- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
- #1.061
Mesaj tl ile atıyo galiba kuzum yarın detaylı sorarımMesaj nasıl atıyor canım mesajı da sınırlı mı veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesaj tl ile atıyo galiba kuzum yarın detaylı sorarımMesaj nasıl atıyor canım mesajı da sınırlı mı veriyor
Bi sor kuzucum smsı nasıl yapıyormuş eğer smste sınır varsa sıkıntı çünkü biz zaten çok mesajlaşıyoruz :/Mesaj tl ile atıyo galiba kuzum yarın detaylı sorarım
aynen balim yaa safagmz hemen hemen ayni ya plakalra ayni zamanda dusecez:)Arada da olur kuzum bi silkelemek laxım cozuturlarsa
daha zor ya canim oyleBabaannemler babamla 6 ay görüşememşler dağda olduğu için :/
Bi sor kuzucum smsı nasıl yapıyormuş eğer smste sınır varsa sıkıntı çünkü biz zaten çok mesajlaşıyoruz :/
Aman ya ((((daha zor ya canim oyle
Evet kuzum şafak kardeşliğiiiiaynen balim yaa safagmz hemen hemen ayni ya plakalra ayni zamanda dusecez:)
yada internetten bakaym bi şimdi merak ettimTamam canım sms paketi yapılsa süper olur
kz askerler dha gidyor yarenler cogalr moralmz dduzelr braz sukrederz safaklarmza:)Aman ya ((((
yada internetten bakaym bi şimdi merak ettim
aynen balim saymsm 100ler bitene kadarEvet kuzum şafak kardeşliğiiii
kz askerler dha gidyor yarenler cogalr moralmz dduzelr braz sukrederz safaklarmza:)
Bu gün bi ara mesaj attı bana kapıda sıradayım telefonu almıcaklar galiba diye bütün tadım kaçtı meraktan çatladım ama korktuğumuz olmadı canım
aynen balim saymsm 100ler bitene kadar
Öyle kuzuuum da bakalım :) Bitiyor gibi sankii -,-
Smsde saat sınırlaması yokmuş tatlım bizim yaptığımız paketi yapabiliyorlarmış sadece koonuşmada sınır varmışşş :) Ee iyi o zamaaan
:)) bakma baktkca gecmiyor dersn ki oyle oluyor ben 3gun once karar verdm bakmamaya ve bakmyrm:)Ben aynı gün içinde bilmem kaç kez şafaksayara girip bakıyorum tik gibi bişi oldu canım sanki daha çok baksam azalıcak
aynen yaa bitiyor cok sukurrrÖyle kuzuuum da bakalım :) Bitiyor gibi sankii -,-
Smsde saat sınırlaması yokmuş tatlım bizim yaptığımız paketi yapabiliyorlarmış sadece koonuşmada sınır varmışşş :) Ee iyi o zamaaan
:)) bakma baktkca gecmiyor dersn ki oyle oluyor ben 3gun once karar verdm bakmamaya ve bakmyrm:)
Ooo çok güzel sms paketi hediye ediyim sevgilimeeee
aynen yaa bitiyor cok sukurrr
Dakikaları ücreti ne tatlım biliyor musun burada 400 dakıka 1000 sms diyor acaba ücretsiz mi veriyor
100 gunden fazlası geçti ya bu da geçer yarısına geldım nerdeyse
evet kuzum 1000 sms+400 dakıka 20 tl diyor1000 sms 400 dakikaya ek miymiş canım 20 tl