• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

kızzlaarr ben geldimmm buralardamısınızzz En Büyük TÜRKİYE çok morelim bozukk :KK61:

2 saat mi :KK57: yaaa sen neyi düşünüyorsun özledin mi atla git :KK70: üzülme
canım işte o bi öğrensin sonra bana anlatır benim nerden doğru geleceğimi ona göre bende fırsatı buldummu elbet giderim... :) yazın çok daha rahat giderim gibi şimdi okulum var hem :KK64:

canım işte o bi öğrensin sonra bana anlatır benim nerden doğru geleceğimi ona göre bende fırsatı buldummu elbet giderim... :) yazın çok daha rahat giderim gibi şimdi okulum var hem :KK64:
Aaaa tüh. Olsun o da bişey. Ben google olmasa nasıl bi şehirde asker onu bile göremiycem . Şanslısın :KK61:

kuzum sağ sağlim gidip gelsin inşallah ama bak yakınında 2 saat ne ki her çarşısına bile gidebilirsin yani üzme canını :)
İnsallah canim insallah bilmedigim bi yer olunca onun beni bilgilendirmesini bekliyorum firsat buldukca giderim.. Uzmemeye calisiyorum ama dun cok farkliydi ilk defa agladigini gorunce bende bittim.. Bunu atlaticaz inaniyorum ..

İnsallah canim insallah bilmedigim bi yer olunca onun beni bilgilendirmesini bekliyorum firsat buldukca giderim.. Uzmemeye calisiyorum ama dun cok farkliydi ilk defa agladigini gorunce bende bittim.. Bunu atlaticaz inaniyorum ..
aynı şeyleri yaşadık cnm biliyorum bi zaman geçse :( zorlanıyorum artık

aynı şeyleri yaşadık cnm biliyorum bi zaman geçse :( zorlanıyorum artık
aynen zaman gectikce hasrette buyuyor insana cok daha aci veriyor koymaya basliyor..
Birseylerle oyalanmaya calis canim ben bu saate jadar dizi izledim zaman gecmis.. Yarinda hep uyurum boyle gecer haftaicide okulum var sende bos kalmamaya calis

Back