• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

ne zor kuzum insan ailesnden byle gormesi smdi kmblr ne haldedr seninki ALLAH sabir versn
Damla yine ben dilekçe komisyonuna dilekçe yazdım aynen böyle yazdım bak ;
Sayın Milletvekilleri; Daha önce başvuruda bulunmuştum fakat ilgili makamdan geri dönüş yapılmadı. Sayın Cumhurbaşkanımız uzun dönem askerlik süresinin 2015 mayıs anneler gününde düşeceğine dair açıklama yapıp bir vaat de bulunmuştu. Hepimiz dört gözle askerliğin düşmesini beklıyorduk. Her gün internette güncel yenı bir haber çıkıyor düşecek diye. Hepimizin her gün yenıden umutları,hayalleri yıkılıyor. En azından düşmeyecekse düşmeyeceğine dair bir açıklama yapılsa da boşuna ümit etmesek,annelerimiz sevinip hayal kırıklığına uğramasa. Biz asker yakınları olarak askerlerin düşmesini istiyoruz. Bu bizim için çok büyük bir teselli olacaktır . Gereğinin yapılmasını arz ederim,saygılarımla.

Damla yine ben dilekçe komisyonuna dilekçe yazdım aynen böyle yazdım bak ;
Sayın Milletvekilleri; Daha önce başvuruda bulunmuştum fakat ilgili makamdan geri dönüş yapılmadı. Sayın Cumhurbaşkanımız uzun dönem askerlik süresinin 2015 mayıs anneler gününde düşeceğine dair açıklama yapıp bir vaat de bulunmuştu. Hepimiz dört gözle askerliğin düşmesini beklıyorduk. Her gün internette güncel yenı bir haber çıkıyor düşecek diye. Hepimizin her gün yenıden umutları,hayalleri yıkılıyor. En azından düşmeyecekse düşmeyeceğine dair bir açıklama yapılsa da boşuna ümit etmesek,annelerimiz sevinip hayal kırıklığına uğramasa. Biz asker yakınları olarak askerlerin düşmesini istiyoruz. Bu bizim için çok büyük bir teselli olacaktır . Gereğinin yapılmasını arz ederim,saygılarımla.
kuzum banada donus yapilmado yaaa bdha syle ayni sayfayi bdha dilekce yazm senin gbi

kuzum banada donus yapilmado yaaa bdha syle ayni sayfayi bdha dilekce yazm senin gbi
Banada yapılmadı ben yine yazdım en azından okurlar sonuçta. TBMM DİLEKÇE KOMİSYONU canım. Mutlaka okuyorlardır benım dilekçelerimi de imzala hem . İmzalayabileceğim dilekçelere gir konuya uzun dönem askerlik süresinin kısaltılması yaz imzala yazıyor zaten tüm konuları imzala.

Banada yapılmadı ben yine yazdım en azından okurlar sonuçta. TBMM DİLEKÇE KOMİSYONU canım. Mutlaka okuyorlardır benım dilekçelerimi de imzala hem . İmzalayabileceğim dilekçelere gir konuya uzun dönem askerlik süresinin kısaltılması yaz imzala yazıyor zaten tüm konuları imzala.
tamam kuzum off insallah ise yarar

darisi sanada kuzum ah bi gelsede korku flm izlrm onlar sarlark hahaha
Keske keskee cok ihtiyacim var onaa :( cok sinirlerimi bozdular ya 1-2 gun sessiz bi yere gidipte kendi basima kafami dinlesem hic.. Hersey ustume geliyor :(

super olurdu valla bnm icnde kafami dagtmam lazm cnm cok sklyor
Omrumden omur gitti bide bizimkiler cok ustume geliyolar hicc gormuyolar halimi herkez kendi derdiyle ugrasiyor bi benimki bana iyi seyler soyluyor off aglamak istemiyorum :(((

sakn ol kiz cogu gitti azi kaldi uzme kendini
Yok canim var daha.. Benimki arasada bi danisabilsem bi destegini alsam baska bisi istemiyorum :( bu huznun icinde birsuru sey var resim kursu dedim demediklerini birakmadilar daha benimki bilmiyor ev tasiycaz basimda iki yasli insanla 4 senemi gecirdim okuldaki arkadaslarim oynayip gulerken ben kendimi yetirdim patlamak istemiyorum :(((

Yok canim var daha.. Benimki arasada bi danisabilsem bi destegini alsam baska bisi istemiyorum :KK43: bu huznun icinde birsuru sey var resim kursu dedim demediklerini birakmadilar daha benimki bilmiyor ev tasiycaz basimda iki yasli insanla 4 senemi gecirdim okuldaki arkadaslarim oynayip gulerken ben kendimi yetirdim patlamak istemiyorum :KK43:((
iki yasli insan kim kuzu skma canini ya bu kadr daha yasn ne ki ilerde bicok yasicgn zaman olacak haytn tadni cikart

iki yasli insan kim kuzu skma canini ya bu kadr daha yasn ne ki ilerde bicok yasicgn zaman olacak haytn tadni cikart
İko yasli insan dedigim babannem ve dedem 4senedir okulum icin benim basimin etini yediler zamaninda annem cok aglamis cok cekmis ama ben 4sene boyunca hergun cektim sustum hic disari cikip kendim icin birsey yapmadim uniye gittigimdede benimkine odaklanirim birikim yaparim :(

İko yasli insan dedigim babannem ve dedem 4senedir okulum icin benim basimin etini yediler zamaninda annem cok aglamis cok cekmis ama ben 4sene boyunca hergun cektim sustum hic disari cikip kendim icin birsey yapmadim uniye gittigimdede benimkine odaklanirim birikim yaparim :KK43:
yani balim skma canini nenenle deden kotulugunu istemezler neticede ki dedgm gbi dha yasicagn uzun zamanlar var yasin kac ki dha balim skma canini sen sevdcgne odaklan:)

yani balim skma canini nenenle deden kotulugunu istemezler neticede ki dedgm gbi dha yasicagn uzun zamanlar var yasin kac ki dha balim skma canini sen sevdcgne odaklan:)
Yok ya onlardan ne iyilik ne kotuluk isterim 1ay sonra bir daha hic muhattap olmamaya calisirim. Sadece benimkine odaklanicam en cok o deger veriyor bana.. Onun yaninda ne kadar mutluydum off fff...

Yok ya onlardan ne iyilik ne kotuluk isterim 1ay sonra bir daha hic muhattap olmamaya calisirim. Sadece benimkine odaklanicam en cok o deger veriyor bana.. Onun yaninda ne kadar mutluydum off fff...
kz oyle deme gene yaslilar sncta :) m.dm.dtme askerlik btsn INSALLAH hcbrmz bdha ayrlmayz

kz oyle deme gene yaslilar sncta :) m.dm.dtme askerlik btsn INSALLAH hcbrmz bdha ayrlmayz
E o zamsn iyi davransinlar bana.. Ya yemin ediyorum okuldayken eve gitmek istemiyorum odadan cikipda ne yanlarina gitmek istiyorum hic..insallah kuzum yaa nasil bi hasrettir buuu :(

Back