi bakalımm sevdiğine 10 gün erken kavuşucaksın hee :))) ben olsam uçardım
bilmiyorumgelsn yuzyuye konusun cnm gercekten hani ailesi kotuluk etsede ailesi sncta seviyor normal bsey ama senide ezdremez kmseye orda yanls yapms konusun usulunce gelsn saknles smdi kuzum ne zmn gelmryi dusunyor izne
skma canini sen ailesimi gaza getrms anlamadmbilmiyorum
bizimde o civarlarda canım aynı zamanda kavuşucaz kııızzzz :)))))11 hazirn kz pardon yanls yazdm .d bnde cok sevndm iste 25gunumz falan kaldi:)
bilmiyorum damla benı nasıl üzüyor anlamıyor mu bilmiyorumskma canini sen ailesimi gaza getrms anlamadm
hadibya cok sevndm kuzum gorek yaa 3aydr gormuyorm ztnbizimde o civarlarda canım aynı zamanda kavuşucaz kııızzzz :)))))
yaznca agir soz etme kuzum taki izne gelene kadr o zaman hakkndan gelrsn yuzyuze konusunca oda napacgni sasrms herldebilmiyorum damla benı nasıl üzüyor anlamıyor mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?