- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
- #1.041
Çok sevindim canım izin veriyorlar mı şuan ?
Evet canım :) ama akşam altıya kadar arama yapamıyoruz gün içinde de öesaj atabiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım izin veriyorlar mı şuan ?
hahah INSALLAH hic tartsmazsnz ama askerlik pskljisi oyle bseyki ve bz beklyn icinde illaki tartsma olmasa ddesek de.oluo malesefHahah :) biraz bağırsın bakalım hatta o kadar çok bağırsın ki tüm stresini atsın biz tartışmayalım hiç
Canım biliyorum ama bazı askeriyelerde hala yasakmış örn. atakanlarda askercell olsa bile yasak.izin verilyor cnm artk ama saatleri var akilli tlfn olmdgi surece yask dgl artk:)
chp vaadettyse yapamaz anca bunu tayip dusureblr balim:)CHPliler de 41 vaat vermişler kuzum biz seçilirsek uzun dönem 6 aya düşecek diye 10 aya bile düşmedi ki 6 aya düşsün 9 aya razıyız vallaaa
ne kadar güzeel bizimki hala gizli kullanıyor Garibim izine gelsınde bi askercell de ona alalım bari gun içinde mesaj atabılıyor değil mi sınır yok mesaja ?Evet canım :) ama akşam altıya kadar arama yapamıyoruz gün içinde de öesaj atabiliyor
ala ala bnm ki usta birlgnde ve akilli tel kullanyor cokda rahat yani MASSALLAH diymde:)Canım biliyorum ama bazı askeriyelerde hala yasakmış örn. atakanlarda askercell olsa bile yasak.
Evet bende öyle düşünüyorum canım düşsün artık düşerse bizimkiler için çok güzel moral olur yazık hepsi silah altında :/chp vaadettyse yapamaz anca bunu tayip dusureblr balim:)
ne kadar güzeel bizimki hala gizli kullanıyor Garibim izine gelsınde bi askercell de ona alalım bari gun içinde mesaj atabılıyor değil mi sınır yok mesaja ?
Benım kı akıllı kullanıyordu sonradan çok sarj gidiyor diye normale telefon aldı ama şükür emsaj atabılıyorala ala bnm ki usta birlgnde ve akilli tel kullanyor cokda rahat yani MASSALLAH diymde:)
aynen bzm icnde cok buyuk moral olacak kuzumEvet bende öyle düşünüyorum canım düşsün artık düşerse bizimkiler için çok güzel moral olur yazık hepsi silah altında :/
aaa iyi o zaman sms paketi falan yapılıyor mu bunda bi de numaraları nasıl seçiyor 7 numara sınırı var yaYok canım :) tüm gün rapor verdi bana
hahah INSALLAH hic tartsmazsnz ama askerlik pskljisi oyle bseyki ve bz beklyn icinde illaki tartsma olmasa ddesek de.oluo malesef
cok sukur balim zrnzrztn sms konsmada olmasa kafyi yerdk:)Benım kı akıllı kullanıyordu sonradan çok sarj gidiyor diye normale telefon aldı ama şükür emsaj atabılıyor
Kesinlikle birden şafaklar azalacaaak ayy :)aynen bzm icnde cok buyuk moral olacak kuzum
yani oyle diyrmda bnde insan bazen dayanmio tartsasi gelio .d.dİnşallah canım şimdilik alttan alırım ben de gelince bilahere görüşürüm beyefendiyle
Babaannemler babamla 6 ay görüşememşler dağda olduğu için :/cok sukur balim zrnzrztn sms konsmada olmasa kafyi yerdk:)
ayy ne gzl olurdu kzzz uffff cnm skldi bakKesinlikle birden şafaklar azalacaaak ayy :)
Sms paketi yapılmıyo galiba canım her ay 400 dksı var bi de ben onu arıycam :) bayide seçti canımaaa iyi o zaman sms paketi falan yapılıyor mu bunda bi de numaraları nasıl seçiyor 7 numara sınırı var ya
Mesaj nasıl atıyor canım mesajı da sınırlı mı veriyorSms paketi yapılmıyo galiba canım her ay 400 dksı var bi de ben onu arıycam :) bayide seçti canım
yani oyle diyrmda bnde insan bazen dayanmio tartsasi gelio .d.d