• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Hoşgeldin Fatma nur :)

Oy kıyamam sen böyle diyince ilk günler geldi benımde aklıma :KK43:(( Üzme kuzum kendını emin ol alışacaksın.s

Hoşbuldum canıım nasılsıın
Idare eder canim alismaya calisiyorum onun gitmesine sen nasilsin[/QUOTE]
Kıyamam :/ Çok iyi anlıyorum kuzum ah o ilk günler,kahrolası günler , geçmek bilmez günleer. Şükür canım iyiyiz şafak saymaya devam işte

Ah yaraladin beni yine :)))
Kuzucum üzmek için söylemedım inan burdakı herkes 300lerde çok zorlandı her gun ağladı burada dertlerimze ortak oldu ben bundan 4 ay önce burada teselli arıyordum ıkı guzel laf duymak için girdim inan biri geçiyor zaman dese içim rahatlıyordu biz geçmiyor zannedıyoruz ama geriye donunce su gibi geçmiş diyorsun üzme kendını akışına bırak geçmeyen gün doğmayan güneş yok :)

Ne güzel konustn öyle inş tatlım kafamı dağıtmaya dusunmemeye çalışıyorum okula gidiyorum kursa gidiyorum ama böyle gece oluo yurttayim aklımdan cikmio :)

Ayyy toptan suratı asık bi kazulete dönüştüm kızlar :D

Ne güzel konustn öyle inş tatlım kafamı dağıtmaya dusunmemeye çalışıyorum okula gidiyorum kursa gidiyorum ama böyle gece oluo yurttayim aklımdan cikmio :)
Tam da bunaldığın an kendını buraya at :) Bana özelden de mesaj atabılırsın derdine ortak olurum merak etme :) Aynı şeyleri bende çok ağır atlattım hala da devam ediyor Allah'ın izniyle hep birlikte atlatıcaaz canıım

Back