- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
-
Idare eder canim alismaya calisiyorum onun gitmesine sen nasilsin[/QUOTE]Hoşgeldin Fatma nur :)
Oy kıyamam sen böyle diyince ilk günler geldi benımde aklıma(( Üzme kuzum kendını emin ol alışacaksın.s
Hoşbuldum canıım nasılsıın
Benımde öyleydi şimdi mesela 2 hafta arayamadığı oluyor gunde 10 mesaj zor atıyor ama teselli ediyoruz birbirimizi işte napalımIns çabuk biter canım arıo bi dk konuşuyoruz ama yetmio çok özlüyorum da aliscam mecbur(
Benımde öyleydi şimdi mesela 2 hafta arayamadığı oluyor gunde 10 mesaj zor atıyor ama teselli ediyoruz birbirimizi işte napalım
Uzun dönem mi seninki
çok sinir bozucu ya
Öyle kuzum 200ler çabuk geçiyor siz 300leri bitirmeye bakın :))Ins sağ salim gelirler canım tek temennimiz o
Uzun dönem tatlım şafak 245 biziiim
hemde çok kuzum ama beklemeye değiyor ya gurur duyuyorum :))
Kuzucum üzmek için söylemedım inan burdakı herkes 300lerde çok zorlandı her gun ağladı burada dertlerimze ortak oldu ben bundan 4 ay önce burada teselli arıyordum ıkı guzel laf duymak için girdim inan biri geçiyor zaman dese içim rahatlıyordu biz geçmiyor zannedıyoruz ama geriye donunce su gibi geçmiş diyorsun üzme kendını akışına bırak geçmeyen gün doğmayan güneş yok :)Ah yaraladin beni yine :)))
Tam da bunaldığın an kendını buraya at :) Bana özelden de mesaj atabılırsın derdine ortak olurum merak etme :) Aynı şeyleri bende çok ağır atlattım hala da devam ediyor Allah'ın izniyle hep birlikte atlatıcaaz canıımNe güzel konustn öyle inş tatlım kafamı dağıtmaya dusunmemeye çalışıyorum okula gidiyorum kursa gidiyorum ama böyle gece oluo yurttayim aklımdan cikmio :)
Niye nolduuuuAyyy toptan suratı asık bi kazulete dönüştüm kızlar
Noldu :)Niye nolduuuu
Niye nolduuuu
Ins canim inş seninki uzun dönem mi[/QUOTE][QUOamuhe, post: 40933334, member: 636706"]tabi gecer cnm bak alistk cok sukur sizde alisirsnz:)
o ne kizAyyy toptan suratı asık bi kazulete dönüştüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?