- 12 Nisan 2015
- 332
- 100
- 18
- 33
- Konu Sahibi brave love
yarar yarar etkilemeyecek olsa niye 4 gözle bekleyelim haberiben nişanlıyım :) inşallah düşse iyi olurdu tabı ama gittikten sonra düşsse bi işe yaramaz ki ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarar yarar etkilemeyecek olsa niye 4 gözle bekleyelim haberiben nişanlıyım :) inşallah düşse iyi olurdu tabı ama gittikten sonra düşsse bi işe yaramaz ki ..
bende nişanlıyım canım keşke düşse ya bi haber almadın mı sende var mı bi haberben nişanlıyım :) inşallah düşse iyi olurdu tabı ama gittikten sonra düşsse bi işe yaramaz ki ..
yok canım nereye gideceği henüz belli olmamış yarın dıyorlar ama ..bende e devletten bakıorum devamlıbende nişanlıyım canım keşke düşse ya bi haber almadın mı sende var mı bi haber
ammiiiinnnnnn darısı başımıza size de şimdiden hayırlı olsunKızlar merhaba hepinize
Şafak olmuş 2 İlişkimizde bir zorlu yolun daha sonuna geldik Umarım hepiniz sağsalim kavuşursunuz askerlerinize Şafagı uzun olanlara tek tavsiyem alttan alın hoşgörü gösterin..sorunsuz mutlu şafaklar hepinize ben pazar günü kavuşuyorum Allahın izni ile Zaman su gibi akıp geçsiz sizin için inşallah
ayy yaa ne güzel siz bitirmişsiniz darısı bizlere olsunKızlar merhaba hepinize
Şafak olmuş 2 İlişkimizde bir zorlu yolun daha sonuna geldik Umarım hepiniz sağsalim kavuşursunuz askerlerinize Şafagı uzun olanlara tek tavsiyem alttan alın hoşgörü gösterin..sorunsuz mutlu şafaklar hepinize ben pazar günü kavuşuyorum Allahın izni ile Zaman su gibi akıp geçsiz sizin için inşallah
Kızlar merhaba hepinize
canımm allah kavuştursun çok sevindim darısı bizlerin başına ama daha var .. bizler için başka tavsiyen var mıdırKızlar merhaba hepinize
canım hayırlısı olsun bi bitirip gelseler de rahatlasak pskolojim bozuldu vallahiyok canım nereye gideceği henüz belli olmamış yarın dıyorlar ama ..bende e devletten bakıorum devamlı
canım hayırlısı olsun bi bitirip gelseler de rahatlasak pskolojim bozuldu vallahi [/QUOT
kızlarr acemi birlik yerleri açıklanmış benimki iskenderun/hatay /bahriyeli olarak gidiyor inşallahamin hepimiz için hayırlısı olsun elbet..psikoloji bozmak yok destek olucaz birbirimize.yoklukları tabi hissedilecek ama biticek..doğuya falan düşmesinde ben başka bişey istemiyorum.ben kendim istanbuldayım bana yakın olur inşallah
Allah kavuştursunkızlarr acemi birlik yerleri açıklanmış benimki iskenderun/hatay /bahriyeli olarak gidiyor inşallah
amin çok tesekkur ederim...Allah kavuştursun
hadi bakalım hayırlısı olsun canım sen nerde oturuyosun? zaten önemli olan ustalık yeri inşallah düzgün bir yere düşerlerkızlarr acemi birlik yerleri açıklanmış benimki iskenderun/hatay /bahriyeli olarak gidiyor inşallah
ben istanbul ümraniyede oturuyorum canım. oda osmaniyede yaşıyor iskenderunla arası 1 saat yol ...dediğin gibi önemli olan usta birliği ..bahriyeli olduğu için deniz olan her yere düşebilir.sen nerdesin ...senin askerın nerede?hadi bakalım hayırlısı olsun canım sen nerde oturuyosun? zaten önemli olan ustalık yeri inşallah düzgün bir yere düşerler
ben istanbuldayım kuzum. askerimde ankara polatlıda benim şansım vardı acemilikte ankaradaydı usta da ankaraya çıktı ilçeler değişti sadece :)ben istanbul ümraniyede oturuyorum canım. oda osmaniyede yaşıyor iskenderunla arası 1 saat yol ...dediğin gibi önemli olan usta birliği ..bahriyeli olduğu için deniz olan her yere düşebilir.sen nerdesin ...senin askerın nerede?
gercekten çok şanslıymıssınız oh ne güzel ...kaç yaşındasınız ?ben istanbuldayım kuzum. askerimde ankara polatlıda benim şansım vardı acemilikte ankaradaydı usta da ankaraya çıktı ilçeler değişti sadece :)
24 cnm sen :)gercekten çok şanslıymıssınız oh ne güzel ...kaç yaşındasınız ?
bende 23 :)24 cnm sen :)
bende 23 :)
şu askerlik bi geçsebende 23 :)