• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

ALLAH buyuk ya hele bi bitir uniyi is sahibi ol o zamana ikna etmek kolay olur:)
E tabi kendi parami kazanmaya basladigimda kendi ayaklarimin ustunde durdugumu gordukleri zaman az bi yumusarlar İnsalllahh kiz dua et :))

askerdeler yaa yerler hepsi ayni ne olduki kuzum
Bizim farklı canım ya kuzucuğumun hiç suçu yok . Ailesiyle tartışmalı o sırf izine gelmesin diye annesı dayısının nişanı olduğunu söylemedi. Atakanda sonradan öğrendı kavga ettiler falan bugun babasına haftaya izine geleyim demiş babasıda gelme demiş. Bende gel diye ısrar ediyordum hangi yüzle geleyim istemiyorlar gelmıcem dedi. Bende askerliğin bitince de mi böyle gelmıcem diceksin sankı gel dedim o da hayır askerlik bitince son kez o eve girip eşyalarımı toplayıp çıkıcam dedi bizde işler karışık üzülüyor bitanem nasıl destek olacağımı şaşırdım :(

Bizim farklı canım ya kuzucuğumun hiç suçu yok . Ailesiyle tartışmalı o sırf izine gelmesin diye annesı dayısının nişanı olduğunu söylemedi. Atakanda sonradan öğrendı kavga ettiler falan bugun babasına haftaya izine geleyim demiş babasıda gelme demiş. Bende gel diye ısrar ediyordum hangi yüzle geleyim istemiyorlar gelmıcem dedi. Bende askerliğin bitince de mi böyle gelmıcem diceksin sankı gel dedim o da hayır askerlik bitince son kez o eve girip eşyalarımı toplayıp çıkıcam dedi bizde işler karışık üzülüyor bitanem nasıl destek olacağımı şaşırdım :KK43:
hadi ya ailesi nye byle bsey yapyor yazik gunah cocuga da orda bunalima sokrlar cocgu ailesi acayp brlerne benzyr sanki kuzum

tamam kiz feda olsun sana dualar :) ederm balim hayirlisyla gonlunden gecenlern hepsi olur INSALLAH
Cok sagol canim benim insallaah kiz bende sizin icin dua ederim 100 lerde gecsin plakalarda gecsin diyee :)))))

3.5 sene ciktik sevgli kaldk gitmeden askere takildi aile arasi 3.5 senedr birlikteyz darisi sana tum bekrlara olsun sevdcgnzle INSALLAH:)
Allah bi ömür mutlu etsin canm bizde nişanlanmayı düşünüodk o okumadığı için ailem istemio işte ben okuomuşm millet ne dermş fln

hadi ya ailesi nye byle bsey yapyor yazik gunah cocuga da orda bunalima sokrlar cocgu ailesi acayp brlerne benzyr sanki kuzum
Aynen öyle kuzum bende sinirlendim atakana sankı askere değil tatile göndermişler seni öyle davranıyorlar dedim . Sinir oldum nasıl üzülüyor ya :( Üzülme diyorum elimde değil diyor. Nasıl vicdan var anlamadım ben..

Allah bi ömür mutlu etsin canm bizde nişanlanmayı düşünüodk o okumadığı için ailem istemio işte ben okuomuşm millet ne dermş fln
AMIN tatlim ALLAH sizide bi omur mutlu etsn..canim ama hersy okumakla olsaydi okuyan var birsuru aka zibidi ne beklenr bnmki okulunu btrdi bnde btr o seklde oldu gelnce duzgn is bakaxak iste kendide hayrlisyla darisi sizlere olsun INSALLAH

Aynen öyle kuzum bende sinirlendim atakana sankı askere değil tatile göndermişler seni öyle davranıyorlar dedim . Sinir oldum nasıl üzülüyor ya :KK43: Üzülme diyorum elimde değil diyor. Nasıl vicdan var anlamadım ben..
umarm para gonderyorlardr cocuga onu yaoan bunuda yapar yani dusunmemek elde olmaz

Back