- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
-
Bir gün gelecek bir gün kalacaaak :)Saol canım atlicaz inş bi gün hep yanımızda olcaklar :)
HahaValla bilmiyorum kuzum ya içime bi öküz oturmuş vaziyette üzüntüden ateşim yükselince dudağım da uçuk atmışaynada biraz bakayım dedim ayyy tam bir suratsızım kendime sarıyorum galiba
kiz fatos:)Bir gün gelecek bir gün kalacaaak :)
Söyle damlam :))kiz fatos:)
Daha bizede çoook var 245 gün kocamaaaanBen ço kötü olmaya başladım yaklasanlari duyunca ne zormuş valla :)
HahaYataklara düşme en azından kuzucum :)) Sanki askerliği biz yapıyoruz
Onların oyalanacak şeyleri var bizde o da yokSorma yahu :) o daha keyifli benden
Bunada şükür canım :) Şafak bugun 244 :) Geçecek bitecek :)aynen bizde oyalanacak bi şey de yok ki bi türlü kafam dağılmıo ben yapsam bundan iyiydi
inş bitecek gelecek veeee hep yanımda olcak :)Bunada şükür canım :) Şafak bugun 244 :) Geçecek bitecek :)
inş bitecek gelecek veeee hep yanımda olcak :)
Yeni yarenler gelmeye başlamışşş bi kaç sayfayı okudum kızlar ya ilk günlerim aklıma geldii ne günlerdii :))) Zaman geçiyor bir şekilde
Sorma kuzuumm bugunn nasil yoruldumm ayakta uyuyorum yahu gece aradiginda uyku sersemliginden mesgule atmisimEvet canım en güzeli de bu ya :)))
Nerelerdesın seeeen gıcıııııkGece uyuyormuyduuun kuzucum uyandırdım mı
Evet farkettim dün gece 4.30da uyudumSorma kuzuumm bugunn nasil yoruldumm ayakta uyuyorum yahu gece aradiginda uyku sersemliginden mesgule atmisim
kizz senn delimisiin gunes dogdu dogacak o saatte uyulurmuu :))) yarin ogleye kadar uyursun ohhh valla canimm sana tatli uykularr sevdicegini ruyanda gor emi :))Evet farkettim dün gece 4.30da uyudumbırazdan yatıcam bende cok uykum var
Amin amiiiinkizz senn delimisiin gunes dogdu dogacak o saatte uyulurmuu :))) yarin ogleye kadar uyursun ohhh valla canimm sana tatli uykularr sevdicegini ruyanda gor emi :))
Merhabaa oncelikle hayirli tezkereler :) suan ilk zamanlar zor geciyor gibi sonucta uzun bi ayrilik donemi olucak anliyorum seni ..o 2"dklik ankesorluden konusmalar o kadar degerliki cok gucune gidiyor ama bi sure sonrasi alisiyorsun benim askerim ustaliga geceli 1 ay oldu hala telefon geciremedi bu tabi degisir belki seninki kolayca gecirirteli ilerleyen aylarda belli olur umarim ustaligi yakinina cikar :)inş bitecek gelecek veeee hep yanımda olcak :)
Yattimda gozlerimi kapama kismina geldimAmin amiiiinYatmıyor musun sen daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?