asker yolu bekleyenler 2015

Yağmurlu bir sabahtan herkese günaydın :) !! Yer yüzünü yeşertip yağmurlarını serperek büyüten merhametli rabbim içimizdeki sabrı da yeşertsin inşallah fıstıklarım :) bi gün daha sabah oldu, yeni bi şafak için bu günü yemeye hazır mıyızz??

lütfen akıl verin bana duramıyorum sevgilim ağustos ya da eylülde askere gidecek (kısa dönem) 365 derece döndü diyebilirim 2 haftada buz gibi oldu bana karşı. hiç tartışmadığımız halde birden bire oldu. işi gereği şehir dışındaydı. geçen hafta geldi bulunduğum şehire( zaten aileside burada yaşıyor. hatta evlerimiz yakın sayılır). askere gitmeden önce nişanlanma gibi bi düşüncemiz vardı bi kaç sebepten dolayı ertelendi. ön bilgi olarak yazıyorum bunu. gelelim asıl meseleye .gelmeden önce soğukluktan dolayı ağlamaya başladım. ayrılmak istiyor gibi konuşuyordu. baktı ben ağlayınca ağlama bırakmıycam seni nişanlanalım dedi. olmaz dedim o zaman aramızda yüzük takalım dedi kabul ettim. yalnız soğukluk geçmeyince telefonunu tamamen kapattı. neyse bulunduğum şehire geldi telefon yine kapalı. nasıl ağlıyorum anlatamam. ertesi gün haftalık iznimdi evlerine gittim. dışarı çıktık konuşmak için ben barışalım diye isyan ediyorum o keşke gelmeseydin ikimiz içinde zor olacak böyle dedi. hem o ağladı hem ben ağladım. birde tükenmişlik sendromundayım dedi. hayattan bıktım dedi. söylediğine göre askere gidecek arkadaşıda aynı şekildeymiş. neyse konuşmaya başladık tekrar açtı telefonunu . arkadaşlarımda boşver sende soğuk davran dedi bende aynen öyle yaptım geçen hafta çarşamba günüde son yüzyüze görüşmemiz oldu. arkadaş gibiydi resmen yanımda. sonra eve gidince telefon yine kapandı ulaşamadım hiç. kardeşine faceten mesaj attım. sorun yok dedi. mail adresinin şifresini biliyodum girdim bi baktım ki tren bileti almış benden uzaklaşmak için şuan hala telefonu kapalı. neden böyle yapıyor anlamıyorum. ayrıldık mı tam bi muamma. askere gidince değerimi anlar mı onuda bilmiyorum off off

canim merba askere gidecek diyedir buyuk ihtimal bu pskoljisi duzelir hic takma arada sevgi varsa uzme kendini

canim merba askere gidecek diyedir buyuk ihtimal bu pskoljisi duzelir hic takma arada sevgi varsa uzme kendini
inşallah öyledir. Bu zor zamanında destek olmak istiyorum onun yaptığına bak. Eskiden kıyamayip inş rahat bi yerde askerlik yapar diyordum. Şu durumda da inş değeri mi anlayacağı zorlukta bi yer çıkar diyorum. O bana acimazsabende ona acımam

Daha gitmesine en az 2 ay varmış canım, şimdiden böyleyse askerde çok daha fazla zorlanabilirsiniz. İnşallah değerini anlar, ama sana tavsiyem şu; askerde diye de sürekli alttan alma. Bizim de kısa dönem, Allah izin verirse 1 ayımız kaldı. Yeri geldi alttan aldım ama bazen de dan dan konuştum haksız olduğu yerlerde.

1 ayiniz kalmis az bi surec ister istemez pskljisi bozulmustr gidnce neyle karslascm ne olacak nasl gececk vs ama sanslsnz ki.kisa donem skma canini anlar ins degerni cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…