asker yolu bekleyenler 2015

Valla bilmiyorum kuzum ya içime bi öküz oturmuş vaziyette üzüntüden ateşim yükselince dudağım da uçuk atmış aynada biraz bakayım dedim ayyy tam bir suratsızım kendime sarıyorum galiba
Haha Yataklara düşme en azından kuzucum :)) Sanki askerliği biz yapıyoruz

Yeni yarenler gelmeye başlamışşş bi kaç sayfayı okudum kızlar ya ilk günlerim aklıma geldii ne günlerdii :))) Zaman geçiyor bir şekilde

Evet canım en güzeli de bu ya :)))

Nerelerdesın seeeen gıcııııık Gece uyuyormuyduuun kuzucum uyandırdım mı
Sorma kuzuumm bugunn nasil yoruldumm ayakta uyuyorum yahu gece aradiginda uyku sersemliginden mesgule atmisim

Evet farkettim dün gece 4.30da uyudum bırazdan yatıcam bende cok uykum var
kizz senn delimisiin gunes dogdu dogacak o saatte uyulurmuu :))) yarin ogleye kadar uyursun ohhh valla canimm sana tatli uykularr sevdicegini ruyanda gor emi :))

inş bitecek gelecek veeee hep yanımda olcak :)
Merhabaa oncelikle hayirli tezkereler :) suan ilk zamanlar zor geciyor gibi sonucta uzun bi ayrilik donemi olucak anliyorum seni ..o 2"dklik ankesorluden konusmalar o kadar degerliki cok gucune gidiyor ama bi sure sonrasi alisiyorsun benim askerim ustaliga geceli 1 ay oldu hala telefon geciremedi bu tabi degisir belki seninki kolayca gecirirteli ilerleyen aylarda belli olur umarim ustaligi yakinina cikar :)

Amin amiiiin Yatmıyor musun sen daha
Yattimda gozlerimi kapama kismina geldim bi rahatlik var bende yarin okulda ders islenmiycekte ondaan bide benimki baya guzel konusunca uyuyasim gelmiyor dedigi sozleri dusundukce mutlu oluyom hihii :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…