- Konu Sahibi brave love
hiç sorma onlar içinde en zor olan şey işte...bizim ondan sonra evlilik var kısmetse
şu askerlik bi geçse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu askerlik bi geçse
hiç sorma onlar içinde en zor olan şey işte...bizim ondan sonra evlilik var kısmetse[/QUOaynen canım ya sorma
Hayırdır canımkızzlaarr ben geldimmm buralardamısınızzz çok morelim bozukk
askerim ustalığına başladı bugün terminalden gönderirken çok kötü oldum halada kötüyüm yarın umarım arar.. sanki sil baştan olduu böyleHayırdır canım
Allah kavuştursun canım. Nereye gitti askerin :)askerim ustalığına başladı bugün terminalden gönderirken çok kötü oldum halada kötüyüm yarın umarım arar.. sanki sil baştan olduu böyle
ankara-polatlı .. Amin aminnAllah kavuştursun canım. Nereye gitti askerin :)
Ooo çok güzel :) sayılı gün çabuk geçer canım . Dua edelim bizankara-polatlı .. Amin aminn
aminn aminnn... 2 saat uzağımdada yinede aklım hep ondaaa .. hep dua ediyorum canım zatenOoo çok güzel :) sayılı gün çabuk geçer canım . Dua edelim biz
2 saat mi yaaa sen neyi düşünüyorsun özledin mi atla git üzülmeaminn aminnn... 2 saat uzağımdada yinede aklım hep ondaaa .. hep dua ediyorum canım zaten
canım işte o bi öğrensin sonra bana anlatır benim nerden doğru geleceğimi ona göre bende fırsatı buldummu elbet giderim... :) yazın çok daha rahat giderim gibi şimdi okulum var hem2 saat mi yaaa sen neyi düşünüyorsun özledin mi atla git üzülme
Aaaa tüh. Olsun o da bişey. Ben google olmasa nasıl bi şehirde asker onu bile göremiycem . Şanslısıncanım işte o bi öğrensin sonra bana anlatır benim nerden doğru geleceğimi ona göre bende fırsatı buldummu elbet giderim... :) yazın çok daha rahat giderim gibi şimdi okulum var hem
Kiyamam ya... Ama kalpler bir degilmi canim olsun bi hayir vardir elbet..Aaaa tüh. Olsun o da bişey. Ben google olmasa nasıl bi şehirde asker onu bile göremiycem . Şanslısın
kuzum sağ sağlim gidip gelsin inşallah ama bak yakınında 2 saat ne ki her çarşısına bile gidebilirsin yani üzme canını :)kızzlaarr ben geldimmm buralardamısınızzz çok morelim bozukk
İnsallah canim insallah bilmedigim bi yer olunca onun beni bilgilendirmesini bekliyorum firsat buldukca giderim.. Uzmemeye calisiyorum ama dun cok farkliydi ilk defa agladigini gorunce bende bittim.. Bunu atlaticaz inaniyorum ..kuzum sağ sağlim gidip gelsin inşallah ama bak yakınında 2 saat ne ki her çarşısına bile gidebilirsin yani üzme canını :)
aynı şeyleri yaşadık cnm biliyorum bi zaman geçse zorlanıyorum artıkİnsallah canim insallah bilmedigim bi yer olunca onun beni bilgilendirmesini bekliyorum firsat buldukca giderim.. Uzmemeye calisiyorum ama dun cok farkliydi ilk defa agladigini gorunce bende bittim.. Bunu atlaticaz inaniyorum ..
Kesinlikle :) her şeyin hayırlısı için dua ediyorumKiyamam ya... Ama kalpler bir degilmi canim olsun bi hayir vardir elbet..
aynen zaman gectikce hasrette buyuyor insana cok daha aci veriyor koymaya basliyor..aynı şeyleri yaşadık cnm biliyorum bi zaman geçse zorlanıyorum artık