• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Bi bakıyım canım gözümden kaçmış çok zor oluyor ya Allahım yar ve yardımcın olsun ama hiç üzülme rabbim her zorlukla beraber bir kolaylık vermiş
Amin canim Allahim bana guc ve sabir versin.. :( en buyuk destekcimde arayamadi beni bugun .. Cok uzgunum

30gun gecer kz nedir ki 30 gun dimi bak bnmde pskljimi bozma gelmesine 30gun kaldi cokmu yani:D:D sıkma canini gecer saka bi yana hayatn tadni ckarmaya bak
Gecerdir heralflde hic bilmiyorum :( bunlari gormezden gelmeye calisarak yine birseylerle ugrasmaya calisiyorum ama nafile icimde kocaman bi yara oldu :(

Malesef 2 saat uzaklikta ilcede .. 30 gun kaldi kurtulmama ama nasil dayanicam hic bilmiyoruumm..

Canım şimdi gördüm ben kusura bakma ya sen problemini anlatırken ben bodoslama dalmışım sen sevgiline şimdi çok yansıtmamaya çalış çünkü o orda zaten streslidir senin mutsuz olduğunu bilirse çok çaresiz hisseder kendini. Derslerine yoğunlaş onlara da evet de geç hiç bunalma nasılsa geçer bu günler...

yaa 12 ay ölüm haa omrumden omur gitti bak kasmn basnda basladk bu zamana kadr dusun yani sen geldn ayni oldu safgmz ::KK70: kisa donem olaydm smdiye gelmisti

Olsun canım süre ne olursa olsun sonunda kocaman musmutlu bi gelecek bizi bekliyor :)

Canım şimdi gördüm ben kusura bakma ya sen problemini anlatırken ben bodoslama dalmışım sen sevgiline şimdi çok yansıtmamaya çalış çünkü o orda zaten streslidir senin mutsuz olduğunu bilirse çok çaresiz hisseder kendini. Derslerine yoğunlaş onlara da evet de geç hiç bunalma nasılsa geçer bu günler...
ben zaten bu 2 ay icersin dertlerimi sorunlami hic anlatmadim ben iyiyim canim bi drrdim yok deyip gecistiriyorum :( okulun son gunlerine yaklasiyoruz derslerde bitiyor kendimi filmlere kitaplara vericem ama ailem cok ustume geliyor artik bagirip hepsini susturmak istiyorum Allah askiniza diyorum hala devam ediyolar :((( sevdigim gelsinde alsin beni burdaan :(((((

balim sen byle dusune dusune zaman gecmezki olumsuz olma sana zaman iskence gelir bu defa zamanin gecmez
Dusunmemeye calisiyorum canim yuzum guluyor ama icin agliyor istemedende olsa icimde buyudu o yara hep sustum o yuzden.. Ama artik benimde insan gibi davranilmaya ihtiyacim var :((( ben devam edemiycem damla cok sinirlerim bozldu gorusuruz tekrardan :(

Dusunmemeye calisiyorum canim yuzum guluyor ama icin agliyor istemedende olsa icimde buyudu o yara hep sustum o yuzden.. Ama artik benimde insan gibi davranilmaya ihtiyacim var :KK43:(( ben devam edemiycem damla cok sinirlerim bozldu gorusuruz tekrardan :KK43:
kuzum yapma byle ya uzme kendini canmsn bak okulunda bitmek uzere az kalms he de gec odana takma gerekrse snra evine donecksn az sabr kuzum

Dusunmemeye calisiyorum canim yuzum guluyor ama icin agliyor istemedende olsa icimde buyudu o yara hep sustum o yuzden.. Ama artik benimde insan gibi davranilmaya ihtiyacim var :KK43:(( ben devam edemiycem damla cok sinirlerim bozldu gorusuruz tekrardan :KK43:

Canım benim ya lisede mi okuyorsun sen yoksa kıyamam sana uyu dinlen çok iyi anlıyorum seni bi de sevgilin bu gün arayamamış ya ondan böyle oldun sen. Geçicek

kuzum yapma byle ya uzme kendini canmsn bak okulunda bitmek uzere az kalms he de gec odana takma gerekrse snra evine donecksn az sabr kuzum
bisi yapmiyorumki yapmadigim halde bile boyleler odamda sessizce duruyorum her yarim saatte gelip lafi carpar sertce kapatir kapiyi .. Okul bittiginde evi toplayip annemin yanina gitmek icin can atiyorum :( iyi geceler canim bu gece benden bu kadar..

bisi yapmiyorumki yapmadigim halde bile boyleler odamda sessizce duruyorum her yarim saatte gelip lafi carpar sertce kapatir kapiyi .. Okul bittiginde evi toplayip annemin yanina gitmek icin can atiyorum :KK43: iyi geceler canim bu gece benden bu kadar..
bi kulagndan girsin bi kulagndan cksn takma balim uzan dnlen uyu yarn detayli konusurz opuldun cok iyi geceler

Canım benim ya lisede mi okuyorsun sen yoksa kıyamam sana uyu dinlen çok iyi anlıyorum seni bi de sevgilin bu gün arayamamış ya ondan böyle oldun sen. Geçicek
lise sondayim 4 senedir cekiyorum bunu.. Bugun olaylar ust uste geldi ablamda bunaltiyor bunlar yetmiyormus gibi .. Bugun beni arayabilseydi biraz daha sakinlesebilirdim sonucta sesiyle iyi gelirdi destek olurdu ama oda yok :(( bu arada iyi geceler ben cekiliyorum

Back