- 14 Aralık 2024
- 588
- 349
- 18
- 31
Insallah bakalim saglikla o gunleri gorelimAmin inşallah hepimiz kavuşalımbana da öyle demişti 15 gün içerisinde demişti kontrole gittiğimde 6 gün sonra için gün verdi
senin de öyle olucak inşallah
![]()
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bakalim saglikla o gunleri gorelimAmin inşallah hepimiz kavuşalımbana da öyle demişti 15 gün içerisinde demişti kontrole gittiğimde 6 gün sonra için gün verdi
senin de öyle olucak inşallah
![]()
Oh daha ne olsunnnn şifa olsunMerhaba canım inşallah hayırlısıyla hepimiz alalım aminŞöyle ki öncelikle sigarayı bıraktım rahim dinlenme aşamasında da arada içtiğimde oldu stresten…. Doktorum akdeniz tipi beslenmem gerektiğini söylemişti zaten benim için bi değişiklik olmadı ekmek yemeyen biriydim ancak beyaz ekmeği börek çörek vs onları bıraktım fas food yemiyorum uzun zamandır dün sadece ev yapımı pizza yedim
haftada 2-3 balık yemeye dikkat ediyoruz eşimle eti de yağsız tercih ediyorum tohum ağırlıklı beslenme vs beslenmem dışında çok dikkat ettiğim bir şey yok aslında bol bol brokoli roka salatası meyve vs
![]()
Ay benimde sağ tüpüm alındı . İkimizede çok geçmiş olsun tekrarını yaşamayalım inşallahAy size de çok geçmiş olsunöyle ne yazık ki yarım kaldı benim de dış gebelik oldu ameliyat oldum sağ tüpümde alındı elden birşey gelmiyor Rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah
![]()
Amin amin inşallah herşeyin sağlıklısı hayırlısı güzeli olsunAy benimde sağ tüpüm alındı . İkimizede çok geçmiş olsun tekrarını yaşamayalım inşallah
Cumartesi günü transfer günüm dün son kez kontrole gittim doktorum dediki rahim gebelik için çok güzel hazır cumartesi transfer günü dedi rabbim kucagmizi boş bırakmasınMerhaba bu yolun savaşçı kadınlarıtransfer için gün sayıyorum henüz 2. Reglimi olmadım gecikmez ise az kaldı diyebiliriz
sizde durumlar nasıl ? Nelere dikkat ediyorsunuz ? Ve sonuç bekleyenler deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız ? Gelin birlikte heyecanımızı paylaşalım
ikinci regliniz gecikti mi ?
Amiiiinnn . Pozitif haberlerinide alırız umarım bize deneyimlerini anlat gelipCumartesi günü transfer günüm dün son kez kontrole gittim doktorum dediki rahim gebelik için çok güzel hazır cumartesi transfer günü dedi rabbim kucagmizi boş bırakmasın
Benimde 5 iiii yani yarın inşallah hepimiz güzel haberler sonuclar alırızzzzYorumuna denk geldim çok sevindimne zaman transfer günün benim 6 şubat
Normal tabiki her biri ayrı umut çünkü. Rabbim daha fazla aratmasın. 2. Reglinizi oldunuz mu gecikme oldu mu ?Arkadaşlar merhaba bende transfer için bekliyorum çok heya canlıüçüncü transferim olacak alışmam gerekirken hala heyacan yapmam normal mi acaba
Ay aminnn 2. Reglin gecikti mi şuan beynimdeki baskın konu buBenimde 5 iiii yani yarın inşallah hepimiz güzel haberler sonuclar alırızzzz
Benim normalde regl altı şubatta olmalı bakalım gecikme olacak mıNormal tabiki her biri ayrı umut çünkü. Rabbim daha fazla aratmasın. 2. Reglinizi oldunuz mu gecikme oldu mu ?
İnşallah tabiki ne demekAmiiiinnn . Pozitif haberlerinide alırız umarım bize deneyimlerini anlat gelipherşey gönlünce olsun tek embriyo mu çift embriyo mu olacak
Sizinde aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurumAmiiiinnn . Pozitif haberlerinide alırız umarım bize deneyimlerini anlat gelipherşey gönlünce olsun tek embriyo mu çift embriyo mu olacak
Anlamadım kızzzzz o ne demekAy aminnn 2. Reglin gecikti mi şuan beynimdeki baskın konu buadet bekliyorum bende
Şu an aklıma takılan tek şey ikinci reglim gecikecek mi ve transfer regliden kaç gün sonra oluyor djdjdjSizinde aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum
İkinci reglin gecikti mi demek istedim donmuş transferde iki regli bekleniyor ya ikincisi genelde gecikiyormuş öyle diyorlar sizde nasıl oldu diyorum djjsjsjsAnlamadım kızzzzz o ne demek
Heee Ahahhaha yok aşkım benim gecikmediİkinci reglin gecikti mi demek istedim donmuş transferde iki regli bekleniyor ya ikincisi genelde gecikiyormuş öyle diyorlar sizde nasıl oldu diyorum djjsjsjs
25 ocakta tedeviye başladık adetimin ,2 günü 31 ocakta ilk ignemi vuruldum iğneyi ve ilacı 3 gün kullandık sonrası kan tahlili ve ultrasyon tekrar 3 günlük 2 iğneye başladık Çarşamba günü yani yarın kontrolüm var beklediğimiz gibi gelişirse Cuma günü yumurta toplamı işlemi başlayacak dedi.sonrasi transfer işlemi oda ne zaman olur bilem 2.adetim derken Ocak ayindaki adetim 30 da bitti diğer adet günüm 24 Şubat demek istedim.orda bı yalnis anlatımım olmuş.transfer işlemi rahim duvarı uygun ise taze emriyo transferi olacak dediYumurta toplama sonrası nasıl bu kadar sürede 2. Adeti olacaksınız bi yanlış var gibi
Aaa anladım sizin taze transfer o zaman yumurta toplamadan 3 yada 5 gün sonra transfer olur o şekilde hazırlayın kendinizi. Kaç yumurta saydı muayenede ? Eğer yumurta sayınız coksa taze yapmazlar dondururlar .25 ocakta tedeviye başladık adetimin ,2 günü 31 ocakta ilk ignemi vuruldum iğneyi ve ilacı 3 gün kullandık sonrası kan tahlili ve ultrasyon tekrar 3 günlük 2 iğneye başladık Çarşamba günü yani yarın kontrolüm var beklediğimiz gibi gelişirse Cuma günü yumurta toplamı işlemi başlayacak dedi.sonrasi transfer işlemi oda ne zaman olur bilem 2.adetim derken Ocak ayindaki adetim 30 da bitti diğer adet günüm 24 Şubat demek istedim.orda bı yalnis anlatımım olmuş.transfer işlemi rahim duvarı uygun ise taze emriyo transferi olacak dedi
Birazcık var heyecan ama bazen düşünüyorum ya tutmazsa çok üzülme diye aklıma geliyorInsallah bakalim saglikla o gunleri gorelimheyecan var mi
![]()