• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Kızlar merhaba hepinize:KK19:

Şafak olmuş 2:nazar:En Büyük TÜRKİYE İlişkimizde bir zorlu yolun daha sonuna geldik:KK60: Umarım hepiniz sağsalim kavuşursunuz askerlerinize :KK19: Şafagı uzun olanlara tek tavsiyem alttan alın hoşgörü gösterin..sorunsuz mutlu şafaklar hepinize ben pazar günü kavuşuyorum Allahın izni ile :KK19: Zaman su gibi akıp geçsiz sizin için inşallah:KK36::KK37:

Şafak olmuş 2:nazar:En Büyük TÜRKİYE İlişkimizde bir zorlu yolun daha sonuna geldik:KK60: Umarım hepiniz sağsalim kavuşursunuz askerlerinize :KK19: Şafagı uzun olanlara tek tavsiyem alttan alın hoşgörü gösterin..sorunsuz mutlu şafaklar hepinize ben pazar günü kavuşuyorum Allahın izni ile :KK19: Zaman su gibi akıp geçsiz sizin için inşallah:KK36::KK37:
ammiiiinnnnnn darısı başımıza :( size de şimdiden hayırlı olsun

ayy yaa ne güzel siz bitirmişsiniz:KK16: darısı bizlere olsun En Büyük TÜRKİYE

canım benim gözünaydın, hep musmutlu olun inşaAllahh...

canımm allah kavuştursun çok sevindim darısı bizlerin başına ama daha var .. bizler için başka tavsiyen var mıdır

canım hayırlısı olsun bi bitirip gelseler de rahatlasak pskolojim bozuldu vallahi :KK43:[/QUOT

amin hepimiz için hayırlısı olsun elbet..psikoloji bozmak yok destek olucaz birbirimize.yoklukları tabi hissedilecek ama biticek..doğuya falan düşmesinde :( ben başka bişey istemiyorum.ben kendim istanbuldayım bana yakın olur inşallah

amin hepimiz için hayırlısı olsun elbet..psikoloji bozmak yok destek olucaz birbirimize.yoklukları tabi hissedilecek ama biticek..doğuya falan düşmesinde :KK43: ben başka bişey istemiyorum.ben kendim istanbuldayım bana yakın olur inşallah
kızlarr acemi birlik yerleri açıklanmış benimki iskenderun/hatay /bahriyeli olarak gidiyor inşallah

hadi bakalım hayırlısı olsun canım sen nerde oturuyosun? zaten önemli olan ustalık yeri inşallah düzgün bir yere düşerler
ben istanbul ümraniyede oturuyorum canım. oda osmaniyede yaşıyor iskenderunla arası 1 saat yol ...dediğin gibi önemli olan usta birliği ..bahriyeli olduğu için deniz olan her yere düşebilir.sen nerdesin ...senin askerın nerede?

ben istanbul ümraniyede oturuyorum canım. oda osmaniyede yaşıyor iskenderunla arası 1 saat yol ...dediğin gibi önemli olan usta birliği ..bahriyeli olduğu için deniz olan her yere düşebilir.sen nerdesin ...senin askerın nerede?
ben istanbuldayım kuzum. askerimde ankara polatlıda benim şansım vardı acemilikte ankaradaydı usta da ankaraya çıktı ilçeler değişti sadece :)

Back