- 26 Aralık 2014
- 351
- 111
- 38
- 33
- Konu Sahibi brave love
Sağol canım benim, hele uzun dönemlere Allah sabır versin. Hemen hemen aynı zamanda alıcaz biz de tezkereyi :)
ben uzun dönemim canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim, hele uzun dönemlere Allah sabır versin. Hemen hemen aynı zamanda alıcaz biz de tezkereyi :)
biz kısa dönemiz ondan demiştim tatlım:) ben 6 ay nasıl biter diye düşünürken 12 ay bekleyenlere Allah sabır versinben uzun dönemim canım :)
Ya böyle bi sey olamaz dalga mi geciyolar sinirimden kudurcam şimdikızlar,
Akim' e başvuru yapmıştık ya birlikte. Sonuç maili geldi bana. Aşağıda kopyalıyorum,
09.04.2015
Bakanlığımıza intikal eden elektronik başvurunuz incelenmiştir. Yapılan incelemede söz konusu başvuruda vurgulan konu ile ilgili Bakanlığımızda bir çalışma yapılmamaktadır. Değerlendirmelerin mevcut mevzuat çerçevesinde yapılmasının uygun olacağı düşünülmektedir.
Bilgilerinize.
Milli Savunma Bakanlığı -
Evet ya hayırlısı kuzum çok iyi oldu aynı yerde olmaları :)aynen canim aceliligi bitti simdi dagitim izninde.. Cuma gunu gidicek oraya teslim olcak iste.. Ben bidaha bakarim ona gore sanada yazarim canim :)) cok iyi oldu kislalar bile ayni hadi hayirlisi
şafağınız kaç tatlım bu arada :) onlar orda bizde burda oh :)))))Evet ya hayırlısı kuzum çok iyi oldu aynı yerde olmaları :)
Kuzum safak atarsa 197 :) cok var dahaşafağınız kaç tatlım bu arada :) onlar orda bizde burda oh :)))))
canım yarılamışsınız siz bileee .. bizim şafağımız atarsa 337 ..Kuzum safak atarsa 197 :) cok var daha
canım başlarda çabuk geçiyo inan zaman geçtikçe zorlanıyosun birbirimize destek olursak daha çabuk geçercanım yarılamışsınız siz bileee .. bizim şafağımız atarsa 337 ..
canım günaydın hadi bakalım az kaldı allahın izniyle bizde bi düşseydikGünaydıııın kızlar, şafak 104 Pazartesi günü 99 düşüyoruz sonra gelsin plakalar
Canim banada gecmiyor gibi geliyorr ( saymamaya calisalim .. Tabi destek olarak bu zamanlari atlaticaz bi sekildecanım başlarda çabuk geçiyo inan zaman geçtikçe zorlanıyosun birbirimize destek olursak daha çabuk geçer
ben saymıyorum yani daha doğrusu saymamaya çalışıyorum :) ben gün gün saymıyorum çok uzun geliyo onun terhis tarihine kadar günleri bir hafta bir hafta şeklinde böldüm hafta sayıyorum bi hafta bitti mi üstüne çizik şimdi 30 hafta falan var sanırım öyle bi şey yani dha kolay oluyo dene istersen :)Canim banada gecmiyor gibi geliyorr ( saymamaya calisalim .. Tabi destek olarak bu zamanlari atlaticaz bi sekilde
İyiymis canim bende deniycem :)))ben saymıyorum yani daha doğrusu saymamaya çalışıyorum :) ben gün gün saymıyorum çok uzun geliyo onun terhis tarihine kadar günleri bir hafta bir hafta şeklinde böldüm hafta sayıyorum bi hafta bitti mi üstüne çizik şimdi 30 hafta falan var sanırım öyle bi şey yani dha kolay oluyo dene istersen :)
Oncelikle merhabaa.. Amin amin cabuk gecsin diye bol bol dua edelim.. Ben marta gonderdim hayirlisimerhaba arkadaşlar benim niaşnlımda mayısta gidiyor askere..rabbim herkese onların yokluğunda sabır versin.sağ salim gıdip dönmeyi nasip etsin tüm askerlermize
hoşgeldin sende aramıza inşallah çabucak geçsinnmerhaba arkadaşlar benim niaşnlımda mayısta gidiyor askere..rabbim herkese onların yokluğunda sabır versin.sağ salim gıdip dönmeyi nasip etsin tüm askerlermize
sen bizden kıdemlisin o zaman :) rabbim bitirip dönmeyi nasip eylesin (amin)Oncelikle merhabaa.. Amin amin cabuk gecsin diye bol bol dua edelim.. Ben marta gonderdim hayirlisi
aynen öyle :) aminnn ... ilk zamanlar çok zor geçtii ama şimdi biraz alıştım.. askerime destek olmaya çalışıyorumsen bizden kıdemlisin o zaman :) rabbim bitirip dönmeyi nasip eylesin (amin)