- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #1.001
20haziran sevdcgm geliooo:)Yok kiz ben gicem ziyarete 1
5haziran -20 haziran arasi iste :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20haziran sevdcgm geliooo:)Yok kiz ben gicem ziyarete 1
5haziran -20 haziran arasi iste :))
ne zor kuzum insan ailesnden byle gormesi smdi kmblr ne haldedr seninki ALLAH sabir versnÖyle damlam ben ailesini çözemedim gitti valla
Ne guzel iste canim bol bol sarilirsin ..20haziran sevdcgm geliooo:)
Damla yine ben dilekçe komisyonuna dilekçe yazdım aynen böyle yazdım bak ;ne zor kuzum insan ailesnden byle gormesi smdi kmblr ne haldedr seninki ALLAH sabir versn
kuzum banada donus yapilmado yaaa bdha syle ayni sayfayi bdha dilekce yazm senin gbiDamla yine ben dilekçe komisyonuna dilekçe yazdım aynen böyle yazdım bak ;
Sayın Milletvekilleri; Daha önce başvuruda bulunmuştum fakat ilgili makamdan geri dönüş yapılmadı. Sayın Cumhurbaşkanımız uzun dönem askerlik süresinin 2015 mayıs anneler gününde düşeceğine dair açıklama yapıp bir vaat de bulunmuştu. Hepimiz dört gözle askerliğin düşmesini beklıyorduk. Her gün internette güncel yenı bir haber çıkıyor düşecek diye. Hepimizin her gün yenıden umutları,hayalleri yıkılıyor. En azından düşmeyecekse düşmeyeceğine dair bir açıklama yapılsa da boşuna ümit etmesek,annelerimiz sevinip hayal kırıklığına uğramasa. Biz asker yakınları olarak askerlerin düşmesini istiyoruz. Bu bizim için çok büyük bir teselli olacaktır . Gereğinin yapılmasını arz ederim,saygılarımla.
darisi sanada kuzum ah bi gelsede korku flm izlrm onlar sarlark hahahaNe guzel iste canim bol bol sarilirsin ..
Banada yapılmadı ben yine yazdım en azından okurlar sonuçta. TBMM DİLEKÇE KOMİSYONU canım. Mutlaka okuyorlardır benım dilekçelerimi de imzala hem . İmzalayabileceğim dilekçelere gir konuya uzun dönem askerlik süresinin kısaltılması yaz imzala yazıyor zaten tüm konuları imzala.kuzum banada donus yapilmado yaaa bdha syle ayni sayfayi bdha dilekce yazm senin gbi
tamam kuzum off insallah ise yararBanada yapılmadı ben yine yazdım en azından okurlar sonuçta. TBMM DİLEKÇE KOMİSYONU canım. Mutlaka okuyorlardır benım dilekçelerimi de imzala hem . İmzalayabileceğim dilekçelere gir konuya uzun dönem askerlik süresinin kısaltılması yaz imzala yazıyor zaten tüm konuları imzala.
