- 11 Mayıs 2015
- 456
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
- #3.141
Kızlar ya whatsapp ta sizde olsaydnz keşke 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burya gelin sizde canim yaaKızlar ya whatsapp ta sizde olsaydnz keşke![]()
aynen oyle neyseki yaridan fazlasni atlattım biraz motivem yüksek cnm o yuzdenbaska napacazkizaman gecirmeye calisiyoruz yani
geliyorum kuzm arada ama hani orda dha hızlı konuşabiliyoruz o açıdan iyi oluo ama napalım sizle de burda konusurm :)burya gelin sizde canim yaa
evet kuzum sen naptn naslsn safk kac:)geliyorum kuzm arada ama hani orda dha hızlı konuşabiliyoruz o açıdan iyi oluo ama napalım sizle de burda konusurm :)
300 ler bitmio ya 320 şafak senin kaç oldu :)evet kuzum sen naptn naslsn safk kac:)
bnmde 100ler bitmio:) 132 kuzum300 ler bitmio ya 320 şafak senin kaç oldu :)
olsn yine az kalmış canım ya şu 300 ler bitse benm de sanki zmn durdu :)bnmde 100ler bitmio:) 132 kuzum
vala cnm bana ne 300ler hemen gecti ne 200ler nede 100lerolsn yine az kalmış canım ya şu 300 ler bitse benm de sanki zmn durdu :)
demek ki gelene kdar hiç geçmio gerçektn çok zor ya özlemek öldürüo insanı sesini duysam hemen içim kıpır kıpır oluo özledikçe özlüyorum :)vala cnm bana ne 300ler hemen gecti ne 200ler nede 100ler![]()
aynen ne zamandr girmuyon kuzumdemek ki gelene kdar hiç geçmio gerçektn çok zor ya özlemek öldürüo insanı sesini duysam hemen içim kıpır kıpır oluo özledikçe özlüyorum :)
ne zaman iznini kullanacak bellimi:) ay bn artk hic goremicem kizzDha usta birliğine gideli 20 gün oldu yani 20 gündür görmüyorum :)
eylülde bn gidicem işte iznini bi 5 ay snra fln kullanmak istio erken kullanırsam snra hiç izin kullanamıcam bu askerlik hiç bitmez o zamn dio yani askerliğinin yarısnda kullanıcak seninki ne zmn dönücek :)ne zaman iznini kullanacak bellimi:) ay bn artk hic goremicem kizz
tabi canimm bayramda yuzleri bitirmis olursun :)) ben daha 250lerdeyim offf..aynen oyle neyseki yaridan fazlasni atlattım biraz motivem yüksek cnm o yuzden
hayrlisi olsun kuzun ekimn sonunda donecek kuzum benimkieylülde bn gidicem işte iznini bi 5 ay snra fln kullanmak istio erken kullanırsam snra hiç izin kullanamıcam bu askerlik hiç bitmez o zamn dio yani askerliğinin yarısnda kullanıcak seninki ne zmn dönücek :)
biter cnm senindr biter bi bayram gelsnde bi dussem 100den sinr oldum bi bitmeditabi canimm bayramda yuzleri bitirmis olursun :)) ben daha 250lerdeyim offf..
canim biticek ya sen rahat oll :) bende safagi saymiyorum mehtaba odaklanicam :)biter cnm senindr biter bi bayram gelsnde bi dussem 100den sinr oldum bi bitmedi
iyi yaoiyorsn cnm bnm odaklanacak bi mehtabim kalmadi artk:)canim biticek ya sen rahat oll :) bende safagi saymiyorum mehtaba odaklanicam :)