- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
- #1.141
Günaydın kızlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ya lisede mi okuyorsun sen yoksa kıyamam sana uyu dinlen çok iyi anlıyorum seni bi de sevgilin bu gün arayamamış ya ondan böyle oldun sen. Geçicek
gunaydn kuzum:)Günaydın kızlar :)
canım ankara polatlı da yani acıkırdaAnkaranın neresinde canım
Günaydın kızlar :)
günaydınnnnn kızlarrrr
Ne güzel kuzum işte :) az bişey var şurda :)kızlarrrr sevgilim bu ayın 30 una gelcekmş ya bana da annesi söyledi sanırm sürprz yapcaktı annesi bozdu ama bn çaktırmıcam :)
aynen tatlım ama tam final zamanıma gelio ayın 1 inde sınavlarm artk bütte veririm napim :)Ne güzel kuzum işte :) az bişey var şurda :)
O gelsinde okul biraz daha uzasın boşver :) Benımkı bu gidişle gelemeyecekaynen tatlım ama tam final zamanıma gelio ayın 1 inde sınavlarm artk bütte veririm napim :)
niye gelemeyecek ne kadar vardı gelmesine :)O gelsinde okul biraz daha uzasın boşver :) Benımkı bu gidişle gelemeyecek
Bugun 243 gün kaldı şükür. İçerde 19 gün iznimiz var şuan kullabılır aslında ama fırsat yok diyor :)niye gelemeyecek ne kadar vardı gelmesine :)
hadi ya benimki dha acemi birliği en azından senin baya azalmş bana göre :)Bugun 243 gün kaldı şükür. İçerde 19 gün iznimiz var şuan kullabılır aslında ama fırsat yok diyor :)
Çok var kuzucum daha ya ohoo :)) Ama geçiyor şükür :)hadi ya benimki dha acemi birliği en azından senin baya azalmş bana göre :)
benim dha çooook çok var asıl ama geçicek :)Çok var kuzucum daha ya ohoo :)) Ama geçiyor şükür :)
Evet canım şükür Rabbime 200ler çok cabk geçiyor :) şaka gibi :) haziranın sonunda 100lerdeyım :)benim dha çooook çok var asıl ama geçicek :)
benimki de bi 200 e düşseydi çabuk geçerdi ya o zaman :)Evet canım şükür Rabbime 200ler çok cabk geçiyor :) şaka gibi :) haziranın sonunda 100lerdeyım :)
Düşersin düşersin :) Geçmiyor gibi oluyor ama geçiyor ya :)benimki de bi 200 e düşseydi çabuk geçerdi ya o zaman :)
asker yolu beklemek çok zormş ya bazıları dio işte ben olsam beklemezdm bekleyemezdm fln onlar bence gerçekten aşkın ne demk olduğnu bilmiolarDüşersin düşersin :) Geçmiyor gibi oluyor ama geçiyor ya :)
telefonu içeri almıştı komutana geri vermş zaten iki haftaya gelicek kendini riske atmak istemedi sanırm :)Düşersin düşersin :) Geçmiyor gibi oluyor ama geçiyor ya :)