- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
Hep dua edelim askerlerimiz icinn hemde bizler icin.. Allah kabul etsin bu arada..Kesinlikle :) her şeyin hayırlısı için dua ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep dua edelim askerlerimiz icinn hemde bizler icin.. Allah kabul etsin bu arada..Kesinlikle :) her şeyin hayırlısı için dua ediyorum
Bende burdayiiimmm artiiikk2015 yarenleriii nerelerdesinizz
merhabaaaa askerin gittimi gitmediyse ne zaman neresi ?Bende burdayiiimmm artiiikk
kısa dönemse ve izin kullanmayacaksa tam 6 ay sayıp 12gün çıkarın, yani 6 ekim. her ay 2 gün izinleri var. Allah kavuştursun bu arada.Merhabaaa kizlarr bende sizdeniim artiikk :) Sevdigim 12 nisanda Antalya da acemi birligine teslim oldu.. daha cok yeniyiz şafak tam olarak nasil hesaplaniyor yardimci olurmusunuz :)
kısa dönemse ve izin kullanmayacaksa tam 6 ay sayıp 12gün çıkarın, yani 6 ekim. her ay 2 gün izinleri var. Allah kavuştursun bu arada.
Ahhh keske kisa donem olsa kuzuuumm uzun donem :/kısa dönemse ve izin kullanmayacaksa tam 6 ay sayıp 12gün çıkarın, yani 6 ekim. her ay 2 gün izinleri var. Allah kavuştursun bu arada.
Gitti canim 12 nisanda teslim oldu Antalyada suanda . Usta birligini bilemiyoruz tabi dahamerhabaaaa askerin gittimi gitmediyse ne zaman neresi ?
Gitti canim 12 nisanda teslim oldu Antalyada suanda . Usta birligini bilemiyoruz tabi dahamerhabaaaa askerin gittimi gitmediyse ne zaman neresi ?
oyy Allah kavuştursun o zaman, zaman su gibi geçsin gitsin. ilk günler o kadar zor geçiyorki artık gün saymayı bıraktım ben kısa dönem olmasına rağmen çünkü sayılar moralimi bozuyor. sonra o rutine de alışıyorsun her telefonu heyecanla açıyorsunAhhh keske kisa donem olsa kuzuuumm uzun donem :/
Bi gün ariyor bi gün aramiyor cok zormus daha simdiden :) mektup yazdim ama adresi tam bilemiyorum yaoyy Allah kavuştursun o zaman, zaman su gibi geçsin gitsin. ilk günler o kadar zor geçiyorki artık gün saymayı bıraktım ben kısa dönem olmasına rağmen çünkü sayılar moralimi bozuyor. sonra o rutine de alışıyorsun her telefonu heyecanla açıyorsun
ilk zamanlar aramak zor ya, kuyruk oluyor demişti benimki :) telefon sokar bir süre sonra rahat edersiniz. bölüğünü falan öğren ona göre atarsın :)Bi gün ariyor bi gün aramiyor cok zormus daha simdiden :) mektup yazdim ama adresi tam bilemiyorum ya
daha 1 hafta olmuş... orası rahatmı nasıl hiç bilmiyorum askerin aramıştır seni biraz bahsetmiştir tabi.. usta birliği yemin töreninden 1 hafta önce belli olur.. benimki acemiliği bitirdi dağıtım izninede geldi şimdi ankarada ustalığında.. çok zorlandım sanki ilk defa gönderiyormuşum gibi oldu sadece biraz zaman..Gitti canim 12 nisanda teslim oldu Antalyada suanda . Usta birligini bilemiyoruz tabi daha
Cook zormus inanki derlerdi de inanmazdimdaha 1 hafta olmuş... orası rahatmı nasıl hiç bilmiyorum askerin aramıştır seni biraz bahsetmiştir tabi.. usta birliği yemin töreninden 1 hafta önce belli olur.. benimki acemiliği bitirdi dağıtım izninede geldi şimdi ankarada ustalığında.. çok zorlandım sanki ilk defa gönderiyormuşum gibi oldu sadece biraz zaman..