Keske keskee cok ihtiyacim var onaa cok sinirlerimi bozdular ya 1-2 gun sessiz bi yere gidipte kendi basima kafami dinlesem hic.. Hersey ustume geliyordarisi sanada kuzum ah bi gelsede korku flm izlrm onlar sarlark hahaha
super olurdu valla bnm icnde kafami dagtmam lazm cnm cok sklyorKeske keskee cok ihtiyacim var onaa cok sinirlerimi bozdular ya 1-2 gun sessiz bi yere gidipte kendi basima kafami dinlesem hic.. Hersey ustume geliyor
Omrumden omur gitti bide bizimkiler cok ustume geliyolar hicc gormuyolar halimi herkez kendi derdiyle ugrasiyor bi benimki bana iyi seyler soyluyor off aglamak istemiyorum ((super olurdu valla bnm icnde kafami dagtmam lazm cnm cok sklyor
sakn ol kiz cogu gitti azi kaldi uzme kendiniOmrumden omur gitti bide bizimkiler cok ustume geliyolar hicc gormuyolar halimi herkez kendi derdiyle ugrasiyor bi benimki bana iyi seyler soyluyor off aglamak istemiyorum ((
Yok canim var daha.. Benimki arasada bi danisabilsem bi destegini alsam baska bisi istemiyorum bu huznun icinde birsuru sey var resim kursu dedim demediklerini birakmadilar daha benimki bilmiyor ev tasiycaz basimda iki yasli insanla 4 senemi gecirdim okuldaki arkadaslarim oynayip gulerken ben kendimi yetirdim patlamak istemiyorum ((sakn ol kiz cogu gitti azi kaldi uzme kendini
iki yasli insan kim kuzu skma canini ya bu kadr daha yasn ne ki ilerde bicok yasicgn zaman olacak haytn tadni cikartYok canim var daha.. Benimki arasada bi danisabilsem bi destegini alsam baska bisi istemiyorum bu huznun icinde birsuru sey var resim kursu dedim demediklerini birakmadilar daha benimki bilmiyor ev tasiycaz basimda iki yasli insanla 4 senemi gecirdim okuldaki arkadaslarim oynayip gulerken ben kendimi yetirdim patlamak istemiyorum ((
İko yasli insan dedigim babannem ve dedem 4senedir okulum icin benim basimin etini yediler zamaninda annem cok aglamis cok cekmis ama ben 4sene boyunca hergun cektim sustum hic disari cikip kendim icin birsey yapmadim uniye gittigimdede benimkine odaklanirim birikim yaparimiki yasli insan kim kuzu skma canini ya bu kadr daha yasn ne ki ilerde bicok yasicgn zaman olacak haytn tadni cikart
yani balim skma canini nenenle deden kotulugunu istemezler neticede ki dedgm gbi dha yasicagn uzun zamanlar var yasin kac ki dha balim skma canini sen sevdcgne odaklan:)İko yasli insan dedigim babannem ve dedem 4senedir okulum icin benim basimin etini yediler zamaninda annem cok aglamis cok cekmis ama ben 4sene boyunca hergun cektim sustum hic disari cikip kendim icin birsey yapmadim uniye gittigimdede benimkine odaklanirim birikim yaparim
Yok ya onlardan ne iyilik ne kotuluk isterim 1ay sonra bir daha hic muhattap olmamaya calisirim. Sadece benimkine odaklanicam en cok o deger veriyor bana.. Onun yaninda ne kadar mutluydum off fff...yani balim skma canini nenenle deden kotulugunu istemezler neticede ki dedgm gbi dha yasicagn uzun zamanlar var yasin kac ki dha balim skma canini sen sevdcgne odaklan:)
kz oyle deme gene yaslilar sncta :) m.dm.dtme askerlik btsn INSALLAH hcbrmz bdha ayrlmayzYok ya onlardan ne iyilik ne kotuluk isterim 1ay sonra bir daha hic muhattap olmamaya calisirim. Sadece benimkine odaklanicam en cok o deger veriyor bana.. Onun yaninda ne kadar mutluydum off fff...
E o zamsn iyi davransinlar bana.. Ya yemin ediyorum okuldayken eve gitmek istemiyorum odadan cikipda ne yanlarina gitmek istiyorum hic..insallah kuzum yaa nasil bi hasrettir buuukz oyle deme gene yaslilar sncta :) m.dm.dtme askerlik btsn INSALLAH hcbrmz bdha ayrlmayz
hadi ya cnm o kdrmi kotu davrnyorlar .s aynen ya cok ozledm asiri sekldeE o zamsn iyi davransinlar bana.. Ya yemin ediyorum okuldayken eve gitmek istemiyorum odadan cikipda ne yanlarina gitmek istiyorum hic..insallah kuzum yaa nasil bi hasrettir buuu