- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
ay canim benim sizinde biter INSALLAH safak kac tahminen:)Cok sagol canim benim insallaah kiz bende sizin icin dua ederim 100 lerde gecsin plakalarda gecsin diyee :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canim benim sizinde biter INSALLAH safak kac tahminen:)Cok sagol canim benim insallaah kiz bende sizin icin dua ederim 100 lerde gecsin plakalarda gecsin diyee :)))))
amin kuzum inş ya askerde kalmayı düşünüo ama bakalımAMIN tatlim ALLAH sizide bi omur mutlu etsn..canim ama hersy okumakla olsaydi okuyan var birsuru aka zibidi ne beklenr bnmki okulunu btrdi bnde btr o seklde oldu gelnce duzgn is bakaxak iste kendide hayrlisyla darisi sizlere olsun INSALLAH
290 civarlarindayiz canim sanirim :))ay canim benim sizinde biter INSALLAH safak kac tahminen:)
Annesı yakınıyordu çok para istiyor 500 lıra gonderdım dıye atakandan 17 yaşından berı çalışıp tüm parayı onlara veriyormuş ki askere gıdene kadar oyle yapmış onu hıc demıyor mesela. Kıyamam ben ona ben sırf aılesınden ıstemesın dıye smsını ben yaptım bı ton kızdı banaumarm para gonderyorlardr cocuga onu yaoan bunuda yapar yani dusunmemek elde olmaz
Kiz bi durun bakalim son bi sefer konusulur sonra artik duruma gore hareket edersiniz ..Bitsin askerliği bittiği gün biz çekip gideriz heraldee.
Atakanda bu inat varken sanmıyorum zaten ben herşeye hazırlıklıydım boyle bırsey olacağını zaten bılıyordum..Kiz bi durun bakalim son bi sefer konusulur sonra artik duruma gore hareket edersiniz ..
nasil yani askerde kalmayi dusunyor canimamin kuzum inş ya askerde kalmayı düşünüo ama bakalım
iyi yaomssn balim kabul etmeselerde bz elmzdn geldikce yardm etmeye calscz tabi askerdeler ihtiyaclari cok olur destek olur ufackta yardimmz dokunncaAnnesı yakınıyordu çok para istiyor 500 lıra gonderdım dıye atakandan 17 yaşından berı çalışıp tüm parayı onlara veriyormuş ki askere gıdene kadar oyle yapmış onu hıc demıyor mesela. Kıyamam ben ona ben sırf aılesınden ıstemesın dıye smsını ben yaptım bı ton kızdı bana
bnde samiyorm artk kuzum iyi yaoyn saymamakla:)290 civarlarindayiz canim sanirim :))
Öyle bakalım bundan sonra neler olacakiyi yaomssn balim kabul etmeselerde bz elmzdn geldikce yardm etmeye calscz tabi askerdeler ihtiyaclari cok olur destek olur ufackta yardimmz dokunnca
hayirlisi olsun yaa cidden zor byle ALLAH yardimcisi olsun sende teselli et kuzumÖyle bakalım bundan sonra neler olacak
uzman olarak canımnasil yani askerde kalmayi dusunyor canim
anladm cnm hayrlisi olsun belk8 zamanla fikride degisr askerlik gorundugu kadr kolay dgl cnku bikar bnmkide oyle dusunmstu vazgeçti:)uzman olarak canım
Amin kuzucum amın zaten oyle yapıyorumhayirlisi olsun yaa cidden zor byle ALLAH yardimcisi olsun sende teselli et kuzum
iyi yapyorsun tTlm sende skma canini fazlaAmin kuzucum amın zaten oyle yapıyorum
Hayirlisi neyse o olsun canim da atakanin ofkeyle hareket etmesini engelle sana buyuk bi is dusuyor.. Allahim yardimciniz olsunnAtakanda bu inat varken sanmıyorum zaten ben herşeye hazırlıklıydım boyle bırsey olacağını zaten bılıyordum..
eğer kalmazsa annemler vermicek lise mezunu bile deil inşaatta çalışıodu ankarada işte sonra askere gitti benm için kalmalı :)anladm cnm hayrlisi olsun belk8 zamanla fikride degisr askerlik gorundugu kadr kolay dgl cnku bikar bnmkide oyle dusunmstu vazgeçti:)
iyi yapyorsun tTlm sende skma canini fazla
Hayirlisi neyse o olsun canim da atakanin ofkeyle hareket etmesini engelle sana buyuk bi is dusuyor.. Allahim yardimciniz olsunn
Sayma canim en dogrusunu yapiyon :))) saydikca sinirlerim bozuluyor saymayinca daha bi rahat oluyorum :bnde samiyorm artk kuzum iyi yaoyn saymamakla:)
Kuzucum benımkıde lise mezunu değil dışardan okuyor hemde cnc operetoru sanayıde çalışıyor. Ama öncelikle annenlerin seni mutlu edebilceğini görüp idrak etmesi gerekiyor bence askerde kalması güzel atakanda istiyor kalmayı ama ben fazla istemiyorum çünkü yine işin içine hasret girme bekleme olasılığı çok yuksek. dağda bir yerde görev alırsa senı götüremez yine beklemek zorunda kalırsın ://eğer kalmazsa annemler vermicek lise mezunu bile deil inşaatta çalışıodu ankarada işte sonra askere gitti benm için kalmalı :)