- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
Nerdensın fıstık şafak kaaç :)Hosbulduuk canim beniimm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdensın fıstık şafak kaaç :)Hosbulduuk canim beniimm :)
Hiçde öyle olmuyor vallaa :)) 200'ler çok çabuk geçiyor maşallah :))başları çabuk geçiyo kuzum ama zaman geçtikçe de şafak sıkıştırıyo askerin nerde:)
adresi doğru gönderdiysen ulaşırdır yaAskerim Antalyada ama daha acemi birliginde cok yeniyiz 9 gun oldu gideli. Bugun ona kargo gonderdim eline ulasirmi acaba
Ya kutuda mektup var resmimiz var bide cikolatalar var ulasmazsa eline kizabilir bana neden söylemedin diye :)adresi doğru gönderdiysen ulaşırdır ya
:) hem hoşuna giderde canım adresi doğru biliyosun dimi sen tam net yaniYa kutuda mektup var resmimiz var bide cikolatalar var ulasmazsa eline kizabilir bana neden söylemedin diye :)
Hahah ya merkezde 3piyade egitim tugayi demisti iste :/ aradm birligi tam adresi aldim guya ama:) hem hoşuna giderde canım adresi doğru biliyosun dimi sen tam net yani
hmmm canım umarım ulaşır çünkü bende bilemedim bakalım askerinin ağzını ararsın sen biHahah ya merkezde 3piyade egitim tugayi demisti iste :/ aradm birligi tam adresi aldim guya ama
valla bana başları çok çabuk geçti ne zaman 200 den düşmeye başladık sanki yerinde sayıyo birazda kişiye göre değişiyo pskolojk sanırımHiçde öyle olmuyor vallaa :)) 200'ler çok çabuk geçiyor maşallah :))
valla bana başları çok çabuk geçti ne zaman 200 den düşmeye başladık sanki yerinde sayıyo birazda kişiye göre değişiyo pskolojk sanırım
Galiba canım allah sabır versın :/valla bana başları çok çabuk geçti ne zaman 200 den düşmeye başladık sanki yerinde sayıyo birazda kişiye göre değişiyo pskolojk sanırım
Tanıştığıma memnun oldum canım bizimde şafak 265 istanbulda görev yapıyor ama dün ayrıldık gibi birşey oldu hatta ayrıldık sanırım. Bende bir mektup göndermiştim 3 haftada gitti takip numarası varsa sık sık takip et komutanların belirli bir alma günü oluyormuş o zaman gidiyormuş 2-3 haftayı bulabilir sanırımAskerim Antalyada ama daha acemi birliginde cok yeniyiz 9 gun oldu gideli. Bugun ona kargo gonderdim eline ulasirmi acaba
Oyy neden ayrildiniz kuzum :/Tanıştığıma memnun oldum canım bizimde şafak 265 istanbulda görev yapıyor ama dün ayrıldık gibi birşey oldu hatta ayrıldık sanırım. Bende bir mektup göndermiştim 3 haftada gitti takip numarası varsa sık sık takip et komutanların belirli bir alma günü oluyormuş o zaman gidiyormuş 2-3 haftayı bulabilir sanırım
Oyy neden ayrildiniz kuzum :/Tanıştığıma memnun oldum canım bizimde şafak 265 istanbulda görev yapıyor ama dün ayrıldık gibi birşey oldu hatta ayrıldık sanırım. Bende bir mektup göndermiştim 3 haftada gitti takip numarası varsa sık sık takip et komutanların belirli bir alma günü oluyormuş o zaman gidiyormuş 2-3 haftayı bulabilir sanırım
Bilmiyorum inan bilmiyorum bitti diyor başka birşey demiyor kafam allak bullak bitiyorum engel olsana diyor napıcam bilmiyorumOyy neden ayrildiniz kuzum :/
off çok zor asker psikolojisi anlamak da zor hayırlısıyla barışın ya ayrılık olmasın hele ki askerdeBilmiyorum inan bilmiyorum bitti diyor başka birşey demiyor kafam allak bullak bitiyorum engel olsana diyor napıcam bilmiyorum
Ayrıldık bile ...off çok zor asker psikolojisi anlamak da zor hayırlısıyla barışın ya ayrılık olmasın hele ki askerde
emin ol aklı başına gelecek, sen onu o kadar bekliyorsun gerçekten yaptığımız şey kolay değil asker beklemek.Ayrıldık bile ...