• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

hadi ya cnm o kdrmi kotu davrnyorlar .s aynen ya cok ozledm asiri seklde:(
Aynen oylee psikolojimi alt ust ettiler kimseyede anlatamiyorum benimkiylede dertlesemiyorum cok doldum :( onunlayken zaman ne guzel geciyordu bi sorunum oldugunda beni dikkatlice dinlerdi gozlerimin icine bakardi sonra sarilirdi buda gecicek deyip oyyy oyy :((((

Aynen oylee psikolojimi alt ust ettiler kimseyede anlatamiyorum benimkiylede dertlesemiyorum cok doldum :KK43: onunlayken zaman ne guzel geciyordu bi sorunum oldugunda beni dikkatlice dinlerdi gozlerimin icine bakardi sonra sarilirdi buda gecicek deyip oyyy oyy :KK43:(((
biz neciyz kz biz variz dinlerz teselli ederz ne kadr sevdcgnin yerini dolduramasakta binevi hep yanindayz balim:) buda gdceck INSALLAH

:KK23:Kızlar kızlar kızlarrr sevgilim aradı az önce çok yorulmuş bu gün benim bitanem kamuflaj ve malzemelerini almak için tüm gün beklemiş. Birazcık ateşi çıkmış. Yemekleri beğenmiş yatağı da cam kenarındaymış :) az önce ışıkları kapatmışlar saat 3 lere kadar oturan adam uyuyacak az sonra :) bi de mesaj atmış aşkım telefonun ışığıyla fotoğrafımıza baktım resimlerimiz yanımda seni çok seviyorum diye. Kurban olurum ona ben ya...

:KK23:Kızlar kızlar kızlarrr sevgilim aradı az önce çok yorulmuş bu gün benim bitanem kamuflaj ve malzemelerini almak için tüm gün beklemiş. Birazcık ateşi çıkmış. Yemekleri beğenmiş yatağı da cam kenarındaymış :) az önce ışıkları kapatmışlar saat 3 lere kadar oturan adam uyuyacak az sonra :) bi de mesaj atmış aşkım telefonun ışığıyla fotoğrafımıza baktım resimlerimiz yanımda seni çok seviyorum diye. Kurban olurum ona ben ya...
Ah ne güzel çok sevindim kuzucum :))))) Telefon soktu mu içeriye :O

ayyy cnm yakiyamam size :) gececk kuzum bugunlerde daha dur sesi de kisilacak bagirmaktn en buyuk asker bizm asker diye:)

biz neciyz kz biz variz dinlerz teselli ederz ne kadr sevdcgnin yerini dolduramasakta binevi hep yanindayz balim:) buda gdceck INSALLAH
Cok Sagol canim benim iyiki varsiniz.. İnsallah ya bu zor zamanlarin bir an once gecmesini istiyorum :(

ayyy cnm yakiyamam size :) gececk kuzum bugunlerde daha dur sesi de kisilacak bagirmaktn en buyuk asker bizm asker diye:)
Bizimkinin nasıl kısılmıştııııı revirden çıkamıyordu hastalıktan :d Aklıma geldı :D :D Ayakları da şişmişti izine geldiğinde ayakları davul gibiydi resmen yere vurmaktan :)

Hahah :) biraz bağırsın bakalım hatta o kadar çok bağırsın ki tüm stresini atsın biz tartışmayalım hiç

Back