asker yolu bekleyenler 2015

Canım lutfeder gibi ayrılmıcsm korkma neden diyor ki sana? Sen ona ayrılacağı bi sebep yaratmadığın gibi aranızda soğukluk yaşatan bi tartışmaya da girmemişsin. Bu telefon kapatmalar da neyin nesi? Sebepsiz yere küsüyorsa sen de hadi düzelsin diye ağlama yanında o zaman canım. Yaptığı şeylerin yanlışlığından bahsederken sinirin boşaldıysa ayrı tabii...

Benim askerim de gitmeden önce bi dönem herkesle konuşup askerde şöyle oluyormuş askerde böyle oluyormuş diye kendini üzüyordu. Her defasında net bir tavırla gittiğinde görürsün dinleme onları dedim.

Şimdi gitti. Bu adam asla alışamaz dediğim sözlüm kolayca adapte oldu. Sadece çok özlem var o da normal. Gittiğinde adapte olması gibi olamaması da mümkün tabi. Ama sen herşeyi alttan almak durumunda değilsin. Umarım tez vakitte düzelir.

İnş. Askere gidince . belki ziyaret etmeye giderim. Askerden yeni dönen arkadaşıma anlattım kısmen tabi. Buraya yazdığım kadar bile değil. Böyle davranmasinin sebebi arkasında kimseyi bırakmak istemeyisindendir. Askerde özlem hasret artıyor. 1 gün 5 gün gibi geçiyor. Değerini anlar merak etme dedi.

iyiyim tatlim cok sukur.. benimkinin atarini cekip alttan aliyorum mehtap sayiyorum bir yandanda oyle canim sen nasilsin alistinmi artik
bnde iyiym kuzum saol alıştm biraz ama çok görüşemiyorz ya telefonda biraz zorlanıyorum özlüyorm istedğim zaman ulaşamıyorum konuşamıyorm bnmki de öyle bebeğim atarlı bi şey denmio hemn üstüme gelme lafı başlıo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…