- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
-
Ailesinin bu davranislari hic hos degil yani.. Zaman sadece kuzum..O üzülünce kendıme engel olamıyorum kıyamam ki ben ona
bence artık gerçekten aılesını silmesi gerekiyor..
Öyle . Oğullarını kendı kendılerıne kaybedecekler..Ailesinin bu davranislari hic hos degil yani.. Zaman sadece kuzum..
her türlü zor ya bari liseyi bitirseydi bi yıldır ben çok zorlanıyorum okan üniversite okudğm yerde burası onun memleketi ben adana yazları zaten görüşemiodk sonra inşaata gitti ankaraya iki üç aya bi görüşüodk ben ona çıktığmzdan beri hasretmKuzucum benımkıde lise mezunu değil dışardan okuyor hemde cnc operetoru sanayıde çalışıyor. Ama öncelikle annenlerin seni mutlu edebilceğini görüp idrak etmesi gerekiyor bence askerde kalması güzel atakanda istiyor kalmayı ama ben fazla istemiyorum çünkü yine işin içine hasret girme bekleme olasılığı çok yuksek. dağda bir yerde görev alırsa senı götüremez yine beklemek zorunda kalırsın ://
sen istedktn snra zamanla verirler cnm biraz direnecn sdce :)eğer kalmazsa annemler vermicek lise mezunu bile deil inşaatta çalışıodu ankarada işte sonra askere gitti benm için kalmalı :)
Koca insanlar naptiklarinin farkinda degiller heralde ..Öyle . Oğullarını kendı kendılerıne kaybedecekler..
haklsn mehtabi sayiyorm tek safak 160larda falan .dSayma canim en dogrusunu yapiyon :))) saydikca sinirlerim bozuluyor saymayinca daha bi rahat oluyorum :
Öyle ama asker beklemek herşeyden zorher türlü zor ya bari liseyi bitirseydi bi yıldır ben çok zorlanıyorum okan üniversite okudğm yerde burası onun memleketi ben adana yazları zaten görüşemiodk sonra inşaata gitti ankaraya iki üç aya bi görüşüodk ben ona çıktığmzdan beri hasretm
Anlattım ya sana şaşırıyorum ben artık onlara. Rabbim akıl fikir versin,atakanla bana da sabır..Koca insanlar naptiklarinin farkinda degiller heralde ..
cnm ailesini de silmek zor olur ne kadr dislarlarsada ayrlmazlar senle.e.evlennce anca uzaklasor dedgn gbiO üzülünce kendıme engel olamıyorum kıyamam ki ben ona
bence artık gerçekten aılesını silmesi gerekiyor..
Canım atakan zaten sevmıyordu aılesını şimdi daha çok koptu ve bunu unutabıleceğını zannetmıyorum ben..cnm ailesini de silmek zor olur ne kadr dislarlarsada ayrlmazlar senle.e.evlennce anca uzaklasor dedgn gbi
İyi yapiyon canim mehtabi saymak guueldir bizimde 30 civarlarindahaklsn mehtabi sayiyorm tek safak 160larda falan .d
Amin canim sabrin sonu selamettir ..Anlattım ya sana şaşırıyorum ben artık onlara. Rabbim akıl fikir versin,atakanla bana da sabır..
İnşallah...Amin canim sabrin sonu selamettir ..
seninki dha once gelck benmmknden .ddİyi yapiyon canim mehtabi saymak guueldir bizimde 30 civarlarinda
kolay degol tabi zor bsey evlatlarna byle bsey yapmalari cok yanlsCanım atakan zaten sevmıyordu aılesını şimdi daha çok koptu ve bunu unutabıleceğını zannetmıyorum ben..
Benım annem bile daha çok üstüne titriyordu yakolay degol tabi zor bsey evlatlarna byle bsey yapmalari cok yanls
İnsallah canim bende kafayi yicem az kaldi olaylar ust uste geldi ya 2-3gun olsada butun dunyayla iletisimi kesip sessizce bi yerde oturup dinlensemİnşallah...
cok zor yaa tabi balim evlenncede ona gore sznklere dha cok deger verir kuzumBenım annem bile daha çok üstüne titriyordu ya
Yok kiz ben gicem ziyarete 1seninki dha once gelck benmmknden .dd
Öyle damlam ben ailesini çözemedim gitti vallacok zor yaa tabi balim evlenncede ona gore sznklere dha cok deger verir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?