- 9 Aralık 2014
- 157
- 56
- 18
- 33
- Konu Sahibi brave love
http://www.birsondakika.com/gundem/iste-kislada-cep-telefonu-kullanmanin-sartlari-h2950.html kızlar kışlada telefon serbest oldu ama askeriyenin şartlarına göre bi bakın derim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benimkide giderken goturucek yaa :/ onuda soylerim ust devrelerle arani iyi tut diye.. Carsi izinleri nasil canim.. Bide ben ziyarete gidicemde 2-3hafta sonra nasil bulucam orayi bilmiyorum.. Baska tavsiyelerin varsa yazabilirsin cok sevinirim :)canım benim ki giderken telefonu götürdü ama hemen kullanamadı 1 ay falan uğraştı devrecilik çok oluyo ama üst devreleriyle arasını iyi tutarsa sorun olmaz istersen giderken götürmesin sen yada ailesi yanına gidince ziyarette verirsinz
kesin bi habermi bu canim :))http://www.birsondakika.com/gundem/iste-kislada-cep-telefonu-kullanmanin-sartlari-h2950.html kızlar kışlada telefon serbest oldu ama askeriyenin şartlarına göre bi bakın derim :)
canım istersen pendikten hızlı trene bn direk polatlıda inersin eğer otobüsle gidicem dersen ben ulusoyla gidiyorum ona süpriz yapmıştım..küçücük bi yer zaten ulusoya bindim gece 11.30 da sabah 5 te ordaydım otogarda in baysal arabaları var polatlıya gidiyo yada kime sorsan otogarda polatlıya gitmek istiyorum diye gösterir.. o benim gelceğimden habersiz çarşıya çıktı meydanda karaköy börekçisi var bütün askerler nerdeyse oraya gidiyo orda oturdum.. dışarıya hattını çıkarabiliyo telefonculardan bütün gün boyunca 5 tl ye telefon kiralayabiliyo benim ki öyle yapıyo kendi telefonunu askeriyede bırakıyo hattını alıyo yanına telefon kiralıyo bütün gün konuşuyoruz.. benimkide telefon kiralamıştı tabi beni evde biliyo aradı tam önümden geçiyodu arkana bak dedim baktı koşa koşa arıldı ve ağladı çok .. onlara böyle süprizler yaptın mı gözü dışarda olmuyo çarşı izinleride bi cum<rtesi bi pazar cnm yani bi hafta cumartesi çıkıyosa öte ki hafta pazar günü çıkıyo.. üstte bak telefonla ilgili bi şey paylaştım kışlada serbest oluyo iki aya kadar hazır olcakmış oku istersen biCanim benimkide giderken goturucek yaa :/ onuda soylerim ust devrelerle arani iyi tut diye.. Carsi izinleri nasil canim.. Bide ben ziyarete gidicemde 2-3hafta sonra nasil bulucam orayi bilmiyorum.. Baska tavsiyelerin varsa yazabilirsin cok sevinirim :)
evet kuzum kesin bi haber :) iki aya kadar geçiyormuş hayata zaten en azından hiç ulaşamamaktan iyidirkesin bi habermi bu canim :))
Pendige yakin olsaydim trenle hemen giderdim canim ben boluda oturuyorum burdan polatliya giden otobuslere bakarim ona gore ayarlarimda benimki surprizleri biraz planli sever :)) oraya giderimde haber vermem cagirttiririm :)) kiz cok heyecanlanirim ben ..:)) amanin canim askerlerde disariya bakma gozu flan bende cok duydum ama ben askerime guveniyorum ya benim ustume baskasiyla ay Allah korusuunn..bu telefon kiralama fikri iyiymiste canim kendi telefonunu niye kullanmadiki onu anlamadim ..? Kargodan mektupta yemekte gonderirim askerime tabi :))canım istersen pendikten hızlı trene bn direk polatlıda inersin eğer otobüsle gidicem dersen ben ulusoyla gidiyorum ona süpriz yapmıştım..küçücük bi yer zaten ulusoya bindim gece 11.30 da sabah 5 te ordaydım otogarda in baysal arabaları var polatlıya gidiyo yada kime sorsan otogarda polatlıya gitmek istiyorum diye gösterir.. o benim gelceğimden habersiz çarşıya çıktı meydanda karaköy börekçisi var bütün askerler nerdeyse oraya gidiyo orda oturdum.. dışarıya hattını çıkarabiliyo telefonculardan bütün gün boyunca 5 tl ye telefon kiralayabiliyo benim ki öyle yapıyo kendi telefonunu askeriyede bırakıyo hattını alıyo yanına telefon kiralıyo bütün gün konuşuyoruz.. benimkide telefon kiralamıştı tabi beni evde biliyo aradı tam önümden geçiyodu arkana bak dedim baktı koşa koşa arıldı ve ağladı çok .. onlara böyle süprizler yaptın mı gözü dışarda olmuyo çarşı izinleride bi cum<rtesi bi pazar cnm yani bi hafta cumartesi çıkıyosa öte ki hafta pazar günü çıkıyo.. üstte bak telefonla ilgili bi şey paylaştım kışlada serbest oluyo iki aya kadar hazır olcakmış oku istersen bi
