- Konu Sahibi brave love
-
en iyisini yapıyorsun arkadaşım..onlar için önemli olan motivasyon...benımkinin yeride 2 gun sonra belli olucak kısmetseaynen öyle :) aminnn ... ilk zamanlar çok zor geçtii ama şimdi biraz alıştım.. askerime destek olmaya çalışıyorum
Şimdiden Allah kavuştursunn... güçlü olup askerine destek olmalısın üzgünüm deme.. hiç desteğini esirgeme ondan.. hep alttan al onu... e işte 2 haftanız var eğer mümkünse bu 2 hafta boyunca sık sık görüşün birbirinize sarılınn vaktinizi iyi değerlendirin .. askere gittikten sonra çok arıycaksın bu günleri bu arada askerin nereye gidicek ?Mayısta asker belki iki hafta sonra.. çok mutsuzum Üzgünüm
kesinlikleee.. ilk zamanlar istediği gibi arayamıycak sen telefonun başında çıldırmaya ramak kala.. sesini duyduğun an çocuk gibi mutlu oluyosun bunları hep tadıcaksın :) hadi hayırlısı bakalım hep dua et yakınına çıksında ziyarete gidersinen iyisini yapıyorsun arkadaşım..onlar için önemli olan motivasyon...benımkinin yeride 2 gun sonra belli olucak kısmetse
kesinlikleee.. ilk zamanlar istediği gibi arayamıycak sen telefonun başında çıldırmaya ramak kala.. sesini duyduğun an çocuk gibi mutlu oluyosun bunları hep tadıcaksın :) hadi hayırlısı bakalım hep dua et yakınına çıksında ziyarete gidersin
kesinlikle katılıyorum arkadaşıma ..ne kadar üzülsekte boşuna vatan borcu....Şimdiden Allah kavuştursunn... güçlü olup askerine destek olmalısın üzgünüm deme.. hiç desteğini esirgeme ondan.. hep alttan al onu... e işte 2 haftanız var eğer mümkünse bu 2 hafta boyunca sık sık görüşün birbirinize sarılınn vaktinizi iyi değerlendirin .. askere gittikten sonra çok arıycaksın bu günleri bu arada askerin nereye gidicek ?
baya uzakmıış sanaatek isteğim o inanki.ben istanbulda yaşıyorum o osmaniyede bide biz ayrıyız yanı oda varyakına düşsün yeterki..
ayyy yaa ne kadar güzel.....baya uzakmıış sanaaşaşırdım yahu sen dua et hep... ben çok dua ettimm ustalığı 2 saat uzağıma çıktı çokda sevindiikk
evet çok iyi olduuayyy yaa ne kadar güzel.....evet biz zaten her zaman görüşemiyoruz kısacası allah bizlere byük sabır versin
evet çok iyi olduuaslında buda biraz iyi olacak eğer her gün görüşseydiniz askerlikte epey zorlancaktınız.. şimdi alışmışsınız askerliktede öyle olucak sadece çok konuşamıycaksınız ordaki ortama göre günde 1-2 veya 3 kez arayabilcek seni .. Amin amin uzun dönemmi ?
bizimkide uzun dönemaynen dediğin gibi olucak arkadaşım.sık sık telefonda görüştüğümz için o biraz zorluyacak bizi..alıştık tabi.7 seneden beri hep böyleydi. uzun dönem canım senin?
ben şimdiden başladım inan hobi olarak bişeyler boyuyorumki kafam dağılsın diye..onlar bizim hayat boyunca yanımızda olacak olan kişiler..onlar gidince insan elbette bir boşluğa düşüyor. okuyormusun sen ?bizimkide uzun dönembizde öyleydik bıt bıt arardım oda arardı hep mesajlaşırdık askere gidince kendimi çok boşta hissettim hep derslere verdim o süreçte.. sende birşeylerle ilgilenirsin yoksa aklına geldikçe çok morelin bozuluyor... askerin için güçlü olucaksın zaten bu dönemde .
iyi yapıyorsun canım hem yemeğe verdim kendimi sürekli yemek yapıyorum kendimi mutfakta geliştiriyimdeben şimdiden başladım inan hobi olarak bişeyler boyuyorumki kafam dağılsın diye..onlar bizim hayat boyunca yanımızda olacak olan kişiler..onlar gidince insan elbette bir boşluğa düşüyor. okuyormusun sen ?
iyi yapıyorsun canım hem yemeğe verdim kendimi sürekli yemek yapıyorum kendimi mutfakta geliştiriyimde
Aynen ayneen diğer yarımız onlar bizim .. evet okuyorum canım resim alanındayım
güzel olmakla beraber çokda zor bir alannn... bende çok sevindim ,demek öyle canım unutmazsın beni o zamancok güzel bir alanın varmış ne güzel..senin tanıdığıma çok sevindim.burda ilk defa uzun yazıştığım kişide sen olmuş oldun
ee ne demişler her güzelliğin bir zoru vardır ..öylemi demişlerdi yagüzel olmakla beraber çokda zor bir alannn... bende çok sevindim ,demek öyle canım unutmazsın beni o zaman
sanırımm :))ee ne demişler her güzelliğin bir zoru vardır ..öylemi demişlerdi yayok unutmam zaten ismin baya hafızada kalır derecesinde çok güzel..
aysuda güzelmiş bak. rica ederim canımsanırımm :))aslında güneş ismi benim ikinci ismim genelde bana aysu derler onu daha çok kullanıyorlar bende burda ikinci adımı kullanıyım yahu dedim teşekkürler bu arada tatlım
teşekkürlerr canım ismimide değiştirdim artıkaysuda güzelmiş bak. rica ederim canım
olur burdan mı devam edelim?teşekkürlerr canım ismimide değiştirdim artıkbiraz kendini tanıtmak istermisin :)
farketmez canım sen nasıl istersenolur burdan mı devam edelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?