- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.181
e yanii :))bunada sukurr 365 den dustuk haa:)
lütfen akıl verin bana duramıyorumsevgilim ağustos ya da eylülde askere gidecek (kısa dönem) 365 derece döndü diyebilirim 2 haftada buz gibi oldu bana karşı. hiç tartışmadığımız halde birden bire oldu. işi gereği şehir dışındaydı. geçen hafta geldi bulunduğum şehire( zaten aileside burada yaşıyor. hatta evlerimiz yakın sayılır). askere gitmeden önce nişanlanma gibi bi düşüncemiz vardı bi kaç sebepten dolayı ertelendi. ön bilgi olarak yazıyorum bunu. gelelim asıl meseleye .gelmeden önce soğukluktan dolayı ağlamaya başladım. ayrılmak istiyor gibi konuşuyordu. baktı ben ağlayınca ağlama bırakmıycam seni nişanlanalım dedi. olmaz dedim o zaman aramızda yüzük takalım dedi kabul ettim. yalnız soğukluk geçmeyince telefonunu tamamen kapattı. neyse bulunduğum şehire geldi telefon yine kapalı. nasıl ağlıyorum anlatamam. ertesi gün haftalık iznimdi evlerine gittim. dışarı çıktık konuşmak için ben barışalım diye isyan ediyorum o keşke gelmeseydin ikimiz içinde zor olacak böyle dedi. hem o ağladı hem ben ağladım. birde tükenmişlik sendromundayım dedi. hayattan bıktım dedi. söylediğine göre askere gidecek arkadaşıda aynı şekildeymiş. neyse konuşmaya başladık tekrar açtı telefonunu . arkadaşlarımda boşver sende soğuk davran dedi bende aynen öyle yaptım geçen hafta çarşamba günüde son yüzyüze görüşmemiz oldu. arkadaş gibiydi resmen yanımda. sonra eve gidince telefon yine kapandı ulaşamadım hiç. kardeşine faceten mesaj attım. sorun yok dedi. mail adresinin şifresini biliyodum girdim bi baktım ki tren bileti almış benden uzaklaşmak için şuan hala telefonu kapalı. neden böyle yapıyor anlamıyorum. ayrıldık mı tam bi muamma. askere gidince değerimi anlar mı onuda bilmiyorum off off
İnş. Askere gidince . belki ziyaret etmeye giderim. Askerden yeni dönen arkadaşıma anlattım kısmen tabi. Buraya yazdığım kadar bile değil. Böyle davranmasinin sebebi arkasında kimseyi bırakmak istemeyisindendir. Askerde özlem hasret artıyor. 1 gün 5 gün gibi geçiyor. Değerini anlar merak etme dedi.Canım lutfeder gibi ayrılmıcsm korkma neden diyor ki sana? Sen ona ayrılacağı bi sebep yaratmadığın gibi aranızda soğukluk yaşatan bi tartışmaya da girmemişsin. Bu telefon kapatmalar da neyin nesi? Sebepsiz yere küsüyorsa sen de hadi düzelsin diye ağlama yanında o zaman canım. Yaptığı şeylerin yanlışlığından bahsederken sinirin boşaldıysa ayrı tabii...
Benim askerim de gitmeden önce bi dönem herkesle konuşup askerde şöyle oluyormuş askerde böyle oluyormuş diye kendini üzüyordu. Her defasında net bir tavırla gittiğinde görürsün dinleme onları dedim.
Şimdi gitti. Bu adam asla alışamaz dediğim sözlüm kolayca adapte oldu. Sadece çok özlem var o da normal. Gittiğinde adapte olması gibi olamaması da mümkün tabi. Ama sen herşeyi alttan almak durumunda değilsin. Umarım tez vakitte düzelir.
aysuu nasılsn kuzum :)e yanii :))
amin canım amin şafak 318AMIN kuzum gecer hemen ya azaldi 100lerin dusmesne :) darsi sna
iyiyim tatlim cok sukur.. benimkinin atarini cekip alttan aliyorum mehtap sayiyorum bir yandanda oyle canim sen nasilsin alistinmi artikaysuu nasılsn kuzum :)
bnde iyiym kuzum saol alıştm biraz ama çok görüşemiyorz ya telefonda biraz zorlanıyorum özlüyorm istedğim zaman ulaşamıyorum konuşamıyorm bnmki de öyle bebeğim atarlı bi şey denmio hemn üstüme gelme lafı başlıo :)iyiyim tatlim cok sukur.. benimkinin atarini cekip alttan aliyorum mehtap sayiyorum bir yandanda oyle canim sen nasilsin alistinmi artik
azalmis canim :)Safakkkk 274
bitmek uzere 300ler cnm :)amin canım amin şafak 318
kuzum naberrrİnşallah öyle olur canım üzülme
18 gün snra bnde 200 lere düşücem inş kuzm :)bitmek uzere 300ler cnm :)
canım darısı benim 200 lere düşmeme inş :)Safakkkk 274
az kalmis balim bnm safak da 129 oldu :)18 gün snra bnde 200 lere düşücem inş kuzm :)
senin de baya azalmış canım benm 100 ler bitioaz kalmis balim bnm safak da 129 oldu :)
bitsin artk kuzum illallah ettim 100lerden ya bi bitmedi gitti:)senin de baya azalmış canım benm 100 ler bitio
benim 300 lerde bni mahvetti sanki bir yıl olmş gibi gelio :)bitsin artk kuzum illallah ettim 100lerden ya bi bitmedi gitti:)
bana 300ler 200ler 100ler de cok zor gecti hic kolay gectgi bi rakam okmadi henuz ins plakalar heneb geçer:)benim 300 lerde bni mahvetti sanki bir yıl olmş gibi gelio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?