kuzum her çarşıya çıkarken aranıyolar hem girerken hem çıkarken telefon bulurlarsa alırlar bu yüzden o de telefon kiralıyo çok heycanlı yakın olsaydık birlikte giderdikPendige yakin olsaydim trenle hemen giderdim canim ben boluda oturuyorum burdan polatliya giden otobuslere bakarim ona gore ayarlarimda benimki surprizleri biraz planli sever :)) oraya giderimde haber vermem cagirttiririm :)) kiz cok heyecanlanirim ben ..:)) amanin canim askerlerde disariya bakma gozu flan bende cok duydum ama ben askerime guveniyorum ya benim ustume baskasiyla ay Allah korusuunn..bu telefon kiralama fikri iyiymiste canim kendi telefonunu niye kullanmadiki onu anlamadim ..? Kargodan mektupta yemekte gonderirim askerime tabi :))
İyiymis canim telide hallettikmi ben baya rahatliycam :)) kiz sen nerde oturuyosun bi baksin belki karsilasiriz.. Bu arbenim 4.celbe oyle biseye dusmus acikir kislasi oyle bisi yaziyodu tam yazamadim :)) belki seninkiyle karsilarsir tanisirlar orda :)kuzum her çarşıya çıkarken aranıyolar hem girerken hem çıkarken telefon bulurlarsa alırlar bu yüzden o de telefon kiralıyo çok heycanlı yakın olsaydık birlikte giderdik
benimkide acıkırda sen seninkinin adını falan ver benimkine söylüym arkadaşlık etsin :) polatlıda bi topçu füze okulu var meydanda bide acıkırda var onlar çarşıya çıkarken saervise biniyolar topçu füze okulunun oraya geliyolar ordan meydan da takılıyolar sonra tekrardan topçu füze okulunun ordan biniyolar servise gidiyolar.. kaçıncı bölükte falan yazsana sen banaİyiymis canim telide hallettikmi ben baya rahatliycam :)) kiz sen nerde oturuyosun bi baksin belki karsilasiriz.. Bu arbenim 4.celbe oyle biseye dusmus acikir kislasi oyle bisi yaziyodu tam yazamadim :)) belki seninkiyle karsilarsir tanisirlar orda :)
Kiiizz demeee :))) benimkinin adi baris ..daha gidicek cuma gunu 5e kadar teslim olmasi lazim gondericez bakalim .. 4.yaziyo canim boluk orasi heraldeebenimkide acıkırda sen seninkinin adını falan ver benimkine söylüym arkadaşlık etsin :) polatlıda bi topçu füze okulu var meydanda bide acıkırda var onlar çarşıya çıkarken saervise biniyolar topçu füze okulunun oraya geliyolar ordan meydan da takılıyolar sonra tekrardan topçu füze okulunun ordan biniyolar servise gidiyolar.. kaçıncı bölükte falan yazsana sen bana
sen kağıdına bakarsın canım ne diyosa onu bana yazarsın acemilik bitti dimi ustaya mı gidiyo şimdiKiiizz demeee :))) benimkinin adi baris ..daha gidicek cuma gunu 5e kadar teslim olmasi lazim gondericez bakalim .. 4.yaziyo canim boluk orasi heraldee
aynen canim aceliligi bitti simdi dagitim izninde.. Cuma gunu gidicek oraya teslim olcak iste.. Ben bidaha bakarim ona gore sanada yazarim canim :)) cok iyi oldu kislalar bile ayni hadi hayirlisisen kağıdına bakarsın canım ne diyosa onu bana yazarsın acemilik bitti dimi ustaya mı gidiyo şimdi
ah o cevap banada gelmistikızlar,
Akim' e başvuru yapmıştık ya birlikte. Sonuç maili geldi bana. Aşağıda kopyalıyorum,
09.04.2015
Bakanlığımıza intikal eden elektronik başvurunuz incelenmiştir. Yapılan incelemede söz konusu başvuruda vurgulan konu ile ilgili Bakanlığımızda bir çalışma yapılmamaktadır. Değerlendirmelerin mevcut mevzuat çerçevesinde yapılmasının uygun olacağı düşünülmektedir.
Bilgilerinize.
Milli Savunma Bakanlığı -
ah o cevap banada gelmisti
hayaller suya mı düştü şimdi offf yine de dua edelim biz, ne olacağı belli olmazkızlar,
Akim' e başvuru yapmıştık ya birlikte. Sonuç maili geldi bana. Aşağıda kopyalıyorum,
09.04.2015
Bakanlığımıza intikal eden elektronik başvurunuz incelenmiştir. Yapılan incelemede söz konusu başvuruda vurgulan konu ile ilgili Bakanlığımızda bir çalışma yapılmamaktadır. Değerlendirmelerin mevcut mevzuat çerçevesinde yapılmasının uygun olacağı düşünülmektedir.
Bilgilerinize.
Milli Savunma Bakanlığı -
Saniriimm ( belki son anda bi surpriz yaparlar yinede dua edelimsanırım yine boşuna umutlandık
kızlar ümidimizi kaybetmeyelim, bedelli olmayacak dediler pat bedelli çıktı. seçim öncesi şansımız büyük :)
Sağol canım benim, hele uzun dönemlere Allah sabır versin. Hemen hemen aynı zamanda alıcaz biz de tezkereyi :)inşallah canım şöyle de bişey var, dediğimi yanlış anlamayın ama benim artık az kaldı şafağım 3 buçuk ayımız kaldı 105 sayıyoruz bugün, daha askere yeni giden arkadaşlarım var sizler varsınız yemin ederim kendimden çok sizin için istiyorum. ben zaten çekeceğim kadar çekmişim