asker yolu bekleyenler 2015

peki o zaman...adım tuğçe 23 yaşındayım aslen kayseriliyim istanbul ümraniyede yaşıyorum .reklam şirketinde satın alma departmanındayım. 2 yıllık lojistik mezunuyum muğla ün/dalaman mes.yk.oklundan.. nişanlıyım 2016 geliniyim kısmetse .ikizler burcuyum
farketmez canım sen nasıl istersen

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :):)

tekrar memnun oldum canım :)) 2016da gelin gidiyorsun ne kadar güzeelll ... çeyiz hazırlıklarına başladınmı yoksa

ufak tefek başladım diyelim ..şuan araştırma aşamasındayım :)...sende kendinden bahsedermisin
tabi canım benim adım aysu diğer adım güneş 18 yaşındayım boluda yaşıyorum ,mesleğimide resim alanında devam edicem , erkek arkadaşımla 2 senelik bir beraberliğim var yengeç burcuyum ,beni tanıyan çoğu kişi hem hareketlerimden hemde konuşma tarzımdan yaşıma göre olgun olduğumu söylerler , bir tane ablam var şimdilik böyle canım daha bol bol vaktimiz var :))

rabbim daim etsin birlikteliğinizi canım ..resim öğretmeni falan mı olucaksın nerde okuyosun? cokmu soru sordum yaa :) ay ne güzel arkadaşım oldu bak insatgram kullanıomusun takipleşelim

rabbim daim etsin birlikteliğinizi canım ..resim öğretmeni falan mı olucaksın nerde okuyosun? cokmu soru sordum yaa :) ay ne güzel arkadaşım oldu bak insatgram kullanıomusun takipleşelim
aminnn aminn resim öğretmenide olabilirim ama çoğunlukla grafik tasarımı istiyorum canım ben bakalım boluda güzel sanatlarda okuyorum, hiç önemli değil burda uzun bir zaman beraber konuşucaz elbet tanıyalım birbirimizi ınstagram kullanıyorduum ama benimkii kapattırdıı facebook,twitter hepsini kapattık buradayım sadece buraya üye olduğumu oda bilmiyor aman bunu bilmeyiversin dedim tek kızlarla takılıyorum yani

bak senle bir ortak yönümüz daha cktı benımkıde face twıtter falan yasak sadece ınstagram var onuda zar zor kabul ettırdım.çalıştığım yerde tasarımcılar var cok güzel şeyler yapılıyorlar programda falan...daim olsun okudugun bölm mesleğin...aynen öyle bazen herseyi bilmeyiversinler ..zaten yeterince herseyı biliyorlar

Sağol canım önerilerin için.. daha hiç bişey belli değil haftaya belli olacak büyük ihtimalle

kız nasıl kabul ettirdin benimki yok yok bende fazla üstelemedim kızmasın diye aynenn logo tasarımı olsun afiş tasarımı değişik şeyler yapmayı seviyorum programlarıda var tabi biraz zor çünkü hepsinde dil ingilizce.. ben tabi öğrenicem bunu :) aminn mesleğime elimi alıpda ilk maaşımı almayı çok istiyorum aynennn kötü birşey yapmıyoruzki biz burda sadece birbirimize destek oluyoruz paylaşıyoruz o kadar

evet işte bizde onları yukarda tasarlıyorlar aşağıda baskı bölümünde basıyolar onlarla uğraşıyoruz. valla iki ağladım bi zırladım aynen öyle kız kıza takılıyoruz erkek girmesi yasak olan bir yer aysucum benim iş çıkış saatim geldi çıkmam lazım seni tanıdığıma çok sevındim yine görüşelim ...

Allah kolaylık versin canım yaa :)) aynenn hemen çıkarıyolar erkekleri burdan tabi canım yarın görüşmek üzere bende çok sevindim :)

evet ca
hoşbuldum teşekkür ederim. belki duymussunuzdur askerlerimize telefon izni geliyor 2 aya kadar başlatılacakmış uygulama amaç motivasyonu yüksek tutmak.telefonlar askerıyeden verılecekmiş buda sevindirici bir haber
evet canım aynen sevindirici bi haberde askelrik düşseydi daha iyi olurdu tabi sen nişanlı falan mısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…