asker yolu bekleyenler 2015

hadi ya cnm o kdrmi kotu davrnyorlar .s aynen ya cok ozledm asiri seklde
Aynen oylee psikolojimi alt ust ettiler kimseyede anlatamiyorum benimkiylede dertlesemiyorum cok doldum onunlayken zaman ne guzel geciyordu bi sorunum oldugunda beni dikkatlice dinlerdi gozlerimin icine bakardi sonra sarilirdi buda gecicek deyip oyyy oyy (((

biz neciyz kz biz variz dinlerz teselli ederz ne kadr sevdcgnin yerini dolduramasakta binevi hep yanindayz balim:) buda gdceck INSALLAH

Kızlar kızlar kızlarrr sevgilim aradı az önce çok yorulmuş bu gün benim bitanem kamuflaj ve malzemelerini almak için tüm gün beklemiş. Birazcık ateşi çıkmış. Yemekleri beğenmiş yatağı da cam kenarındaymış :) az önce ışıkları kapatmışlar saat 3 lere kadar oturan adam uyuyacak az sonra :) bi de mesaj atmış aşkım telefonun ışığıyla fotoğrafımıza baktım resimlerimiz yanımda seni çok seviyorum diye. Kurban olurum ona ben ya...

Ah ne güzel çok sevindim kuzucum :))))) Telefon soktu mu içeriye :O

ayyy cnm yakiyamam size :) gececk kuzum bugunlerde daha dur sesi de kisilacak bagirmaktn en buyuk asker bizm asker diye:)

biz neciyz kz biz variz dinlerz teselli ederz ne kadr sevdcgnin yerini dolduramasakta binevi hep yanindayz balim:) buda gdceck INSALLAH
Cok Sagol canim benim iyiki varsiniz.. İnsallah ya bu zor zamanlarin bir an once gecmesini istiyorum

ayyy cnm yakiyamam size :) gececk kuzum bugunlerde daha dur sesi de kisilacak bagirmaktn en buyuk asker bizm asker diye:)
Bizimkinin nasıl kısılmıştııııı revirden çıkamıyordu hastalıktan :d Aklıma geldı Ayakları da şişmişti izine geldiğinde ayakları davul gibiydi resmen yere vurmaktan :)

Hahah :) biraz bağırsın bakalım hatta o kadar çok bağırsın ki tüm stresini atsın biz tartışmayalım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…