- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.161
Kesinlikle öyle böyle gurur verici birşey herkese nasip olmazmış :)asker yolu beklemek çok zormş ya bazıları dio işte ben olsam beklemezdm bekleyemezdm fln onlar bence gerçekten aşkın ne demk olduğnu bilmiolar
Askercell serbest zaten canımmtelefonu içeri almıştı komutana geri vermş zaten iki haftaya gelicek kendini riske atmak istemedi sanırm :)
bi hafta sonra serbest olcakmş acemi birliği ya yeni gitti dha artk usta birliğnde rahat kullanır :)Askercell serbest zaten canımm
Zaten acemi briliği de kısa sürüyor :)bi hafta sonra serbest olcakmş acemi birliği ya yeni gitti dha artk usta birliğnde rahat kullanır :)
iyiki o kısa sürüo bi kre dha görebilcem :)Zaten acemi briliği de kısa sürüyor :)
evet kuzucum :)iyiki o kısa sürüo bi kre dha görebilcem :)
Bende geldııım :))ben geldm kzlarr
Kuzucum evlilik yakın değilse fazla büyük şeyler alma derim her sene farklı farklı model çıkıyorKızlarbu gün yine tüm avmyi eve topladım çeyiz diye
Kuzucum evlilik yakın değilse fazla büyük şeyler alma derim her sene farklı farklı model çıkıyorKaptırma kendını :)
hos geldn cnm naslsn:)Bende geldııım :))
sen teskereye kadr ufak tefek seyleri bitirirsn artkKızlarbu gün yine tüm avmyi eve topladım çeyiz diye
sen teskereye kadr ufak tefek seyleri bitirirsn artk
yaa ufak tefek deme en cok onlar para tutuo digerlerni bilyon ivir zivirlari cok heleki mutfagnAynen kuzum bitsinufak mufak ama baya tutuyorlar yahu
yaa ufak tefek deme en cok onlar para tutuo digerlerni bilyon ivir zivirlari cok heleki mutfagn
Benimkine sorduydum serbest degil bizde dediAskercell serbest zaten canımm
iyi yaptn ama ne kadr alrsan al illaki insam bseyi untyor ivir zivirda hatrlymyr insan kuzum:)Bi de mutfaktan başladım
iyi yaptn ama ne kadr alrsan al illaki insam bseyi untyor ivir zivirda hatrlymyr insan kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?