asker yolu bekleyenler 2015

Yattimda gozlerimi kapama kismina geldim bi rahatlik var bende yarin okulda ders islenmiycekte ondaan bide benimki baya guzel konusunca uyuyasim gelmiyor dedigi sozleri dusundukce mutlu oluyom hihii :))))
Ne güzeeel Allah bozmasın mutluluğumuzu benımkıde öyle bu aralar :) Maşallah Aman nazar değmesiiiiin Neyse ben yatıyorum kuzucum sana iyi geceler Allah rahatlık versın :))))

Ne güzeeel Allah bozmasın mutluluğumuzu benımkıde öyle bu aralar :) Maşallah Aman nazar değmesiiiiin Neyse ben yatıyorum kuzucum sana iyi geceler Allah rahatlık versın :))))
Kiz klavyede bunlari yazan ellerine kurban olsunlar :)))))) Ay aminnn kuzumm masallah masallah tahtaya vurda basimiza gelmesin korktugumuz bende gozlerimi kapiyorum hemen yarin olsun bitsin gecsin zamannnn...sanada iyi geceler tatliiimmmm Allah rahatlik versin

merhabaa :) tanismamistik sanirim ben askerimi 2 ay once gonderdim 2yila yakin bi zaman beraberiz uzun donem ankara polatlida seninkide sanirim ankaraydi :)

Oh maşallah nice iki yıllara canım şafaklar aksın gitsin sevdiceklerimiz gelsin çabucak :) 2 ay mıııı bizim iki ay dolsa üçte biri bitmiş olacak. Biz de dokuz aydır birlikteyiz. Sevgilim bu gün acemisine teslim oldu acemimiz Ankara mamakta ustamız da Çankayada biraz şanslıyız bu konuda ama ben daha şimdiden hiç izin kullanmadı diyelim şu kadar kaldı gibi komik hesaplar yapıyorum :) şimdiden çokk özledim

anladm cnm ilk zamanlar olur bnde ilk zamanlar gece uyanrdm aklma gelirdi hey gidi gunler hey koskoca 7ay gecti:) gecer takma bnde iyi ya ne olsun :)

Evet geçicek. Acaba diyorum o gelene kadar ben yavaş yavaş küçük küçük çeyiz mi yapsam

Sagol canim darisi sizin basiniza :)
aynen siz baya sanslisiniz hem kisa donem hemde acemi ve usta birligi ankarada istedigin vakit ziyarete gidersin cok iyi ya
:)) bence hic hesap flan yapma safagida saymamaya calis o zaman daha cabuk geciyor aahh ahh bide sen beni sor tam 1 aydir ne goruyorum ne kokusunu alabiliyorum cok ozledim bende.. Golgesini gorsem atliycam o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…