- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.021
Aynen oylee psikolojimi alt ust ettiler kimseyede anlatamiyorum benimkiylede dertlesemiyorum cok doldumhadi ya cnm o kdrmi kotu davrnyorlar .s aynen ya cok ozledm asiri seklde
yaptınmı fıstıgmtamam kuzum off insallah ise yarar
biz neciyz kz biz variz dinlerz teselli ederz ne kadr sevdcgnin yerini dolduramasakta binevi hep yanindayz balim:) buda gdceck INSALLAHAynen oylee psikolojimi alt ust ettiler kimseyede anlatamiyorum benimkiylede dertlesemiyorum cok doldumonunlayken zaman ne guzel geciyordu bi sorunum oldugunda beni dikkatlice dinlerdi gozlerimin icine bakardi sonra sarilirdi buda gecicek deyip oyyy oyy (((
yaomadm kuzum burda konusmaktan .d.d yaparm birazdan tbmm yazarsam cikarmiyaptınmı fıstıgm
tbmm dilekçe komisyonu kuzumyaomadm kuzum burda konusmaktan .d.d yaparm birazdan tbmm yazarsam cikarmi
Ah ne güzel çok sevindim kuzucum :))))) Telefon soktu mu içeriye :OKızlar kızlar kızlarrr sevgilim aradı az önce çok yorulmuş bu gün benim bitanem kamuflaj ve malzemelerini almak için tüm gün beklemiş. Birazcık ateşi çıkmış. Yemekleri beğenmiş yatağı da cam kenarındaymış :) az önce ışıkları kapatmışlar saat 3 lere kadar oturan adam uyuyacak az sonra :) bi de mesaj atmış aşkım telefonun ışığıyla fotoğrafımıza baktım resimlerimiz yanımda seni çok seviyorum diye. Kurban olurum ona ben ya...
ayyy cnm yakiyamam size :) gececk kuzum bugunlerde daha dur sesi de kisilacak bagirmaktn en buyuk asker bizm asker diye:)Kızlar kızlar kızlarrr sevgilim aradı az önce çok yorulmuş bu gün benim bitanem kamuflaj ve malzemelerini almak için tüm gün beklemiş. Birazcık ateşi çıkmış. Yemekleri beğenmiş yatağı da cam kenarındaymış :) az önce ışıkları kapatmışlar saat 3 lere kadar oturan adam uyuyacak az sonra :) bi de mesaj atmış aşkım telefonun ışığıyla fotoğrafımıza baktım resimlerimiz yanımda seni çok seviyorum diye. Kurban olurum ona ben ya...
tamam tatlm INSALLAH diser bu askerlik sklmaya basladm umutlanmaktan artktbmm dilekçe komisyonu kuzum
Cok Sagol canim benim iyiki varsiniz.. İnsallah ya bu zor zamanlarin bir an once gecmesini istiyorumbiz neciyz kz biz variz dinlerz teselli ederz ne kadr sevdcgnin yerini dolduramasakta binevi hep yanindayz balim:) buda gdceck INSALLAH
Bizimkinin nasıl kısılmıştııııı revirden çıkamıyordu hastalıktan :d Aklıma geldıayyy cnm yakiyamam size :) gececk kuzum bugunlerde daha dur sesi de kisilacak bagirmaktn en buyuk asker bizm asker diye:)
Bende canım bende. Düşsün bu bizim için çok güzel bir moral olacaktamam tatlm INSALLAH diser bu askerlik sklmaya basladm umutlanmaktan artk
aynen oyle dusse aguststs teskeresini alirdi ne gzl:)Bende canım bende. Düşsün bu bizim için çok güzel bir moral olacak
Ah ne güzel çok sevindim kuzucum :))))) Telefon soktu mu içeriye :O
Bizde kasımdaaaa :)))))))))))aynen oyle dusse aguststs teskeresini alirdi ne gzl:)
Çok sevindim canım izin veriyorlar mı şuan ?Soktu canım akıllı olmayan telefon ve askercell :)
ah ah bi dusse varya oyum tayibeBizde kasımdaaaa :)))))))))))
ayyy cnm yakiyamam size :) gececk kuzum bugunlerde daha dur sesi de kisilacak bagirmaktn en buyuk asker bizm asker diye:)
izin verilyor cnm artk ama saatleri var akilli tlfn olmdgi surece yask dgl artk:)Çok sevindim canım izin veriyorlar mı şuan ?
CHPliler de 41 vaat vermişler kuzum biz seçilirsek uzun dönem 6 aya düşecek diye 10 aya bile düşmedi ki 6 aya düşsün 9 aya razıyız vallaaaah ah bi dusse varya oyum tayibe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?