- 11 Mayıs 2015
- 456
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
- #3.141
Kızlar ya whatsapp ta sizde olsaydnz keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burya gelin sizde canim yaaKızlar ya whatsapp ta sizde olsaydnz keşke
aynen oyle neyseki yaridan fazlasni atlattım biraz motivem yüksek cnm o yuzdenbaska napacazki zaman gecirmeye calisiyoruz yani
geliyorum kuzm arada ama hani orda dha hızlı konuşabiliyoruz o açıdan iyi oluo ama napalım sizle de burda konusurm :)burya gelin sizde canim yaa
evet kuzum sen naptn naslsn safk kac:)geliyorum kuzm arada ama hani orda dha hızlı konuşabiliyoruz o açıdan iyi oluo ama napalım sizle de burda konusurm :)
300 ler bitmio ya 320 şafak senin kaç oldu :)evet kuzum sen naptn naslsn safk kac:)
bnmde 100ler bitmio:) 132 kuzum300 ler bitmio ya 320 şafak senin kaç oldu :)
olsn yine az kalmış canım ya şu 300 ler bitse benm de sanki zmn durdu :)bnmde 100ler bitmio:) 132 kuzum
vala cnm bana ne 300ler hemen gecti ne 200ler nede 100lerolsn yine az kalmış canım ya şu 300 ler bitse benm de sanki zmn durdu :)
demek ki gelene kdar hiç geçmio gerçektn çok zor ya özlemek öldürüo insanı sesini duysam hemen içim kıpır kıpır oluo özledikçe özlüyorum :)vala cnm bana ne 300ler hemen gecti ne 200ler nede 100ler
aynen ne zamandr girmuyon kuzumdemek ki gelene kdar hiç geçmio gerçektn çok zor ya özlemek öldürüo insanı sesini duysam hemen içim kıpır kıpır oluo özledikçe özlüyorum :)
ne zaman iznini kullanacak bellimi:) ay bn artk hic goremicem kizzDha usta birliğine gideli 20 gün oldu yani 20 gündür görmüyorum :)
eylülde bn gidicem işte iznini bi 5 ay snra fln kullanmak istio erken kullanırsam snra hiç izin kullanamıcam bu askerlik hiç bitmez o zamn dio yani askerliğinin yarısnda kullanıcak seninki ne zmn dönücek :)ne zaman iznini kullanacak bellimi:) ay bn artk hic goremicem kizz
tabi canimm bayramda yuzleri bitirmis olursun :)) ben daha 250lerdeyim offf..aynen oyle neyseki yaridan fazlasni atlattım biraz motivem yüksek cnm o yuzden
hayrlisi olsun kuzun ekimn sonunda donecek kuzum benimkieylülde bn gidicem işte iznini bi 5 ay snra fln kullanmak istio erken kullanırsam snra hiç izin kullanamıcam bu askerlik hiç bitmez o zamn dio yani askerliğinin yarısnda kullanıcak seninki ne zmn dönücek :)
biter cnm senindr biter bi bayram gelsnde bi dussem 100den sinr oldum bi bitmeditabi canimm bayramda yuzleri bitirmis olursun :)) ben daha 250lerdeyim offf..
canim biticek ya sen rahat oll :) bende safagi saymiyorum mehtaba odaklanicam :)biter cnm senindr biter bi bayram gelsnde bi dussem 100den sinr oldum bi bitmedi
iyi yaoiyorsn cnm bnm odaklanacak bi mehtabim kalmadi artk:)canim biticek ya sen rahat oll :) bende safagi saymiyorum mehtaba odaklanicam :)