TÜP BEBEK TRANSFER BEKLEYENLER VE SONUÇ BEKLEYENLER 🐣

Merhaba canım inşallah hayırlısıyla hepimiz alalım amin 🥰 Şöyle ki öncelikle sigarayı bıraktım rahim dinlenme aşamasında da arada içtiğimde oldu stresten…. Doktorum akdeniz tipi beslenmem gerektiğini söylemişti zaten benim için bi değişiklik olmadı ekmek yemeyen biriydim ancak beyaz ekmeği börek çörek vs onları bıraktım fas food yemiyorum uzun zamandır dün sadece ev yapımı pizza yedim 🙈 haftada 2-3 balık yemeye dikkat ediyoruz eşimle eti de yağsız tercih ediyorum tohum ağırlıklı beslenme vs beslenmem dışında çok dikkat ettiğim bir şey yok aslında bol bol brokoli roka salatası meyve vs 🙃🙃🙃
Oh daha ne olsunnnn şifa olsun 💃 bende gluten tüketen sigara tüketen biri değilim zaten ama bi beslenme düzenide oluşturmadım . Et ürünleri ile aram yok ama zorluyorum yapacak bişi yok

Ay size de çok geçmiş olsun 💐 öyle ne yazık ki yarım kaldı benim de dış gebelik oldu ameliyat oldum sağ tüpümde alındı elden birşey gelmiyor Rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah 🤲💕
Ay benimde sağ tüpüm alındı . İkimizede çok geçmiş olsun tekrarını yaşamayalım inşallah

Merhaba bu yolun savaşçı kadınları 💅 transfer için gün sayıyorum henüz 2. Reglimi olmadım gecikmez ise az kaldı diyebiliriz ✨ sizde durumlar nasıl ? Nelere dikkat ediyorsunuz ? Ve sonuç bekleyenler deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız ? Gelin birlikte heyecanımızı paylaşalım 🤍 ikinci regliniz gecikti mi ?
Cumartesi günü transfer günüm dün son kez kontrole gittim doktorum dediki rahim gebelik için çok güzel hazır cumartesi transfer günü dedi rabbim kucagmizi boş bırakmasın

Cumartesi günü transfer günüm dün son kez kontrole gittim doktorum dediki rahim gebelik için çok güzel hazır cumartesi transfer günü dedi rabbim kucagmizi boş bırakmasın
Amiiiinnn . Pozitif haberlerinide alırız umarım bize deneyimlerini anlat gelip 💕 herşey gönlünce olsun tek embriyo mu çift embriyo mu olacak

Arkadaşlar merhaba bende transfer için bekliyorum çok heya canlı 😁üçüncü transferim olacak alışmam gerekirken hala heyacan yapmam normal mi acaba

Arkadaşlar merhaba bende transfer için bekliyorum çok heya canlı 😁üçüncü transferim olacak alışmam gerekirken hala heyacan yapmam normal mi acaba
Normal tabiki her biri ayrı umut çünkü. Rabbim daha fazla aratmasın. 2. Reglinizi oldunuz mu gecikme oldu mu ?

Normal tabiki her biri ayrı umut çünkü. Rabbim daha fazla aratmasın. 2. Reglinizi oldunuz mu gecikme oldu mu ?
Benim normalde regl altı şubatta olmalı bakalım gecikme olacak mı 😁 benim ilk ikisinde ikinci regl de gecikme olmamıştı bakalım bu sefer nasıl olacak

Amiiiinnn . Pozitif haberlerinide alırız umarım bize deneyimlerini anlat gelip 💕 herşey gönlünce olsun tek embriyo mu çift embriyo mu olacak
Sizinde aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum

Yumurta toplama sonrası nasıl bu kadar sürede 2. Adeti olacaksınız bi yanlış var gibi
25 ocakta tedeviye başladık adetimin ,2 günü 31 ocakta ilk ignemi vuruldum iğneyi ve ilacı 3 gün kullandık sonrası kan tahlili ve ultrasyon tekrar 3 günlük 2 iğneye başladık Çarşamba günü yani yarın kontrolüm var beklediğimiz gibi gelişirse Cuma günü yumurta toplamı işlemi başlayacak dedi.sonrasi transfer işlemi oda ne zaman olur bilem 2.adetim derken Ocak ayindaki adetim 30 da bitti diğer adet günüm 24 Şubat demek istedim.orda bı yalnis anlatımım olmuş.transfer işlemi rahim duvarı uygun ise taze emriyo transferi olacak dedi

25 ocakta tedeviye başladık adetimin ,2 günü 31 ocakta ilk ignemi vuruldum iğneyi ve ilacı 3 gün kullandık sonrası kan tahlili ve ultrasyon tekrar 3 günlük 2 iğneye başladık Çarşamba günü yani yarın kontrolüm var beklediğimiz gibi gelişirse Cuma günü yumurta toplamı işlemi başlayacak dedi.sonrasi transfer işlemi oda ne zaman olur bilem 2.adetim derken Ocak ayindaki adetim 30 da bitti diğer adet günüm 24 Şubat demek istedim.orda bı yalnis anlatımım olmuş.transfer işlemi rahim duvarı uygun ise taze emriyo transferi olacak dedi
Aaa anladım sizin taze transfer o zaman yumurta toplamadan 3 yada 5 gün sonra transfer olur o şekilde hazırlayın kendinizi. Kaç yumurta saydı muayenede ? Eğer yumurta sayınız coksa taze yapmazlar dondururlar .

Back