- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
-
Ne güzeeel Allah bozmasın mutluluğumuzu benımkıde öyle bu aralar :) MaşallahYattimda gozlerimi kapama kismina geldimbi rahatlik var bende yarin okulda ders islenmiycekte ondaan bide benimki baya guzel konusunca uyuyasim gelmiyor dedigi sozleri dusundukce mutlu oluyom hihii :))))
Kiz klavyede bunlari yazan ellerine kurban olsunlar :)))))) Ay aminnn kuzumm masallah masallah tahtaya vurda basimiza gelmesin korktugumuzNe güzeeel Allah bozmasın mutluluğumuzu benımkıde öyle bu aralar :) MaşallahAman nazar değmesiiiiin Neyse ben yatıyorum kuzucum sana iyi geceler Allah rahatlık versın :))))
bende oyle olyordum buranin kanunu byle oluor .d yaklasnlari duynca kotu olyordm bnm cok olyordu :) smdi degstiBen ço kötü olmaya başladım yaklasanlari duyunca ne zormuş valla :)
hahahahahaHahah açıklayamadım
Günaydın kızlarr :)
gunaydn kizlar
Gunaydin kizlaaarrr :)
merhabaa :) tanismamistik sanirim ben askerimi 2 ay once gonderdim 2yila yakin bi zaman beraberiz uzun donem ankara polatlida seninkide sanirim ankaraydi :)Merhabalar :)
naberr cnm:)Gunaydin kizlaaarrr :)
merhabaa :) tanismamistik sanirim ben askerimi 2 ay once gonderdim 2yila yakin bi zaman beraberiz uzun donem ankara polatlida seninkide sanirim ankaraydi :)
naslsn canm:)Merhabalar :)
naslsn canm:)
anladm cnm ilk zamanlar olur bnde ilk zamanlar gece uyanrdm aklma gelirdi hey gidi gunler hey koskoca 7ay gecti:) gecer takma bnde iyi ya ne olsun :)Bu gün biraz daha iyiyim canım galiba hüzün geceleri geliyor banasen nasılsın?
anladm cnm ilk zamanlar olur bnde ilk zamanlar gece uyanrdm aklma gelirdi hey gidi gunler hey koskoca 7ay gecti:) gecer takma bnde iyi ya ne olsun :)
yao bende alyorm ufak tefek seyler buyk bsey icn kendni beklyrm tabi zaman gecer hem byle gzl olyorEvet geçicek. Acaba diyorum o gelene kadar ben yavaş yavaş küçük küçük çeyiz mi yapsam
iyiyim canim benim okulda yarisma var dersler bos :)) senden nabernaberr cnm:)
iyi bakim sansina:) bnde napm is yogun degl suan oturyorm maa basnda:)iyiyim canim benim okulda yarisma var dersler bos :)) senden naber
Sagol canim darisi sizin basiniza :)Oh maşallah nice iki yıllara canım şafaklar aksın gitsin sevdiceklerimiz gelsin çabucak :) 2 ay mıııı bizim iki ay dolsa üçte biri bitmiş olacak. Biz de dokuz aydır birlikteyiz. Sevgilim bu gün acemisine teslim oldu acemimiz Ankara mamakta ustamız da Çankayada biraz şanslıyız bu konuda ama ben daha şimdiden hiç izin kullanmadı diyelim şu kadar kaldı gibi komik hesaplar yapıyorum :) şimdiden çokk özledim
Cok bunaldim ama ya evde oturup film izlemek yerine burda sirf yoklama icin surunuyom heiyi bakim sansina:) bnde napm is yogun degl suan oturyorm maa basnda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?