• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

AMIN tatlim ALLAH sizide bi omur mutlu etsn..canim ama hersy okumakla olsaydi okuyan var birsuru aka zibidi ne beklenr bnmki okulunu btrdi bnde btr o seklde oldu gelnce duzgn is bakaxak iste kendide hayrlisyla darisi sizlere olsun INSALLAH
amin kuzum inş ya askerde kalmayı düşünüo ama bakalım

umarm para gonderyorlardr cocuga onu yaoan bunuda yapar yani dusunmemek elde olmaz
Annesı yakınıyordu çok para istiyor 500 lıra gonderdım dıye atakandan 17 yaşından berı çalışıp tüm parayı onlara veriyormuş ki askere gıdene kadar oyle yapmış onu hıc demıyor mesela. Kıyamam ben ona ben sırf aılesınden ıstemesın dıye smsını ben yaptım bı ton kızdı bana :(

Annesı yakınıyordu çok para istiyor 500 lıra gonderdım dıye atakandan 17 yaşından berı çalışıp tüm parayı onlara veriyormuş ki askere gıdene kadar oyle yapmış onu hıc demıyor mesela. Kıyamam ben ona ben sırf aılesınden ıstemesın dıye smsını ben yaptım bı ton kızdı bana :KK43:
iyi yaomssn balim kabul etmeselerde bz elmzdn geldikce yardm etmeye calscz tabi askerdeler ihtiyaclari cok olur destek olur ufackta yardimmz dokunnca

Atakanda bu inat varken sanmıyorum zaten ben herşeye hazırlıklıydım boyle bırsey olacağını zaten bılıyordum..
Hayirlisi neyse o olsun canim da atakanin ofkeyle hareket etmesini engelle sana buyuk bi is dusuyor.. Allahim yardimciniz olsunn

anladm cnm hayrlisi olsun belk8 zamanla fikride degisr askerlik gorundugu kadr kolay dgl cnku bikar bnmkide oyle dusunmstu vazgeçti:)
eğer kalmazsa annemler vermicek lise mezunu bile deil inşaatta çalışıodu ankarada işte sonra askere gitti benm için kalmalı :)

eğer kalmazsa annemler vermicek lise mezunu bile deil inşaatta çalışıodu ankarada işte sonra askere gitti benm için kalmalı :)
Kuzucum benımkıde lise mezunu değil dışardan okuyor hemde cnc operetoru sanayıde çalışıyor. Ama öncelikle annenlerin seni mutlu edebilceğini görüp idrak etmesi gerekiyor bence askerde kalması güzel atakanda istiyor kalmayı ama ben fazla istemiyorum çünkü yine işin içine hasret girme bekleme olasılığı çok yuksek. dağda bir yerde görev alırsa senı götüremez yine beklemek zorunda kalırsın ://

Back