• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Aaa cok iyii :)) beni bilgilendirimisin tavsiyelerin nelerdir.. ? Rahatmi yemekleri nasil cok merak ediyorum askerimide bilgilendirmek istiyorum gitmeden once
tabi ki elimden geldiği kadar yardımcı olayım sana :D yemekleri eh işte askeriyede ne kadar iyi olunursa iyi oluyo sadece çok disiplinli bi yer benimki yarbay habercesi ayrıca gazinoda garsonluk yapıyo tavsiyem mutlaka bi şey olsun yani revirci yazıcı garson kantinci gibi o zaman rahat edebilir benim ki ilk revirciydi sonra gazinoya geçti boş kaldı mı herşeyi yaptırıyolar En Büyük TÜRKİYE

Birbirimizi hiç tanımadığımız halde asker yarenleri olarak bu desteklerimiz çok güzel kızlar, dilerim askerlerimize kavuştuktan sonra da bu sohbetlerimiz sürsün :KK48: Atarsa 105En Büyük TÜRKİYE

neden :110: nerede ki o kadar zor geçiyor ??
çok uzakta sayılmaz ama gittiğinden beri bir kere gidebildim yanına ankara polatlıda biz hep yan yanaydık her işimizi beraber yapardık sabah işe beraber gider hangimizin erken işi bittiyse gider onu beklerdik bu hergün böyleydi :(

çok uzakta sayılmaz ama gittiğinden beri bir kere gidebildim yanına ankara polatlıda biz hep yan yanaydık her işimizi beraber yapardık sabah işe beraber gider hangimizin erken işi bittiyse gider onu beklerdik bu hergün böyleydi :KK43:
Haa o yüzden :110: bizim hep mesafe vardı o yüzden bize pek koymuyor galiba. Bazen geçirdiğim sinir krizleri hariç :KK1: Benimki de Çankırı da. Umarım sağ salim kavuşuruz :KK66:

tabi ki elimden geldiği kadar yardımcı olayım sana :D yemekleri eh işte askeriyede ne kadar iyi olunursa iyi oluyo sadece çok disiplinli bi yer benimki yarbay habercesi ayrıca gazinoda garsonluk yapıyo tavsiyem mutlaka bi şey olsun yani revirci yazıcı garson kantinci gibi o zaman rahat edebilir benim ki ilk revirciydi sonra gazinoya geçti boş kaldı mı herşeyi yaptırıyolar En Büyük TÜRKİYE
Anladim canim benimkine soyleyim bunlari :) e peki telefon rahat sokuluyomu onu baya merak ediyorum ben

Anladim canim benimkine soyleyim bunlari :) e peki telefon rahat sokuluyomu onu baya merak ediyorum ben
canım benim ki giderken telefonu götürdü ama hemen kullanamadı 1 ay falan uğraştı devrecilik çok oluyo ama üst devreleriyle arasını iyi tutarsa sorun olmaz istersen giderken götürmesin sen yada ailesi yanına gidince ziyarette verirsinz

evet canım mayıs ta. inşallah güzel haber alırız. zaten bütün haber bültenleri son dakika haberi verir. biz duamızı edelim:KK66:
doğru söylüyosun canım şu don olsn pkk saldırılarından sonra ümidim kalmadı ama yinede umudu kesmek olmaz bütün asker aileleri ve sevdikleri mutlu habere kavuşur en yakın zamanda inşallah

Back