- 11 Mayıs 2015
- 456
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
sen nişanlı mısninsallah cnm bnde cok ozledm 3ay gormemek delirtyor insani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen nişanlı mısninsallah cnm bnde cok ozledm 3ay gormemek delirtyor insani
askerdeler yaa yerler hepsi ayni ne olduki kuzumOndan değil kuzucum ya atakan ömrümü yedi.
Şu askerlik bitsede ne olacaksa olsa artık :SBaska carem yook kiii (( cok ihtiyacim var onunla konusmaya
evet balim nisanliyimsen nişanlı mısn
E tabi kendi parami kazanmaya basladigimda kendi ayaklarimin ustunde durdugumu gordukleri zaman az bi yumusarlar İnsalllahh kiz dua et :))ALLAH buyuk ya hele bi bitir uniyi is sahibi ol o zamana ikna etmek kolay olur:)
ne güzel ya ne zmndr birlitesnz canmevet balim nisanliyim
tamam kiz feda olsun sana dualar :) ederm balim hayirlisyla gonlunden gecenlern hepsi olur INSALLAHE tabi kendi parami kazanmaya basladigimda kendi ayaklarimin ustunde durdugumu gordukleri zaman az bi yumusarlar İnsalllahh kiz dua et :))
Bizim farklı canım ya kuzucuğumun hiç suçu yok . Ailesiyle tartışmalı o sırf izine gelmesin diye annesı dayısının nişanı olduğunu söylemedi. Atakanda sonradan öğrendı kavga ettiler falan bugun babasına haftaya izine geleyim demiş babasıda gelme demiş. Bende gel diye ısrar ediyordum hangi yüzle geleyim istemiyorlar gelmıcem dedi. Bende askerliğin bitince de mi böyle gelmıcem diceksin sankı gel dedim o da hayır askerlik bitince son kez o eve girip eşyalarımı toplayıp çıkıcam dedi bizde işler karışık üzülüyor bitanem nasıl destek olacağımı şaşırdımaskerdeler yaa yerler hepsi ayni ne olduki kuzum
3.5 sene ciktik sevgli kaldk gitmeden askere takildi aile arasi 3.5 senedr birlikteyz darisi sana tum bekrlara olsun sevdcgnzle INSALLAH:)ne güzel ya ne zmndr birlitesnz canm
Şu askerlik bitsede ne olacaksa olsa artık :S
Az kaldı şüküür.aynennn aynenn caniimm yaa bitsede kurtulsak hee
hadi ya ailesi nye byle bsey yapyor yazik gunah cocuga da orda bunalima sokrlar cocgu ailesi acayp brlerne benzyr sanki kuzumBizim farklı canım ya kuzucuğumun hiç suçu yok . Ailesiyle tartışmalı o sırf izine gelmesin diye annesı dayısının nişanı olduğunu söylemedi. Atakanda sonradan öğrendı kavga ettiler falan bugun babasına haftaya izine geleyim demiş babasıda gelme demiş. Bende gel diye ısrar ediyordum hangi yüzle geleyim istemiyorlar gelmıcem dedi. Bende askerliğin bitince de mi böyle gelmıcem diceksin sankı gel dedim o da hayır askerlik bitince son kez o eve girip eşyalarımı toplayıp çıkıcam dedi bizde işler karışık üzülüyor bitanem nasıl destek olacağımı şaşırdım
Cok sagol canim benim insallaah kiz bende sizin icin dua ederim 100 lerde gecsin plakalarda gecsin diyee :)))))tamam kiz feda olsun sana dualar :) ederm balim hayirlisyla gonlunden gecenlern hepsi olur INSALLAH
Allah bi ömür mutlu etsin canm bizde nişanlanmayı düşünüodk o okumadığı için ailem istemio işte ben okuomuşm millet ne dermş fln3.5 sene ciktik sevgli kaldk gitmeden askere takildi aile arasi 3.5 senedr birlikteyz darisi sana tum bekrlara olsun sevdcgnzle INSALLAH:)
pardon kiz 3.5 sene sevgli kaldik nisan gtmedn oldu 4 senedr brlktyz yanls yazdm .dd.dne güzel ya ne zmndr birlitesnz canm
Aynen öyle kuzum bende sinirlendim atakana sankı askere değil tatile göndermişler seni öyle davranıyorlar dedim . Sinir oldum nasıl üzülüyor ya Üzülme diyorum elimde değil diyor. Nasıl vicdan var anlamadım ben..hadi ya ailesi nye byle bsey yapyor yazik gunah cocuga da orda bunalima sokrlar cocgu ailesi acayp brlerne benzyr sanki kuzum
Aynen canim sabretcezAz kaldı şüküür.
AMIN tatlim ALLAH sizide bi omur mutlu etsn..canim ama hersy okumakla olsaydi okuyan var birsuru aka zibidi ne beklenr bnmki okulunu btrdi bnde btr o seklde oldu gelnce duzgn is bakaxak iste kendide hayrlisyla darisi sizlere olsun INSALLAHAllah bi ömür mutlu etsin canm bizde nişanlanmayı düşünüodk o okumadığı için ailem istemio işte ben okuomuşm millet ne dermş fln
Bitsin askerliği bittiği gün biz çekip gideriz heraldee.Aynen canim sabretcez
umarm para gonderyorlardr cocuga onu yaoan bunuda yapar yani dusunmemek elde olmazAynen öyle kuzum bende sinirlendim atakana sankı askere değil tatile göndermişler seni öyle davranıyorlar dedim . Sinir oldum nasıl üzülüyor ya Üzülme diyorum elimde değil diyor. Nasıl vicdan var anlamadım ben..