bende askerlik sürecinden korkuyodumm aldatılmalar ihanetler flan çok hikaye duyunca işte yıpranmalar flann..Cook zormus inanki derlerdi de inanmazdim
Suana kadar hep cok iyiydik boyle duymadigim surekli dile getirmedigi seyler soyledi bekliceksin dimi beni dedi .ama kendisi cok kuruntulu birisi korkuyorum acikcasi huzursuzluk olmasindan. Zaten hergun aramiyor daha zor oluyo benim icin diyo gün asiri ariyor. Bugun aramaadi mesela. Safakta suan saymiyorum daha dogrusu hesaplamaya gucum yok :)bende askerlik sürecinden korkuyodumm aldatılmalar ihanetler flan çok hikaye duyunca işte yıpranmalar flann..
gittiğinde değerini çok anladımmm birbirimize çok bağlandık Allah bozmasıınnn.. seninki nasıl davranıyor bu arada he birde şafağı sayıyormusun
canım işte ordaki çevredende etkileniyor arkadaşları bişiler anlatmıştır düşünmeye çok vakti olunca aklına öyle gelmiştir sen ona hep destek oll teselli oll sevgi cümleleri kuurr.... aman ha sakın bi yerden boşlama ordan ipleri alır almadığın sürecede huzursuzluk olmaz hafiften olursada teselli hemen benimkide cuma gitti ustalığa akşam arayamaz zaten kayıtları olduğu için e dünde sabah arayabildi 1 kere konuştuk bugünde sabah aradı bu kadar yanii .. alışcaksın topikteki bazı kızlar diyodu 1 hafta görüşmediğimiz oluyodu flan flan daha beteri var yani.. bunada şükretmeliyiiizz..... sülüs tarihinden itibaren hesaplarsın canım ben hemen hesaplamaya başladım rabbime şükür 30 gün daha geçse 300 ler bitiyor kız heyecan basıyo öyle dedikçe sanada nasip olur inşallahSuana kadar hep cok iyiydik boyle duymadigim surekli dile getirmedigi seyler soyledi bekliceksin dimi beni dedi .ama kendisi cok kuruntulu birisi korkuyorum acikcasi huzursuzluk olmasindan. Zaten hergun aramiyor daha zor oluyo benim icin diyo gün asiri ariyor. Bugun aramaadi mesela. Safakta suan saymiyorum daha dogrusu hesaplamaya gucum yok :)
Simdi ise giricem belkide telefonlarini acamicam iyi degilim bugun hic bu kadar zor olmamisti gittiginden beriiicanım işte ordaki çevredende etkileniyor arkadaşları bişiler anlatmıştır düşünmeye çok vakti olunca aklına öyle gelmiştir sen ona hep destek oll teselli oll sevgi cümleleri kuurr.... aman ha sakın bi yerden boşlama ordan ipleri alır almadığın sürecede huzursuzluk olmaz hafiften olursada teselli hemen benimkide cuma gitti ustalığa akşam arayamaz zaten kayıtları olduğu için e dünde sabah arayabildi 1 kere konuştuk bugünde sabah aradı bu kadar yanii .. alışcaksın topikteki bazı kızlar diyodu 1 hafta görüşmediğimiz oluyodu flan flan daha beteri var yani.. bunada şükretmeliyiiizz..... sülüs tarihinden itibaren hesaplarsın canım ben hemen hesaplamaya başladım rabbime şükür 30 gün daha geçse 300 ler bitiyor kız heyecan basıyo öyle dedikçe sanada nasip olur inşallah
işteyken nasıl açamazsın telefonlarını.. zaten çok uzun konuşamazsınız tatlım açmaya çalışırsın onun sana çok ihtiyacı var seninde olduğun gibi.. öyle olur ama biraz zamana ihtiyacın var film,dizi izle oyalan çok zor oluyor ama bu bir sınav pes etmek yokSimdi ise giricem belkide telefonlarini acamicam iyi degilim bugun hic bu kadar zor olmamisti gittiginden beriii
Ya tabiki acarim ama bazen acilamayabiliyo. Ama calismam sart gelecegimiz iciiin :) ooyyy oyy senin nasil gidiiyorişteyken nasıl açamazsın telefonlarını.. zaten çok uzun konuşamazsınız tatlım açmaya çalışırsın onun sana çok ihtiyacı var seninde olduğun gibi.. öyle olur ama biraz zamana ihtiyacın var film,dizi izle oyalan çok zor oluyor ama bu bir sınav pes etmek yok