- 26 Aralık 2014
- 351
- 111
- 38
- 33
- Konu Sahibi brave love
gönder aşkına tabi :) başka ne düşünüyosun
valla düşündüm düşündüm aklıma başka bişey gelmedi kuzum ya bunları gönderiyim yeter bence, zaten 30 gün sonra izne geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gönder aşkına tabi :) başka ne düşünüyosun
hadi bakalım kısmet canım gidebiliyo musun hiç yanına ?valla düşündüm düşündüm aklıma başka bişey gelmedi kuzum ya bunları gönderiyim yeter bence, zaten 30 gün sonra izne geliyor
hadi bakalım kısmet canım gidebiliyo musun hiç yanına ?
benim de az olsa daha çok var zaten daraltılar bastı iyice
zaman azaldıkça takılıp kalıyosun işte bi heycan basıyo ya ondandır ben bu kadar zor olcağını tahmin edemezdimbasmasın basmasın geçip gidiyor, 200ler o kadar çabuk geçti ki bana göre uçtu sanki, ama 100 lerde çakıldık kaldık
zaman azaldıkça takılıp kalıyosun işte bi heycan basıyo ya ondandır ben bu kadar zor olcağını tahmin edemezdim
Canım pazar gününün haber :) Tarihe bakıın :)canımm bu ne zamanın haberi ne zaman belli olut ya heycan yaptım ben gerçeklik payı varmıdır sence ?
merhabalaarr bende asker bekliyoruum şafak 343 :)
Hosbulduuk :) amin insallah .. Askerim erzincanda yapti acemiligini usta yeri ankara polatli cikti yarin izne geliyor :)hoşgeldiin :) Rabbim hayırlısıyla dönmesini nasip etsin inşaAllah. Nerede askerlik yapıyor?
Hosbulduuk :) amin insallah .. Askerim erzincanda yapti acemiligini usta yeri ankara polatli cikti yarin izne geliyor :)
Amiin aah aminn.. Yarin bi olsa bi kavussam .. Senin askerin nerde canim safaginiz kac ?Allah kavuştursun canımm :)
Aa bayada azalmiis plakalara dusmeye :)) yok canim ama ailesiyla tanistim sizde nisan-soz ?Kars' ta canım, atarsa 108 sayıyoruz biz de :) nişanlı falan mısın canım?
Aa bayada azalmiis plakalara dusmeye :)) yok canim ama ailesiyla tanistim sizde nisan-soz ?
Hayirlisi olsun canim cok sevindimallah bi yastikta kocatsin :)evet canım plakalara düşücez artık :)
nişanlıyız biz canım ağustosun 8inde askerlik bitiyor, eylülün 12sinde düğünümüz var Allah nasip kısmet ederse
ankara polatlı mı benimki de orda canımHosbulduuk :) amin insallah .. Askerim erzincanda yapti acemiligini usta yeri ankara polatli cikti yarin izne geliyor :)
Aaa cok iyii :)) beni bilgilendirimisin tavsiyelerin nelerdir.. ? Rahatmi yemekleri nasil cok merak ediyorum askerimide bilgilendirmek istiyorum gitmeden onceankara polatlı mı benimki de orda canım