• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

kızlar,

Akim' e başvuru yapmıştık ya birlikte. Sonuç maili geldi bana. Aşağıda kopyalıyorum,

09.04.2015

Bakanlığımıza intikal eden elektronik başvurunuz incelenmiştir. Yapılan incelemede söz konusu başvuruda vurgulan konu ile ilgili Bakanlığımızda bir çalışma yapılmamaktadır. Değerlendirmelerin mevcut mevzuat çerçevesinde yapılmasının uygun olacağı düşünülmektedir.
Bilgilerinize.

Milli Savunma Bakanlığı -
Ya böyle bi sey olamaz dalga mi geciyolar sinirimden kudurcam şimdi :(

canım başlarda çabuk geçiyo inan zaman geçtikçe zorlanıyosun :( birbirimize destek olursak daha çabuk geçer
Canim banada gecmiyor gibi geliyorr :(( saymamaya calisalim .. Tabi destek olarak bu zamanlari atlaticaz bi sekilde

Canim banada gecmiyor gibi geliyorr :KK43:( saymamaya calisalim .. Tabi destek olarak bu zamanlari atlaticaz bi sekilde
ben saymıyorum yani daha doğrusu saymamaya çalışıyorum :) ben gün gün saymıyorum çok uzun geliyo onun terhis tarihine kadar günleri bir hafta bir hafta şeklinde böldüm hafta sayıyorum :D bi hafta bitti mi üstüne çizik şimdi 30 hafta falan var sanırım öyle bi şey yani dha kolay oluyo dene istersen :)

ben saymıyorum yani daha doğrusu saymamaya çalışıyorum :) ben gün gün saymıyorum çok uzun geliyo onun terhis tarihine kadar günleri bir hafta bir hafta şeklinde böldüm hafta sayıyorum :D bi hafta bitti mi üstüne çizik şimdi 30 hafta falan var sanırım öyle bi şey yani dha kolay oluyo dene istersen :)
İyiymis canim bende deniycem :)))

merhaba arkadaşlar benim niaşnlımda mayısta gidiyor askere..rabbim herkese onların yokluğunda sabır versin.sağ salim gıdip dönmeyi nasip etsin tüm askerlermizeEn Büyük TÜRKİYE :(

merhaba arkadaşlar benim niaşnlımda mayısta gidiyor askere..rabbim herkese onların yokluğunda sabır versin.sağ salim gıdip dönmeyi nasip etsin tüm askerlermizeEn Büyük TÜRKİYE :(
Oncelikle merhabaa.. Amin amin cabuk gecsin diye bol bol dua edelim.. Ben marta gonderdim hayirlisi

hoşbuldum teşekkür ederim. belki duymussunuzdur askerlerimize telefon izni geliyor 2 aya kadar başlatılacakmış uygulama amaç motivasyonu yüksek tutmak.telefonlar askerıyeden verılecekmiş buda sevindirici bir haber :KK9:

Back