- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
Hoşgeldin canım aramıza uzun dönemmi :/Canım sevgilim bu gece acemi birliğine teslim oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım aramıza uzun dönemmi :/Canım sevgilim bu gece acemi birliğine teslim oluyor
Kısa canım ama usta birliğinin kıbrıs olması canımı sıkıyorUzun dönem mi canım kısa mı
Kısa canım ama usta birliğinin kıbrıs olması canımı sıkıyor
Ayy bende usta birliği kıbrıs çıkar die korkuyorum canım abisi Kıbrıs'ta yapmıştı çıkmaz
Acemi kısa sürüyor zaten bekleyelim göreliö neresi çıkıcak canım ama içini ferah tutHyr canım dha belli olmadı ya uzun dönem
Aciklaninca ilk isim buraya yazmak kibris çıkmazsa ya da Doğu :)Acemi kısa sürüyor zaten bekleyelim göreliö neresi çıkıcak canım ama içini ferah tut
Aciklaninca ilk isim buraya yazmak kibris çıkmazsa ya da Doğu :)
Bi aciklansa da bende rahatlasam canım yaSınır bölgesi çıkacak diye ben de çok korkmuştum canım
hayrli teskereler smdiden cnm uzun donemmiCanım sevgilim bu gece acemi birliğine teslim oluyor
tabi gecer cnm bak alistk cok sukur sizde alisirsnz:)Iyi o zaman bi an once geçsin zamaaannnn :)
Ins canim inş seninki uzun dönem mi[/QUOTE][QUOamuhe, post: 40933334, member: 636706"]tabi gecer cnm bak alistk cok sukur sizde alisirsnz:)
Merhaba kızlaaaar ben geldim :))))))))))[/QUOTE]Ins canim inş seninki uzun dönem mi
Hoşgeldin Fatmanur[/QUOTE]Merhaba kızlaaaar ben geldim :))))))))))
Hoş buldum tatlım nasılsııın :)[/QUOTE]Hoşgeldin Fatmanur
Hoş buldum tatlım nasılsııın :)
Hoşgeldin Fatma nur :)
Stresten ateşim çıktı bu gün biraz kuzum ama iyiyim şükür sen nasılsın?